Де бе, шо резултат ќе беше ова? На фудбал даваме повеќе головиФИНКИ (факултет за инфорамтика) 10 - 12 ФФК (факултет за физичка култура)
А да не правиме муабет дека ве украдоа на семафор со 2 гола, а тоа со времето не знам што бешеда ти ебам моето играње денеска за факс, да знаев дека така ќе испадне ич не размислував за вчерашното доаѓање (ќе сум се чувал за утре) - така размислував затоа откажав...
две полувремиња по 10 минути...за греота, детска градинка...ние праиме 10000 пати боље утакмици, судиите се истите (мајнов и метла)
и да, изгубивме 2 разлика
ФИНКИ (факултет за инфорамтика) 10 - 12 ФФК (факултет за физичка култура)
Се играло цврста одбранаДе бе, шо резултат ќе беше ова? На фудбал даваме повеќе голови
А да не правиме муабет дека ве украдоа на семафор со 2 гола, а тоа со времето не знам што беше
тие ФДУ(факултет за драмски уметности) ли биле бе? јас мислев теолошки...све со бради до коленаСе играло цврста одбрана
знам пошо Машински - ФДУ заврши 6-4
Zalete se vo UKIM, se igra spored nivni propozicii.. Jas kako sudija ne sum nadlezen za zapisnicka masa. UKIM e odgovoren za organizacija na natprevarite.тоа башка, па ќе беше брука, единствениот асистент по ракомет у државава, да изгуби од анонимуси како нас,
се деси следново(го иаме натпреварот снимен со камера колега снимаше): на резултат од 6-5 за нас, нареден гол за нас, го пишаа кај нив, место 7-5, испадна 6-6. тоа се аутоматски 2 гола.... и на семафор има уште 15 секунди, праиме напад, и остануваат уште 3 секунди, нерезонски шут мислиш крај е...епа не, имало уште 2 минути хаха.
тоа господинот Металари е надлежен ај сеа да не му рушиме рејтинг вака јавно :р
--- надополнето: 13 март 2012 во 02:20 ---
тие ФДУ(факултет за драмски уметности) ли биле бе? јас мислев теолошки...све со бради до колена