ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
А среден бек купија Веспрем или пак све ќе зависи од Лекај? Го бараа Карачиќ едно време... Без класа плејмејкер и добра замена за него тешко титула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Махе од Фленсбург доаѓа следна сезонаА среден бек купија Веспрем или пак све ќе зависи од Лекај? Го бараа Карачиќ едно време... Без класа плејмејкер и добра замена за него тешко титула.
Лекаи, Мае, Ненадиќ исто покрива таму иако Љубо сега за сега го форсира лево. Го имаат и младиот Матјас Ѓори на таа позиција што беше у all-star тимот на јуниорското во Алжир претходново лето како најдобар среден бек.

Да, далеку подобар како шутер и во игра еден на еден него организатор. Го слушав Драган Џукич селекторов на Црна Гора пред неколку месеци на Арена и спомна дека располагаат со буџет од околу 16 милиони евра, така да сигурно не им е проблем да донесат било кого. A, и познати се по трупање на ростерот со играчи.Ненадиќ е далеку од доволно добар на среден за да биде плеј. Ко шутер - да, ама никад ме нема импресионирано како класичен плејмејкер. Мае е веќе друго, но јас увек го мешам дека потпиша за ПСЖ а не за Веспрем...![]()

ПСЖ речиси 19 милиони, а за Киелце немам информации.А колку е на Киелце и ПСЖ отприлика пошто ми изгледа поголем,некако по скапи играчи зимаат еве Киелце све што е младо кај нив потпиша?
ПСЖ е најбогат клуб и ги купува најдобрите играчи.А колку е на Киелце и ПСЖ отприлика пошто ми изгледа поголем,некако по скапи играчи зимаат еве Киелце све што е младо кај нив потпиша?

Можно е ако Момо иде во пензија,тогаш доаѓа и Ракотеа од Висла,ако дојде Лауге најверојатно лев бек ќе игра.Има некои шпекулации дека Расмус Лауге од 2019-2020 ќе се пресели во Веспрем, комплетно луди се Маџариве!![]()