Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.466
Група кој секој Македонец ја посакуваше !!!
Мислам дека ја добивме најлесната група, пред ждрепката и јас на лист ќе си ја напишев оваа група :D
Ова група е најлесна, додека групата Ц е група на смртта !!!
На Европското нема слаби репрезентации, чим стигнале до тука значи се работи колку-толку за квалитетна репрезентација...
Чешка-тука очекувам сигурна победа, поквалитетни сме од нив и мислам дека без проблем ќе ги совладаме...
Шведска, се работи за млада репрезентација, искрено можи се малку поквалитетни од нас, но со пеколна атмосфера во Ниш очекувам да ги совладаме и нив минимално...
Германија на сите ни е добро позната, германците се далеку поквалитетни од нас и се фаворити за 1 место во групата, но сведоци сме сите шо ни се случи со Германците на светското во Хрватска, па мислам дека е овде шансата да му се реваншираме !!!
Јас верувам во нашата репрезентација и со голема подршка од трибините мислам дека можиме да ги победиме сите во групата, убо рече Пепи Манасков ако не се надеваме сите на добри резултати тогаш џабе играме така и јас се надевам на 3 од 3 :)
Имавме среќа во ждрепката сега другото останува на ракометарите, имавме среќа шо ги избегнавме при разигрувањата по групи и Франција, Шпанија, Хрватска, Норвешка така да се надевам на подобар успех !!!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Ќе биде борби за карти...
има некој идеа како би била продажбата т.е. дали би идело све преку РФМ? пошто у план ми е сигурно да идам на натпревариве по групи а за понатека ќе видиме...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Ќе биде борби за карти...
има некој идеа како би била продажбата т.е. дали би идело све преку РФМ? пошто у план ми е сигурно да идам на натпревариве по групи а за понатека ќе видиме...
Рано е друже за карти.
Уште Србите не испаднале со план како тоа ќе ги продаваат картите..сепак 6 месеци има до почетокот на првенството.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
добро прашањето повеќе ми беше за у Хрватска како беше за тие што беа, т.е. дали можеа онлајн карти да се купат или мораше да бркаш врски во РФМ за да добиеш

да знам унапред да се спремам ако треба за врски :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па нели кажаа на РТС кога заврши дека за 2 недели ќе почнеле со продажба на картите?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Germany
Sweden
Czech Republic
Macedonia

Не знам за вас али овие репрезентации ни одговараат ... Мислам дека имаме сосема солидна група каде што можеме да се носиме со овие екипи .. :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Рано е друже за карти.
Уште Србите не испаднале со план како тоа ќе ги продаваат картите..сепак 6 месеци има до почетокот на првенството.
Не е воопшто рано со оглед на интересот карти се пуштаат на почеток на Јули така стои на ЕХФ што значи дека тие што планираат да одат треба до август септември да си обезбедат или преку нет или преку РФМ веднаш чим ќе добијат.
--- надополнето: Jun 15, 2011 4:30 PM ---
Па нели кажаа на РТС кога заврши дека за 2 недели ќе почнеле со продажба на картите?
Да

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.178
Поени од реакции
18.251
Добра група една од најлесните, инаку штета што го намалиле капацитетот на салата од 7000 на 4000, оти сега прашање е дали воопшто ќе може да се стигне до карти од делење на познаници, спонзори од РФМ сепак се надеваме дека ќе има и за нас обичните смртници .. :(
Ако не налетаме на карти,некој ептен огромен видеобим пред салата или негде во Ниш!
Си ја замислувам атмосферата сега,во Хрватска 5-7 илјади...а тек во Ниш !(y)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Е сега не рачунаме и колку карти ќе им бидат дадени на Германците тие идат баеги многу ја се надевам дека нема да бидат повеќе од 200 души инаку за нас ќе има помалце.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Знае ли некој дали картите во слободна продажба во Србија ќе излезат во исто време како и тие кои ќе бидат пуштени на ракометните федерации ?? Сите знаеме дека обичниот навивач тешко може да дојде до тие билети кои ќе и се доделат на РФМ, па нормално е дека многу од луѓево ќе пракаат роднини/пријатели од Ниш да им земат карти. Муабетот ми е, дали исто на почетокот на јули ќе има карти да се купат на билетарница на сала Чаир ?? Некој што има искуство со претходни првенства нека пиши...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Тешка е групата. Но мислам дека може да се носиме со сите, па дури и Германците не се којзнае што, нашата репрезентација мора мора да се спрема многу за ова ЕП, за да може да направиме нешто, искрено се надевам на добри победи, како можевме да ја победиме Полска така можеме и поголемите репрезентации.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Група во која може да завршиме со максимален учинок но и група во која може лесно да се случи да си заминеме веднаш по завршувањето на првата фаза така да треба да се иде оптимистички но претпазливо и утакмица за утакмица и мислам дека ќе догураме барем до 10 место

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Задоволен сум од групата. Можевме да добиеме многу потешки противници, замислете не со Фра. и Дан. со иста крупа :eek: !!

Противници се по мера и мислам дека против имаме реални шанси за триумф. Опуштање не смее да има, посебно не против чесите - тоа ќе биде меч кој ќе мора да се добие за пробив во вториот круг. А дополнителна втора победа против немците или швеѓаните, ќе биде само бонус за понатаму.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со оглед на распоредот првенствено нема да ни биде приоритет победа против Чешка туку победа во први две кола пред се во прво коло против Шведска.

Kajgana Shop

На врв Bottom