Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
/me од мал сакав една анализа од Ада...
Пошо тоа ти е желба уште од детството, Ада ќе биде фина и ќе ти ја испуни:pos2:
Али затоа што денес веќе ја аналиизрав Psy, ќе мора да почекаш за твојата анализа. Па и Фројд не работел со двајца пациенти одеднаш:pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мајке ми, сите да идете кај Ада на анализа, ја мислиш вака мирна фина, а уствари со анализи клоца газови. silen:
Не, искрено, со анализата ти всушност не ме изанализира директно мене, туку даде опис на една совршено совршена личност, што е еднакво на мене, од што следува дека сепак ме погоди.
Маwа шаwа. mazoretka: (Хеј, нели јас не бев лигава?!)

Ок, сеа сериозно. *searching „сериозно“---- file not found---- авторот не го препознава зборот прибидејќи е премногу
ada напиша:
духовита, интересна, отворена
Авторот на постот ветува дека у будучност ќе проба да изнајде сериозен начин да и заблагодари на Аде за анализата.

А сега аде мора да се задоволи со едно „фаwа“. :angel1:
И мал г`зоштип као гратис. gze:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И јас сакам долгометражна анализа од ада:) не се штеди имам вишок време за читање:smir: ако сакаш,се разбира
А псај одамна ми должи една,но никако да ја направи само се вади со изговори:)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ја како единствен црнец на темава..:coffee:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
јас си ги чекам моите ветени од Форчн и уште некој беше...:nesum:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.776
Рандом а "me puka prsti".

За денес ќе го одберам еден од моите омилени форумски јунаци Bada Bing! Сум сретнал два типа на smarties во животот-амбициозни и мрчаторски. Бада е од овие вториве. Бада одлично би се снашол во улогите на некој од филмовите на Родригез. Овој своевремен Сизиф го турка сопствениот камен на бремето по ридот на сознанието со вештите раце на сарказмот и никако да го дотурка. Согледувајќи го системот на општественото уредување и траекторијата на движење како и сопствената Бадабингова функција во него следи поголемо антиапологирање земајќи ги во предвид синаптичките брзини и сивомасестите капацитети. Тоа антиапологетство води кон раздразба и немајќи друг панцир и пиштол овој наш јунак ја употребува партизанската тактика на цинизам. Замајан од интринсичките прашања на сознанието и Камиевскиот апсурд како резултат ова момче е сплеткан во бесветлосноста на денешницата гледајќи низ призмата на знаењето. Виртуелниот форумски свет е место каде што слободно може да го прави тоа што го плаши, иртира, провоцира во реалниот слободен израз без бариерата на лимитираното разбирање на масата. Во коренот благородна личност со љута надворешна шкорписка боцка за заплашување и заштитување.

Факултет-Филозофски
Девојка-Бујна блондинка
Филм-Матрикс, Fight Club, Житието на Брајан...
Музика-Овердоус од Запа, Филип Глас, Рејдиохед.
Книга- Семјуел Бекет, Брехт, Зола, Андре Бретон, Пол Елијар

Препорака и совет-биртијашење, Аца Лукас, Со медитација до релаксација, Хари Потер Собрани дела.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Јас еднаш анализирав и ме анализираа...смеам пак да барам анализа?

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
сака некој да ме анализира мене?:kesa:

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
И јас сакам долгометражна анализа од ада:) не се штеди имам вишок време за читање:smir: ако сакаш,се разбира
А псај одамна ми должи една,но никако да ја направи само се вади со изговори:)
i jas sakam edna kilometarska analiza,ama od kogo bilo...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Nebo666 ај еве ја ќе се обидам барем малце колку што прочитав од твоите латиничнии постови, да влезам во твојата психа. Прво ќе почнам со твоето име т.е. nick или user name. Тука во името имаш споено две работи Господ и Ѓаволот, нешто што е горе високо и нешто што е доле ниско под земјата, значи дека си двострана личност......твојот title тоа под никнејмот заедно со твојот аватар објаснува дека сакаш да бидеш или веќе си научник, кој се стреми да биде најдобар, со тоа што се плашиш од незнаењето докажуваш дека си самоуверен и до негде несигурен во своите постапки, твојот страв пробуваш да го надвладееш со читање на научно-мистериозни книги од било кој дел на науката.....психоанализа долга километар и двеста метри

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
Nebo666 ај еве ја ќе се обидам барем малце колку што прочитав од твоите латиничнии постови, да влезам во твојата психа. Прво ќе почнам со твоето име т.е. nick или user name. Тука во името имаш споено две работи Господ и Ѓаволот, нешто што е горе високо и нешто што е доле ниско под земјата, значи дека си двострана личност......твојот title тоа под никнејмот заедно со твојот аватар објаснува дека сакаш да бидеш или веќе си научник, кој се стреми да биде најдобар, со тоа што се плашиш од незнаењето докажуваш дека си самоуверен и до негде несигурен во своите постапки, твојот страв пробуваш да го надвладееш со читање на научно-мистериозни книги од било кој дел на науката.....психоанализа долга километар и двеста метри
Fala mnogu za analizava...
samo imam nesto da te ispravam
ne se obiduvam da go povrzam djavolot i nesto drugo.NEBO e kratenka od moeto ime NEBOjsha a 666 zatoa sto toj br mi e interesen....
koga e vo prasanje drugoto,se soglasuvam so toa,i vo sekoj slucaj fala za analizava,i nemoj pogresno da me svatis,jas samo sakam da go znaes toa sto ne go znaes.....
Sakam da slusnam analiza od uste nekoj,i vetuvam deka nema nisto da mu napisam vo vrska so toa...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абе од анализа до гатање има разлика...така да јас неможам да гатам од што ти е името, сепак се обидов да спојам неколку работи

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
toa ne sum go pravel do sega....se plasam deka ke zgresam....
aj napravimi edna ti mene?

Kajgana Shop

На врв Bottom