Ќе гледаме да не те удираме у јајца, не се секирајМоже за голман да се пријавам,немам искуство онака да пробам дали ке ме бива
Каков Металург кај тие врскаџиите не идам, смени таму РК Тинекс Пролет :helou:Затоа што има тема посветена на фудбалерите и кошаркарите, редно време беше да отвориме и една за ракометарите на форумов. Замислата е да собереме два тима и да изиграме еден пријателски натпревар помеѓу себе. Сега за сега битно е да се преброиме и да потврдиме учество, а за термин, сала и топка - јас ќе средам.
Значи, сите ракометари, екс-ракометари и љубители на ракометот (кои мислат дека можат да играат), пријавувајте се тука. Очекувам за недела-две да се собереме и да изиграме еден натпревар
Сега за сега пријавени:
1) Acid (екс Вардар Ватростална / МРК Вардар)
2) Ace Maus (МРК Вардар)
3) Hellsing (МРК Вардар / Металург?)
4) Tonchie (голман)
Други? Секако, можат и ракометарки да се пријавуваат
Најинтересно е така со жени да се игра, имаме искуство во тие натпревари и AceMaus i Acid знаат :baeh::wink:Jaс еве го потврдувам присуството, и ќе се потрудам да го донесам mari0...или да зачленам некој нов ракометар...може така...
А да уклучиме и ракометарки a Acid шо викаш...малце сме играле со жени, па и сеа шо ќе фали...на страна заебанции озбилен сум, ако нема доволно ќе мора изглеа ако има кандидатки
Што више то боље!Каунт ми ин!!!
Се пријавувам.
Па знаеш дека тие највеќе се ценат? Ајде кажи чим си за рачунаме и на тебе.Примате засилување од странство?
Се додека има заинтересирани има место.Абе се мислам дали да се пријавам,имам играно за школо ракомет не тренираа тренери од МРК Вардар,а и ден денеска играм ракомет секоја недела по 2 дена,ај за некој ден ќе ви кажам дали ќе бидам пријвен
Одамна си пријавен марио:wink:Еве и ја се пријавувам, како пивот мен во МРК Вардар, со некое искуство..: ) )