- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.516
- Поени од реакции
- 16.696
па 5 ти ќе бидеме, Франце и со 3 иот тим 5+ ќе не тепаИстиве со дупли шанси го уплатив. Ајде Австрија .
Последно уредено:
па 5 ти ќе бидеме, Франце и со 3 иот тим 5+ ќе не тепаИстиве со дупли шанси го уплатив. Ајде Австрија .
Запнале победа на Австрија коментаториве, а и реми ни одговара, Холандија така ќе има 5, ние со евентуална победа ќе имаме 6 поени.Најдобро е да е нерешено, да си гаиме шанси уште
А како ни е загарантирано 3то место? Веќе ја рачунаме франција тепана или?Загарантирано ни е третото место, не верувам Катар да направи било што со Унгарија затоа што буквално за кур им е утакмицата
Пишав подолу, моја грешкаА како ни е загарантирано 3то место? Веќе ја рачунаме франција тепана или?
Поготово со такви криминални голмани што ги има Холандија. Јас повеќе топки ќе фатев од оној Рекс.Мене искрено повеќе ме фрапира како не ја тепавме Австрија него како изгубивме од Холандија.
Najlosho e koga che se razbidish ispoten i gledash si go zaborajl prozorecot otvorenKoga sme trgnale so prognozive aj vaka. Vujo taktički gi rešava Ungarcive, a Kire ja dogovara, pošo pola Francija mu se bivši soigrači i dobri prijateli. Plus na toa motivirana Makedonija na koja i ide se od raka i ete ti pobeda od eden razlika na kraj. Ubavo e da se sonuva.