Махе од Фленсбург доаѓа следна сезонаА среден бек купија Веспрем или пак све ќе зависи од Лекај? Го бараа Карачиќ едно време... Без класа плејмејкер и добра замена за него тешко титула.
Ненадиќ е далеку од доволно добар на среден за да биде плеј. Ко шутер - да, ама никад ме нема импресионирано како класичен плејмејкер, и во Бундес повеќе функционираше како шутер на лев. Мае е веќе друго, но јас увек го мешам дека потпиша за ПСЖ а не за Веспрем...Лекаи, Мае, Ненадиќ исто покрива таму иако Љубо сега за сега го форсира лево. Го имаат и младиот Матјас Ѓори на таа позиција што беше у all-star тимот на јуниорското во Алжир претходново лето како најдобар среден бек.
Да, далеку подобар како шутер и во игра еден на еден него организатор. Го слушав Драган Џукич селекторов на Црна Гора пред неколку месеци на Арена и спомна дека располагаат со буџет од околу 16 милиони евра, така да сигурно не им е проблем да донесат било кого. A, и познати се по трупање на ростерот со играчи.Ненадиќ е далеку од доволно добар на среден за да биде плеј. Ко шутер - да, ама никад ме нема импресионирано како класичен плејмејкер. Мае е веќе друго, но јас увек го мешам дека потпиша за ПСЖ а не за Веспрем...![]()
ПСЖ речиси 19 милиони, а за Киелце немам информации.А колку е на Киелце и ПСЖ отприлика пошто ми изгледа поголем,некако по скапи играчи зимаат еве Киелце све што е младо кај нив потпиша?
ПСЖ е најбогат клуб и ги купува најдобрите играчи.А колку е на Киелце и ПСЖ отприлика пошто ми изгледа поголем,некако по скапи играчи зимаат еве Киелце све што е младо кај нив потпиша?
Можно е ако Момо иде во пензија,тогаш доаѓа и Ракотеа од Висла,ако дојде Лауге најверојатно лев бек ќе игра.Има некои шпекулации дека Расмус Лауге од 2019-2020 ќе се пресели во Веспрем, комплетно луди се Маџариве!![]()