Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.549
- Поени од реакции
- 17.971
Пазите не е лош дечкото,бар не беше,памтите како не работаше кога игравме против Норвежаните?али секако не за прв избор,за ротиација е супер.
Не до тоа дали е лош или не ама можат да имаат Кил некој поперспективен, не во залез на кариера. Ме чуди како не загризаа за Карачиќ.Пазите не е лош дечкото,бар не беше,памтите како не работаше кога игравме против Норвежаните?али секако не за прв избор,за ротиација е супер.
Јасно да, и тоа си у право,мада искрено ич не ме занимаат,не ги можам,ако сакаат со младинци нека играат.И не туку ломотај дан те слушнатНе до тоа дали е лош или не ама можат да имаат Кил некој поперспективен, не во залез на кариера. Ме чуди како не загризаа за Карачиќ.
Ќе пресечи овие дена Наумета ... Само да се одлучи дали во Работнички или во Зомимак ќе оди.15 август дојде,бундеслигашите веќе играат пред-сезонски турнири а Номче сеуште размислува,нема грешка шо ќе го земат сега,со 1 месец изминат во припреми,веќе се во натпреварувачки ритам,а овај си го топори по плажите во Струга,мислел.......
Нека е среќен да се јават Французите,зошто се знае каде ќе заврши(додуша речиси сигурно таму ќе заврши)...
Ах тој господинот Ристо Чокрев,кај се врати на голема врата во нашиот ракомет,ќе треба да се враќа Номчета назад во татковината("со тешко срце)"
![]()
Ќе пресечи секако,знајме како ќе пресечи...Ќе пресечи овие дена Наумета ... Само да се одлучи дали во Работнички или во Зомимак ќе оди.
Ах бе каков идиот од играч е значи. Малце да имаше во глата ќе напраеше интернационална кариера , ама среќа негова шо се појави Минчо со одпојќе пари, па земаше плата како во Кил да игра а играше за македонски клуб.
Сеа нека се крсти во господинот Чокрев да излези со некоја супер понуда оти можи во Партизан да заврши на крај.