Ракомет - општа дискусија

Дали пратите ракомет?

• Понекогаш

Гласови: 145 33,5%
  • Да, обавезно

Гласови: 270 62,4%
  • Неам Појма

Гласови: 18 4,2%

• Вкупно гласачи
    433
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
И тоа силување уште незнам како ја победија Данска овие

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
+15 на 6 минути до крај. 55та минута Исланд има 14 гола дадено само......
Јест да е Хрватска јака и ја игра најдобрата утакмица на турниров што ја имале и голманите партали прават, ама ваков распад на систем не сум видел во елиминацијска утакмица.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Португалциве ако не ја поминат Германија говна нека јадат играч поке,промашена контра,промашен зицер на 2 разлика и примен гол во последни секунди

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Полуфинални парови:
Хрватска - Португалија
Египет - Франција

Интересно e како нема скандинавци.
Автоматски споено мислење:

Не ја гледав утакмицата, но 23 од 27 гола на Хрватска дале 4 играчи. Вкупно 8 играчи дале гол. Колку се само Мартиновиќ, Шарац, Јагањац и Милета доминантни на ова ниво. :drk:

Последно уредено:
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.782
Кога почнуваше светското тука за кадети ?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Класик Хрватска- Франција во финале. :icon_lol:

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.873
Поени од реакции
7.683
Одлична утакмица изиграа Хрваска-Португалија,Хрватите заслужено во финале,ги оправдаа моите очекувања и пофалби од претходниот пост.

Иван Мартинович!:drk:
Како игра дечково...Скок шут,асистенција,влезови буквално се има за да стане ракометна ѕвезда.
Во новава сезона во Хановер ќе игра,таму под водство на Ортега може многу да напредне,одлично работи за сега нема ни притисок врз него,само повреди да нема и ќе биде машина.
Баш ќе им затреба на Хрватите уште на Европсково зимоска,немаат многу десни бекови,очекувам да биде повикан.
Шарац исто одличен кога се кршеше натпреварот.
Милета за мене е изненадување на првенствово, го знаев до сега,ама добар е дечкото,плус 2000 година е роден.

Горе доле доста талентирана репрезентација,со години Хрватите си вложуваат во ракомет и се во врвот,чист пример како се работи правилно.

Португалците доста добри исто,немаа среќа на крај и малце ја изгубија главата.
Доста уиграни,тактички беа одлично спремни,ама...
Инаку доста атлети имаат во составот,посебно Гомес,се гледа дека вложуваат во ракомет последните години,доста ја кренаа и сениорската репрезентација,во наредните години мислам дека ќе бидат редовни на големите натпреварувања.

Утре е финалето,ќе биде јака борба,Французите стандард во финалиња,за мене се тие фаворити,иако би сакал Хрватска да освои.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Одлична утакмица изиграа Хрваска-Португалија,Хрватите заслужено во финале,ги оправдаа моите очекувања и пофалби од претходниот пост.

Иван Мартинович!:drk:
Како игра дечково...Скок шут,асистенција,влезови буквално се има за да стане ракометна ѕвезда.
Во новава сезона во Хановер ќе игра,таму под водство на Ортега може многу да напредне,одлично работи за сега нема ни притисок врз него,само повреди да нема и ќе биде машина.
Баш ќе им затреба на Хрватите уште на Европсково зимоска,немаат многу десни бекови,очекувам да биде повикан.
Шарац исто одличен кога се кршеше натпреварот.
Милета за мене е изненадување на првенствово, го знаев до сега,ама добар е дечкото,плус 2000 година е роден.

Горе доле доста талентирана репрезентација,со години Хрватите си вложуваат во ракомет и се во врвот,чист пример како се работи правилно.

Португалците доста добри исто,немаа среќа на крај и малце ја изгубија главата.
Доста уиграни,тактички беа одлично спремни,ама...
Инаку доста атлети имаат во составот,посебно Гомес,се гледа дека вложуваат во ракомет последните години,доста ја кренаа и сениорската репрезентација,во наредните години мислам дека ќе бидат редовни на големите натпреварувања.

Утре е финалето,ќе биде јака борба,Французите стандард во финалиња,за мене се тие фаворити,иако би сакал Хрватска да освои.
Ако не стане Мартиновиќ МВП стварно не знам кој може да стане. Моментално е трет според постигнати голови, сите му се од игра со реализација од 66%. Двајцата пред него се главни изведувачи на седмерци во своите екипи.

8ми е по бројот на асистенции и во топ 20 е според навлечени фаулови и исклучувања.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Дајте некој добар стрим кај што може да се гледа Хрватска-Франција ( финале 21)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Франција првак. Честитки, заслужено.

Мартиновиќ МВП, но оваа утакмица никаде го немаше 0/7.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Франција првак. Честитки, заслужено.

Мартиновиќ МВП, но оваа утакмица никаде го немаше 0/7.
Поке би рекол очекувано не заслужено по мене Египет заслужи да освои али ете единствениот пораз им дојде од Франција и штета што не бев во можност да ги испратам овие два дена полуфиналињата и финалето Хрватска и немаше некој шанси против Франција зато шо нонстоп зависеа од 3-4 играча али им се поклопија коцките лесен ждреб и дотуркаа до тука

Kajgana Shop

На врв Bottom