- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.271
- Поени од реакции
- 6.592
Страшен талент е дечково,проблем му се само повредите,знам дека ги имаше доста досега во кариерата.![]()
BARSA KUPILA UNIKAT: Domen Makuc u „Blaugrani“?
Jedan od najvećih talenata svetskog rukometa, a sigurno redak dragulj kada su u pitanju profili igrača kakav je bio recimo Ivan Balić, slovenački vunderkind Domen Makuc, u budućnosti bi trebalo da …www.balkan-handball.com
Igral vo srpska vtora liga, ne veruvam da e nitu na priblizno nivo kako sto bese vo Bundes ligata.
Беше во катастрофална форма по повредата. Немам баш високо мислење за трансферот иако ја сфаќам логиката. Бивша ѕвезда која бара рехаблитација на имиџот, веројатно поевтино отколку што е вообичаено доаѓа... Ќе видиме, во одбрана барем би требало да може да помогне, дури и да изгубил голем дел од атлетоста.
Prestana Metalurg da razviva mladi igraci zatoa i nema nikakvi igraci vo kombinacija za repkata.Беше во катастрофална форма по повредата. Немам баш високо мислење за трансферот иако ја сфаќам логиката. Бивша ѕвезда која бара рехаблитација на имиџот, веројатно поевтино отколку што е вообичаено доаѓа... Ќе видиме, во одбрана барем би требало да може да помогне, дури и да изгубил голем дел од атлетоста.
Не ми е јасна на Металург стратегијата во моментов. Ниту македонците со шанса за напредок ги задржува, нути носи страни играчи кои можат да направат разлика.
Наводно ги средиле финансиските проблеми, така што ќе видиме, може да изненадат, не се тие клуб за потценување, имаат основа и инфраструктура и со мало подобрување на финансиите може да почнат да прават проблеми. Но, и покрај се тоа, факт е и дека немаат баш монопол на сите млади талентирани играчи како во минатото. Најголем дел од оние кои ги развиваат веќе им заминаа. Од тие понови генерации, некако повеќе од талентите се во други екипи отколку кај нив, а со тоа постепено им слабее и базата со која го преживеаа овој тежок финансиски период кој ги држи веќе 6 години.
Rnic ke turkalГоце Георгиевски блиску до враќање во Металург. Со ќутенката набрзина се враќаат на сцена. Рниќ изјави дека целта им била да ги турнат Вардар и Пелистер и дека ќе имало и други засилувања.