- Член од
- 6 ноември 2024
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 63
Киро сезнајкото, му се јавил на Митревски да му се извини после примени 800 гола од Естонија од кои 700 беа надвор од девет.
Ќе треба да го враќаме Гоце од пензија да помогне на ова првенство ако до толку нема крила кои можат да изнесат товарМалашинскас и Антанавичиус да ги затворат, потоа лесно ќе е. Нивната одбрана каша попара како Естонија. Ете тие се може поспори од Естонците (ништо чудно Естонија пред нив да заврши).
Гледам и Холандија (наш противник на СП) денес едвај со Украина (која па загуби 8-9 разлика од Естонија во баражот), победи 40-39.
Мислам дека на таа позиција сме добро покриени. Еве шанса за прв пат доби Петковски, кој беше повреден и го пропушти младинското ЕП, и мислам дека супер ја искористи. Тој е сосема солидно крило. Помладиот Костески се враќа во погон и мислам дека ќе биде во опција да игра на СП. Криво ми е за постариот што се повреди (не знам колку долго). Стално сум дробел дека тој има квалитет и го бива - башка што е многу брз. Гоце нема потреба да игра. А тука секако е и Поповски - кој може да се искористи!Ќе треба да го враќаме Гоце од пензија да помогне на ова првенство ако до толку нема крила кои можат да изнесат товар
Нема реални шанси Ненад Костески да игра. Има голема разлика меѓу, вратен на тренинзи и спремен за натпревар. Дури и да се врати на теренот пред првенството (што не верувам), ќе му треба доста време да се врати во форма. Јас претпоставувам дека Пелистер ќе цели на него да го има колку толку спремен за вториот дел од сезоната од Февруари натаму...Мислам дека на таа позиција сме добро покриени. Еве шанса за прв пат доби Петковски, кој беше повреден и го пропушти младинското ЕП, и мислам дека супер ја искористи. Тој е сосема солидно крило. Помладиот Костески се враќа во погон и мислам дека ќе биде во опција да игра на СП. Криво ми е за постариот што се повреди (не знам колку долго). Стално сум дробел дека тој има квалитет и го бива - башка што е многу брз. Гоце нема потреба да игра. А тука секако е и Поповски - кој може да се искористи!
Арена 3Со Литванија пренос на тв ќе има?
livetv. sx заедно, во сеарч напиши Македонија ќе ти излези натпреварот со ЛитванијаPuštete dobar link tuka
Не го отвора стримот.Не мораше да го разбраниме уште во 5та минута голманот
Автоматски споено мислење:
livetv. sx заедно, во сеарч напиши Македонија ќе ти излези натпреварот со Литванија