Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.969
Поени од реакции
19.318
Загарантирано ни е третото место, не верувам Катар да направи било што со Унгарија затоа што буквално за кур им е утакмицата

Член од
17 август 2014
Мислења
3.740
Поени од реакции
6.121
Најдобро е да е нерешено, да си гаиме шанси уште :D
Запнале победа на Австрија коментаториве, а и реми ни одговара, Холандија така ќе има 5, ние со евентуална победа ќе имаме 6 поени.
Најлош случај доколку загубиме од Франција, барем Австрија нема да се пред нас со ремиво.
Но доколку победеа ќе беа пред нас.
Едино ако загубиме со повеќе од 9 разлика, тогаш Австрија ќе се 4ти, ние 5ти.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.053
Загарантирано ни е третото место, не верувам Катар да направи било што со Унгарија затоа што буквално за кур им е утакмицата
А како ни е загарантирано 3то место? Веќе ја рачунаме франција тепана или?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.040
Поени од реакции
74.476
Уште сме во игра за четврт финале.
Ајде Вујо мајсторе, тепај ги маџариве и со победа одиме во четврт финале :D

Ако губиме од Франција, мора да изгубиме под 9 разлика за да останеме четврти. Ако изгубиме 9 или повеќе, Австрија ќе биде четврта, а ние петти.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.176
Поени од реакции
4.014
Мене искрено повеќе ме фрапира како не ја тепавме Австрија него како изгубивме од Холандија.
Поготово со такви криминални голмани што ги има Холандија. Јас повеќе топки ќе фатев од оној Рекс. :confused:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.082
Поени од реакции
10.080
Koga sme trgnale so prognozive aj vaka. Vujo taktički gi rešava Ungarcive, a Kire ja dogovara, pošo pola Francija mu se bivši soigrači i dobri prijateli. Plus na toa motivirana Makedonija na koja i ide se od raka i ete ti pobeda od eden razlika na kraj:D. Ubavo e da se sonuva.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.981
Koga sme trgnale so prognozive aj vaka. Vujo taktički gi rešava Ungarcive, a Kire ja dogovara, pošo pola Francija mu se bivši soigrači i dobri prijateli. Plus na toa motivirana Makedonija na koja i ide se od raka i ete ti pobeda od eden razlika na kraj:D. Ubavo e da se sonuva.
Najlosho e koga che se razbidish ispoten i gledash si go zaborajl prozorecot otvoren

Kajgana Shop

На врв Bottom