Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.034
Поени од реакции
1.114
Добро, каде успевате да го гледате мечов? Се што е возможно испробав, вклучувајќи го и стримот што го прати sekuro, ништо не функционира за мене. :D
На ЕХФ страната,кога ќе почне да врти ,притисни два три пати на екранот, ќе се отвори видеото...мене така ми успеа..

Член од
4 март 2017
Мислења
2.245
Поени од реакции
6.474
На ЕХФ страната,кога ќе почне да врти ,притисни два три пати на екранот, ќе се отвори видеото...мене така ми успеа..
Нејќе ни тоа. Нема везе, се откажав ќе ја гледам снимката попладне. :)

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.885
Поени од реакции
2.880
Искина Узунчев, малку чудно што Алкалоид го пуштија во Бутел.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.245
Поени од реакции
6.474
Искина Узунчев, малку чудно што Алкалоид го пуштија во Бутел.
Па не би рекол, Серафимов, Велковски и Савревски се на таа позиција пред него. Мулти Есенс ќе игра во прва лига, а со Бутел ќе има прилика да игра во суперлигата. Иако, и таму нема да има баш мала конкуренција во Николов и Давитковски. Али мислам дека може да го истисне Давитковски барем што се однесува до играта во напад, за во одбрана има уште многу фурни леб да јаде.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.297
Поени од реакции
5.585
10 разлика машала. Браво, се гледа ефектот од тоа што има деца кои играат редовно а и ефектот од тоа што Раде ги води. Супер одат под негова палка.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.381
Поени од реакции
6.935
Добар прв чекор со сигурна и лесна победа. Црна Гора се знаеше дека е најслаба во групата, но 10 разлика е позитивно во контекст на системот на првенството.

Главниот меч е утре со Хрватска. Со среќа!

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.125
Поени од реакции
3.900
Хрватска загуби со 4 разлика денес од Австрија. Дали е ова кикс на Хрватска или толку им се силиве на ова првенство ќе видиме. Мислам дека и бод би ни завршил голема работа овде (секако победа би било топ), а Австрија би требало да ја добиеме.
Автоматски споено мислење:

Нејќе ни тоа. Нема везе, се откажав ќе ја гледам снимката попладне. :)
Има и еден чешки канал каде ги пренесуваат утакмиците (Спорт 1/Спорт 2).

Член од
5 април 2013
Мислења
3.381
Поени од реакции
6.935
Хрватска загуби со 4 разлика денес од Австрија. Дали е ова кикс на Хрватска или толку им се силиве на ова првенство ќе видиме. Мислам дека и бод би ни завршил голема работа овде (секако победа би било топ), а Австрија би требало да ја добиеме.

Има и еден чешки канал каде ги пренесуваат утакмиците (Спорт 1/Спорт 2).
Австрија е сериозна екипа. Не би се залетувал. И пред првенството се знаеше дека се е можно меѓу овие 3 екипи.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.721
Поени од реакции
6.003
Давајте линк за со Хрватска.
На линкот од ЕХФ со Google Chrome

Судииве врска немаат, судат пробивање од шала и за нас и за нив

Првово полувреме како беше она класичен македонски менталитет

Последно уредено:
Член од
25 декември 2019
Мислења
1.885
Поени од реакции
2.880
Ќе не размонтираат овие, со топка не може да се составиме последните 10 минути.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
574
Поени од реакции
695
Добро почнавме до 8-6, како физички да паднаа од пресингот кој го играме цело време, потоа ни прават 9-2 и толку ја испуштивме утакмицата. Не избушија од крилната позиција.

Член од
22 ноември 2021
Мислења
79
Поени од реакции
49
Дамјан Митев учествува на првенствово?

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.847
Поени од реакции
7.354
Одлично отворивме и до кај 15та минута имавме постојано водство, Карасманакис промаши зицер за да одиме на плус три, после тоа имавме неколку исклучувања, ептен се изгубивме и отиде се во провалија, тоа десното крило Ткалец на шутерски тренинг го оставивме, си набилда статистика.

Ајде имаат карактер децава, нема да се предадат така лесно, во второ ја вртиме.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom