- Член од
- 7 декември 2011
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 148
Готово ке донесам и топка јас. Се гледаме
Добар беше, јас не забележав ништо поразлично играње од останатитеКо за првпат интерсно ми беше. Се надевам дека нареден пат ке играм подобро.
Металург те земаа бе ?За тие што не знаат и не слушнаа во сала - следната недела не играме поради настапот на Металург.
Добар беше.......само да не го примеше тоа од гол на гол....... Не се важеше,не беше регуларно али ипак.....Металург те земаа бе ?
Стварно добра утакмица, ја неочекувано застанав на гол ( затоа и по кратки бев ) по пауза од 1 година, може и поише.... Нема да коментирам како бранев, али очекуем следен пат многу бољи да бидам
Се чекаат фотки само
Дефинитивно, од 10 шута 11 ги промаши. Али затоа после се истакна како судијаДобар беше.......само да не го примеше тоа од гол на гол....... Не се важеше,не беше регуларно али ипак.....
Иначе стварно како лета време у пм........година и више можда пројде од последен пак кога игравме.Јако беше кога ги згазивме тие од САБА......1 гол прими тогаш само,така ?
Иначе дали само ја денеска бев потапа од минатиот пат ?
Ма и ко судија не се истакна баш... Ќе се задавеше со свирчето на неколку патиДефинитивно, од 10 шута 11 ги промаши. Али затоа после се истакна како судија
Криво ми е што не дојдов ама тоа е јебига, кога имаш педерчиња од колеги. Него ако не е во недела за во сабота на друга локација негде да закажеме или?За тие што не знаат и не слушнаа во сала - следната недела не играме поради настапот на Металург.
Закажавме за неделата после тоа, односно за 25-ти во истиот термин!
Ејјј не сери..... 2 шибнав од 4 шута бе И тој едниот од одбиена што наводно влегла пред тоа......али ај не се брои тоа.....со тоа 3 гола имав.Али и 2 зицера јако ми ги фати......Дефинитивно, од 10 шута 11 ги промаши. Али затоа после се истакна како судија