ada
Модератор! ок?
- Член од
- 21 август 2006
- Мислења
- 5.706
- Поени од реакции
- 566
Со задоволство!:back:Ада почести ме мене додека чекаш да ти одговорат другите двајца ... дијал? Мх, мх, мх!:kiss:
Ти беше еден од форумџиите кои први ги забележав кога се зачленив на форумов, пред се затоа што беше првата особа која ми даде зеленко во репутација
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Инаку, што успеав да заклучам за тебе како личност за ова време додека сум на форумов...Сметам дека си пример на современа жена(во позитивна контација на поимот) која и покрај своите цврсто изградени ставови, успева да ја задржи својата женственост, пред се онаа нежна и чувствителна страна. Знаеш да направиш баланс, и да процениш кога треба да бидеш рационална, а кога да ги пуштиш емоциите да излезат на површина. А, тоа не го може секој.
Потоа, си една од ретките која ги почитува традиционалните вредности но, без тоа да те направи конзервативна и затворена. Баш напротив, отворена си за нови нешта, се додека не се косат со твоите морални начела и со човечноста. А, дефинитивно си хуман човек. Сум забележала од повеќе твои постови колку те вознемирува неправдата и туѓото страдање. Во време на општа себичност и егоистичност, тоа е за пофалба.
Прилчно си реална и стоиш цврсто на земја. Нејќеш само-сожалување(истото ти смета и кај другите), и во тешки ситуации не креваш раце и запаѓаш во апатија, туку продолжуваш да се бориш. Сакаш да напредуваш но, не и по цена на туѓа несреќа. И тоа повторно збори за твои изградени етички начела, кои не ги прекршуваш.
Љубовта и врските ги сфаќаш доста сериозно. Одговорна си кон туѓите чувства, верна си и искрена, а тоа го бараш и за возврат од партнерот. Кога си со некоја личност и се посветуваш само на неа но, доколку особата не те почитува знаеш да пресечеш и да не западнеш во улога на жртва.
Во пријателствата сакаш хармонија и не запаѓаш лесно во конфликти. Пре одбираш да имаш неколку блиски пријатели со кои ќе бидете вистински поврзани, отколку толпа на површни познаници.
Способна си да пружиш голема подршка и да бидеш цврст ослонец на луѓето кои ти значат. Само понекогаш, другите тоа знаат и да го злоупотребат.
Истотака, длабоко во себе си несигурна и лесно ранлива. Тоа го компензираш преку тоа што надворешно ставаш маска на недопирливост и горделивост. Но, оние кои ќе ја заслужат твојата блискост и доверба увидуваат дека тоа е само превез со кој се штитиш.
За крај, уверена сум, особено поради повеќе твои постови во Дом и семејство, дека би била прекрасна мајка. Освен што ќе им пружаш неизмерна љубов и грижа на своите деца, ќе знаеш и да бидеш нивен пријател, а не само авторитет кон кој чувствуваат страво-почит.
:smir: