Пеце
Пелистер-Битола
- Член од
- 16 септември 2009
- Мислења
- 4.373
- Поени од реакции
- 5.466
Група кој секој Македонец ја посакуваше !!!
Мислам дека ја добивме најлесната група, пред ждрепката и јас на лист ќе си ја напишев оваа група![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ова група е најлесна, додека групата Ц е група на смртта !!!
На Европското нема слаби репрезентации, чим стигнале до тука значи се работи колку-толку за квалитетна репрезентација...
Чешка-тука очекувам сигурна победа, поквалитетни сме од нив и мислам дека без проблем ќе ги совладаме...
Шведска, се работи за млада репрезентација, искрено можи се малку поквалитетни од нас, но со пеколна атмосфера во Ниш очекувам да ги совладаме и нив минимално...
Германија на сите ни е добро позната, германците се далеку поквалитетни од нас и се фаворити за 1 место во групата, но сведоци сме сите шо ни се случи со Германците на светското во Хрватска, па мислам дека е овде шансата да му се реваншираме !!!
Јас верувам во нашата репрезентација и со голема подршка од трибините мислам дека можиме да ги победиме сите во групата, убо рече Пепи Манасков ако не се надеваме сите на добри резултати тогаш џабе играме така и јас се надевам на 3 од 3![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Имавме среќа во ждрепката сега другото останува на ракометарите, имавме среќа шо ги избегнавме при разигрувањата по групи и Франција, Шпанија, Хрватска, Норвешка така да се надевам на подобар успех !!!
Мислам дека ја добивме најлесната група, пред ждрепката и јас на лист ќе си ја напишев оваа група
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ова група е најлесна, додека групата Ц е група на смртта !!!
На Европското нема слаби репрезентации, чим стигнале до тука значи се работи колку-толку за квалитетна репрезентација...
Чешка-тука очекувам сигурна победа, поквалитетни сме од нив и мислам дека без проблем ќе ги совладаме...
Шведска, се работи за млада репрезентација, искрено можи се малку поквалитетни од нас, но со пеколна атмосфера во Ниш очекувам да ги совладаме и нив минимално...
Германија на сите ни е добро позната, германците се далеку поквалитетни од нас и се фаворити за 1 место во групата, но сведоци сме сите шо ни се случи со Германците на светското во Хрватска, па мислам дека е овде шансата да му се реваншираме !!!
Јас верувам во нашата репрезентација и со голема подршка од трибините мислам дека можиме да ги победиме сите во групата, убо рече Пепи Манасков ако не се надеваме сите на добри резултати тогаш џабе играме така и јас се надевам на 3 од 3
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Имавме среќа во ждрепката сега другото останува на ракометарите, имавме среќа шо ги избегнавме при разигрувањата по групи и Франција, Шпанија, Хрватска, Норвешка така да се надевам на подобар успех !!!