Револуција во Босна и Херцеговина

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Протестите се смирија, џабе толку галами,но морам да признам дека храбри беа..(y)

И тоа ги обвинија за - ТЕРОРИЗАМ сите уапсени! :facepalm:

странски служби агитираа,сега овие ќе одговараат за дејство против татковината,не им бега доживотна робија тузла сол да вадат од рудници цел живот

Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте :) ), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?

Можеби ќе отидам надвор од дискусија и ќе поставам реторичко прашање. Што ако македонците се "дигнат" против рамковниот догоров ( се кладам дека за договорот сосема заборавивте :) ), што ќе се случи ? Баш ме интересира. Како ќе реагираат "западњаци" ?

Ке јадевме санкции еден куп и ке ни доагаа олеснувачи да не учат на братство-единство ....

Многу тешко прашање, зошто светот ПОВЕЌЕ не е униполарен како во 2001 г.
Сега РУСИЈА е многу силна, па зависи кого ќе одредиме за наш стратешки партнер.

Западњаците се спремија да ја нападнат Сирија, ама Русија се вмеша и западот потклекна, се повлече пред Русија, што во дипломатијата се толкува како надмоќ на Русија.
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 23:07 ---
Ке јадевме санкции еден куп и ке ни доагаа олеснувачи да не учат на братство-единство ....
Ама сега времињата се менуваат.

Последно уредено од модератор:

Лицемерно ќе реагираат како. Нешто што највише мразам кај луѓето е лицемерието. Целиот запад е со лицемерна политика. За западот Осама бин Ладен терорист а Али Ахмети борец за човекови права.

Тоа засега нема да се случи, а ако се случи, нема да биде случајно и ќе биде со "амин" од западњаците. :нинџ:

Моментот за дигање беше 2001 кога се потпишуваше рамковниот,сега е веќе доцна.

Многу тешко прашање, зошто светот ПОВЕЌЕ не е униполарен како во 2001 г.
Сега РУСИЈА е многу силна, па зависи кого ќе одредиме за наш стратешки партнер.

Западњаците се спремија да ја нападнат Сирија, ама Русија се вмеша и западот потклекна, се повлече пред Русија, што во дипломатијата се толкува како надмоќ на Русија.
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 23:07 ---

Ама сега времињата се менуваат.
Па, мислам дека русите не одбраа :D, инвестиција за балетанки, она со гасот и најважно од се САМС. Добар беше потегот што го превзема РК, ЖРК и ФК Вардар, а да не ги заборавам и најголема навивачка група во МКД - Комити ;). Само да бидат попаметни овие и на секој натпревар да се вее руско знаме и уште други примери. Само уште малку ! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom