Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Џабе ова данциве у гз са праени.^ Ги тепаме Данците 100%...
Џабе ова данциве у гз са праени.^ Ги тепаме Данците 100%...
Ќе ги видам со Хрватска, да им ебам 3 утакмици по 1 гол.Џабе ова данциве у гз са праени.
Абе ти викам затоа ги мрзим,не е само сега цел живот вака се протнуваат.Ќе ги видам со Хрватска, да им ебам 3 утакмици по 1 гол.
Не ми текнува во последниве 15 години да имало толку силна репрезентација во женски ракомет.Оваа генерација на Црна Гора е епска после Олимпијадава се пензионираат Савиќ и Поповиќ.
Русинките за мене беа најсилен колектив имаа една 2 метри висока и тешка играчина не ми текнува како се викаше со Постнова беа главни...Не ми текнува во последниве 15 години да имало толку силна репрезентација во женски ракомет.
Едно ама вредно, нека бидат србите тие кои водат цел натпревар и кои победуваат со 1 разлика или не можат.Ќе ги видам со Хрватска, да им ебам 3 утакмици по 1 гол.
Да,ама Црна-Гора си има други таленти,не гледаш дека голманката има само 18 години а бранеше фантастично,има и други појаки ракометарки од Лазовиќ и Мехмедовиќ ама не се земени.Оваа генерација на Црна Гора е епска после Олимпијадава се пензионираат Савиќ и Поповиќ.
Тоа ме радува.Што е важно кореа го кркна од французините.
Србија бидна како така сребрена на ЕП, сега е на ОИ, Србија има 115 спортисти на ОИ... Твоја Албанија дека е мучачо?Едно ама вредно, нека бидат србите тие кои водат цел натпревар и кои победуваат со 1 разлика или не можат.
Остај го мисли дека ако провоцира ќе направи нешто, ни боли курот нас ако изгубила Србија. Ама изгледа него го боли, цело време умот кај нив му е...Србија бидна како така сребрена на ЕП, сега е на ОИ, Србија има 115 спортисти на ОИ... Твоја Албанија дека е мучачо?
Србија бидна како така сребрена на ЕП, сега е на ОИ, Србија има 115 спортисти на ОИ... Твоја Албанија дека е мучачо?
Што ако победила со 1 разлика ?Остај го мисли дека ако провоцира ќе направи нешто, ни боли курот нас ако изгубила Србија. Ама изгледа него го боли, цело време умот кај нив му е...