Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Гадес, :toe: само не ме удри по глава.

Ada напиша:
Викторгг, и јас се пријавувам за анализа
Ada e... како да кажам а да не бидам недокажан... “Совршенство кое не се контролира“. Аватарот е... самата таа. Токму така изгледа. Потписот е повторно таа, сака да се забавува и да се смее по секоја цена, па макар била мајмунче во пелени ако тоа ја раздвижи атмосферата.
Се обидувам да најдам зборови, да не искочи дека сум залјубен до уши во неа (а сега и се замислив богами)... ама ајде вака. Вистинска убавица, со стил и грациозност кој плени но со способност да те изработи со зборови на која сакаш тема. Адут и е интелектот, но не е сноб. Има шарм, стил, и способност да те претвори во мајмунчето од нејзиниот потпис. Тешко на оној кој ќе се заљуби во неа. Влегува под кожа, и оној кој нема да и се покори веројатно ќе го изеде.
Ада е неверојатна... за Ада ставам две раце во оган, и ја следам во секоја битка. Ада е... шо да ви кажам... :wub:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ада почести ме мене додека чекаш да ти одговорат другите двајца ... дијал? Мх, мх, мх!:kiss:

п.с. Може и Виктор еден шамар да ми даде ... што да не, баш сакам!

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Ej eve ja ke napravam analiza na orion 2

Orion 2 e od onie tipovi na koi mn im e vazen izgledot i praktikuva skoro sekoj den da pravi vezbi za da go odrzi oblikuvano svoeto telo. So toa si pomaga samiot na sebe da ostane vo top forma a i da privlece nekoe devojce plus :). Treba da ja najde vistinskata i ako voopsto nekogas bi ja izneveril toa bi bilo zaradi glupost ili zaradi avantura...znae da letne vo oblaci no ako nekoja navistina ja saka bi i prostil no tesko deka bi se zrtvuval za nea. Znae iskreno da saka, veruva vo ljubovta i veruva vo toa deka nekogas pravime greski sto ne sakame da si priznaeme deka nekoj/a ni znaci a toa go svakame mn poksano koga e veke kasno...kako sto bi rekle...ne svakas kolku nestoto e vredno se dodeka ne go izgubis. Saka da saka i da bide sakan od licnosta so koja e vo momentot, bidejki ljubov ne moze da postoi ako nema cuvstva od dvete strani. Saka da si go promeni malce zivotot, da ne zivee veke mehanicki bidejki preku glava mu e od vrski bez cuvstva, saka da najde nekoja vistinska vo koja ke moze da go preopznae onoj predizvik, dinamicnost i ambicija koi gi bara :). Sepak fer e kon devojcinjata so koi e i pravi se za niv da im e interseno gi vodi na tenis, odbojka na pesok a navecer vo nekoj restoran ili club i da si pomine fantasticno. Iako misli deka drugarstvo megju masko i zensko postoi, sepak nekogas mu zabeguva pametot so sto ja prekrsuva ovaa negova teorija :). Sekogas e tuka da dade sovet na drugite forumgii osnovani na negovite licni iskustva iako eden del od zivotot ima ostaveno dlaboka rana vo nego koja go natera da svati deka se sto pravel ne se vraka so istata mera kako so ocekuval, deka ima lugje koi za koi ne vredat da se zrtvuvas i ne go cenat ona sto sakaniot go pravi....

(off topic: Orion cestitki za napisanoto, me ostade bez zdiv...no dobro e sto svati na vreme, povredata ke zarasni a zagubata ke se nadopolni so onaa koja ke znae da te ceni i saka kako so zasluzuvas:) ).

I sega eve ti kratko so 5 zbora tvoj opis spored mene... mil, cuvstvitelen, iskren, doverliv, romanticen

Aj nazdravje...

k3x

I Laugh In The Face Of Danger
Член од
11 јуни 2007
Мислења
180
Поени од реакции
1
Rado bi ali veza neam koja si :toe:

*samo prochitav deka si od Australia :)

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Rado bi ali veza neam koja si :toe:

*samo prochitav deka si od Australia :)

Pa i ja pojma neam koj e orion 2 ama analizite se osnovaat na dadeni mislenja na forumov a sekako analizata bi bila podobra ako ja znaes licnosta...i ne sum OD Australija tuku VO Australija, to e gooolema razlika :)

k3x

Член од
11 јуни 2007
Мислења
180
Поени од реакции
1
Pa i ja pojma neam koj e orion 2 ama analizite se osnovaat na dadeni mislenja na forumov a sekako analizata bi bila podobra ako ja znaes licnosta...i ne sum OD Australija tuku VO Australija, to e gooolema razlika :)

