Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Ќе се пријавуваме пак? Може да играме во Расадник :)
Само ќе треба некој да земе топка и лепаче... :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
1. Acid
2. Hellsing

За голмани може да ги искористиме KIFFLA и Ghost, кои веќе се докажаа на мал-фудбал :)

В

Вори

Гостин
Не ги знам најточно правилата иначе ќе се пријавев.Ај можеби ќе дојдам да ве гледам,да се искалам па после и да почнам да играм :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Мораме и судија да најдеме... Специфичен е ракометот малку за играње пријателски натпревари :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.828
Поени од реакции
6.369
И ја се пријавувам(порано бев крило и среден бек).За голман ќе треба DracevoTheCity да пробаме да го земеме.Подобар голман од него нема.............

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
1. Acid
2. Hellsing
3. Комита Ултрас
4. TheTrooper

Пријавувајте се по ред... :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.828
Поени од реакции
6.369
А ова на база на професионални ракометари листава нешто а ? :D
Абе профи што да ти кажам :D
Бар ја не сум,2 години тренирав само доволно колку да знам да изиграм нешто бар.После тоа само за средно екипата играв уште 2-3 години...........сеа на факс ништо.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Јас немам играно некои 8 години, претходно играв околу 7 години за Вардар...
А штом немаш играно подолго време од тоа што си играл, исто како да не си играл воопшто :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.828
Поени од реакции
6.369
Јас немам играно некои 8 години, претходно играв околу 7 години за Вардар...
А штом немаш играно подолго време од тоа што си играл, исто како да не си играл воопшто :)
Како имаш издржано толку:confused: ..........Ја скоро година ќе дојде како неам играно,а буквално сањам и се уфилмувам нон-стоп дома како играм.......ми се игра ми се плаче :place: Особено сега пред ЕП.

M

mordekaj

Гостин
абе како бивш голман на повардарие би дошол и јас...ама далеку ми е тоа Скопјето :place:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Како имаш издржано толку:confused: ..........Ја скоро година ќе дојде како неам играно,а буквално сањам и се уфилмувам нон-стоп дома како играм.......ми се игра ми се плаче :place: Особено сега пред ЕП.
Ако ти кажам дека редовно имам „кошмари“ поврзани со ракомет ќе ми веруваш? :)
Или одам на тренинг и тренерот не ме пушта на тренинг зошто одамна не сум дошол, или пак поради истите причини не ме зима во состав за натпревар :pos:

Ех, да бев малку по глуп, сигурно сеуште ќе играв активно. Ама едноставно не можев да трпам неправда и не гледав никаква иднина (да, збориме и за финансии) во овој спорт. Пошто, нели, со тапкање по рамо нема да си купиш за јадење или да платиш превоз за да стигнеш на тренинг :)

Kajgana Shop

На врв Bottom