Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
17 април 2024
Мислења
591
Поени од реакции
1.373
Какви гниди се судииве ццц...

Член од
4 март 2017
Мислења
2.234
Поени од реакции
6.371
Како си ги вратија у игра :D три прекршоци по ред ништо не свирење. Фаулот врз Самоил беа чисти две минути!

Член од
19 август 2010
Мислења
3.966
Поени од реакции
9.602
Mamata ni ja rasplakala sudiite. Prvi Branče kopačot. A posle smrdenive sudii so nesvirenje na klasični fauli.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.095
Поени од реакции
3.837
Се да му ебам на Бране дебилот. Со глупоно негово исклучување ги врати во игра буквално. А не постоеја второ полувреме.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.865
Поени од реакции
2.845
Ништо... више срече други пут.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.095
Поени од реакции
3.837
Бране ја заеба. Нека земе нека се удави, му ебам гнидата никаква!

Член од
17 април 2024
Мислења
591
Поени од реакции
1.373
Скоро никогаш не проаѓаме во вакви ситуации, Бране убаво не поеба без осет е човекот

Член од
19 август 2010
Мислења
3.966
Поени од реакции
9.602
Kakov kopač e Branče, pri dva razlika izigrava fraer i toa na vakvi pederski sudii. Tuka i ne rešija so par pederski odluku i golovi na morkovot od gol na gol. I pokraj se, pak imavme šansa za pobeda, ama sovetite za posledniot napad kao amaterska repka. Šteta, ima potencijal, ali toa e. Povelje srekja drug pat.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.095
Поени од реакции
3.837
Австрија не постоеше второ полувреме. Никаква играа немаа. Ги вадеше голманот нивен и толку. Дека судиите беа лоши, беа. Кога видов холандски судии знаев како ќе иде утакмицата. Ама тоа не значи дека треба како сељак да се понашаш и да протестираш, а имаш предност и утепана Австрија пред тебе. Затоа после на празен гол два гола ни даде голманот нивен. 2/9 гола во второ полувреме беа негови и плус еден на пикерот од 9. Немаа игра тие! Страшно! Ми се скрши филмот. Уверен бев дека ќе одиме во тие топ 8 екипи, затоа што групата беше лесна без Шпанија или некои скандинавски екипи од прв шешир. Од кадетската екипа па не очекувам ништо, а и они имаат тиња тренер. Дали ќе бидат последни, не ме интересира.
За младинското СП нека си земе друг помошен Раде, дебилов да не го гледам.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Во оваа комбинација, како втори не идеме даље?

Член од
19 февруари 2011
Мислења
567
Поени од реакции
664
Во оваа комбинација, како втори не идеме даље?
Само ако Португалија тепа 11 разлика или Греманија 13, што е научна фантастика. Бранче ја реши денес со неговото исклучување, до тогаш имавме потполна контрола на натпреварот

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Мамата :mad: Без пораз отпаднавме, кој идиот го измислувал концептов бе??

Се знае, првите 2 од 6 групи идат даље * 4/6 трето пласирани, и ајт таму 1/8 финале играјте си :(

Ајде, верувам генерацијава ќе ни донесе успех, ако не на младинско, тога на сениорско ниво.

Штета, буквално нијанси фалеа да одиме со 3/3 даље...

Kajgana Shop

На врв Bottom