Epa ako e taka chekaj da ti prochitam po nekoj post pa JAS kje ti sklopam edna psihoanaliza :)

k3x

Член од
11 јуни 2007
Мислења
180
Поени од реакции
1
DONE !!!
Epa vaka ... golem optimist, ne se zamarash so loshite raboti vo zivotot prodolzuvash ponataka i si se potsetuvash na ubavite migovi ...
Mn. chustvitelna iako ne go pokazuvash toa mn chesto, a ponekogash i zaliz zaradi toa . Mn. shto mi se dopagja kaj tebe e toa shto znaesh mn dobro da si go organizirash vremeto i sega za sega verojatno super ti idat stvarite na koi si posvetena poradi dobrata irganiziranost :)

PS. Za tie pari tolku, NO so doplata od SAMO $5.99 imate ushte 6 strani psihoanaliza vo PDF po mail :helou:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Викторе,сега ти си актуелен,ајде ако може и за мене една набрзинка:)
Или па Дивајн,или Ада дарлин` ако се нафаќаат :helou:

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Ја побараф пред триесет иљади страни, никој не ме ферма =(

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Дивајн дарлинг... конзервативизмот е твоето Јас. Во ред, почитувам иако не се согласувам :) Размислувањата на тие луѓе не ги поддржувам, но има една позитивна работа, што со нив(расмислувањата) се задржува нивото на морал и етичност на луѓето. Јас на пример се сметам себе за бајаги слободен и отворен за многу идеи, поддржувам секс на гробишта но ако така сите размислуваат ќе прејдеме во Анархија. Ти, Дивајн, си онаа која е свесна и трезвена и го задржуваш достоинството на човекот како животно. На форумот претставуваш авторитет и тоа токму заради тој факт. Кога би била професор би била од стогите, кога би била доктор би била непогрешлива(бидејќи нема експериментирање, се знае што е и како е, нема “да пробаме“ па да се заебеме), кога би била сопруга би била аристократка (по однесување, дома и надвор). Но да не бидам само со добри зборови, сметам дека човек кој себе се смета за класа треба да осети каде вреди и кога треба да го покаже својот статус.
Бидејќи не прифаќаш страно мислење а уште помалку сугестија од обичен смртник, репутацијата ќе ти биде пониска од што треба да ти биде. Мислам дека флексибилноста и разговорот каде двата соговорника знаат да слушаат можат да ги решат сите проблеми на светот. :)
А за тоа дека си оровоџа прва класа, знам од прва рука, и тоа моја десна. Кажи како пратам чекор а? :pos:

Razorblade kiss напиша:
Викторе,сега ти си актуелен,ајде ако може и за мене една набрзинка
Набрзина, важи.
Не ги разбирам сите тие никови Рејзорблејд кис, Дарк Ејнџел, Фолен Ејнџел. Зошто мислам дека сите девојки околу полнолетноста имаат желба да бидат различни од останатите па формираат некое дарк друштво на истомисленици и пак паѓаат во оној бунар каде сите наликуваат еден на друг. Важно е дали се сите розеви или црни? Исти се. Јас те гледам како колектив, озбилно, не се лути. Може е само до мене, незнам :toe: Ама јас да можам да те моделирам, би те направил своја. Без наслови на туѓи книги, без изгустирани реченици, па можеби дури и аватари. Крсти се еднаш интересно и да наликува на тебе чоече... викај се... Малата од влае. Знаеш некој друг кој се вика така?
Извини што промашив се`. :(

Samara напиша:
Ја побараф пред триесет иљади страни, никој не ме ферма =(
Samarimon... или како и да беше. Самара мене ми изгледа како девојка коа е страшно надарена и интелигентна, но ја убедиле дека е просек. Заклана од малограѓанскиот стил на живеење и начин на размислување. Самара е како животно во кафез. Изгледа толку слатко и детинесто што почнува и да се чуствува и да реагира како мало дете. Сака обични и нормални работи, а предодредена е да биде... хммм, не знам можеби амбасадор во Брисел. Само имам чувство дека сега ќе почне нова ера, ќе се пресели, и ќе се издигне на нивото на кое треба да биде. Само ме плаши дека дозата на нарциосидност и несамокритичност која ја поседува ќе ја доведе во ситуации на понижување. Свое или нејзно кон некој друг. Мое размислување е дека еден спортист никогаш нема да биде крал само ако успее да биде најдобар во тоа што спортува. Може да биде крал само ако е најдобар спортист и најдобар човек во исто време. Оние кои летнуваат превисоко никој не ги сака.

Kajgana Shop

На врв Bottom