Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Квотите за победа:
Австрија да ја тепа Холандија е 4,90
Катар да тепа со Унгарија 13
Македонија да тепа со Франција 13

Вкупна квота: 800

Со едно 50че да се уплати вреди?
Пореално од ова е Халеевата комета да помине два пати во ист ден.

Иначе ќе бидеме 15ти во најреалното сценарио , Италија или Швајцарија ќе бидат позади нас од четврто пласираните.

Нешто малку ме буни: во случај на ист број бодови, што се гледа следно? Меѓусебниот дуел или гол-разлика? Оти колку што разбирам се гледа меѓусебен дуел, но на табелата сепак сме моментално пред Холандија поради подобра гол-разлика (иако они беа подобри на меѓусебниот дуел)???

Нешто малку ме буни: во случај на ист број бодови, што се гледа следно? Меѓусебниот дуел или гол-разлика? Оти колку што разбирам се гледа меѓусебен дуел, но на табелата сепак сме моментално пред Холандија поради подобра гол-разлика (иако они беа подобри на меѓусебниот дуел)???
Ако 2 екипи имаат исто бода е меѓусебен дуел. Ако се 3 екипи тогаш гол разлика.

Ако 2 екипи имаат исто бода е меѓусебен дуел. Ако се 3 екипи тогаш гол разлика.
Tогаш како/зошто моментално сме пред Холандија? Они победија на меѓусебниот дуел а само ние две сме изедначени со бодови на табела.

Tогаш како/зошто моментално сме пред Холандија? Они победија на меѓусебниот дуел а само ние две сме изедначени со бодови на табела.
Бидејќи не се гледа меѓусебен дуел додека не се одиграат сите утакмици.

koga gi gledam sega Holandija so Avstrija uste nemozam da se pomiram kako izgubivme od niv.

koga gi gledam sega Holandija so Avstrija uste nemozam da se pomiram kako izgubivme od niv.
Мене искрено повеќе ме фрапира како не ја тепавме Австрија него како изгубивме од Холандија.

Кој ги измаме Германциве дека Мостл и Равенсбергер се квалитет за Бундеслига?
За овие Кирил Колев е Арпад Штербик во најдобрите години.

Квотите за победа:
Австрија да ја тепа Холандија е 4,90
Катар да тепа со Унгарија 13
Македонија да тепа со Франција 13

Вкупна квота: 800

Со едно 50че да се уплати вреди?
Истиве со дупли шанси го уплатив. Ајде Австрија :D .

Најдобро е да е нерешено, да си гаиме шанси уште :D
Ако тепа Аватрија сигурно ќе сме 5-ти ако не земеме барем бод со Франција.
Вака со нерешено меѓу Холандија и Австрија, ќе ни треба победа над Франција за да ја скокнеме Холандија. Ако веќе губиме од Франција ќе треба помалку од 9 разлика за да не бидеме петти.

Дежа ву ми се случува од 2012-та година. Сега Катар бар бод да земе и со победа би биле 1/4-финалисти. :icon_lol: Во секој случај би било убаво да ги тепаме Франција денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom