Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Викоторгг може ли и мене една анализа?
СПенк ју, све погодиЕве од мене една анализа за Фантом..па да видиме:
со него се запознав по пораката што ми ја прати дека бил роден еден ден после мене, што значи дека сака да отвара нови контакти, да се дружи, што е мн јасно. Мн е смешен и секогаш има некои фори кои сите наоколу ги прифаќаат, како тогаш со штрумфовите. Има слисла за хумор, како Охригјанец. Има свое јас и се интересира за многу работи. Сака се прв да дознае, што го сфатив од рецките што ги запишуваше за темава “Се е*ев“. Сака да се дружи и со припадници на понежниот пол, и знае да ја здобие нивната доверба, и да покаже дека знае да чува тајни :wink:. Верувам дека знае и да сака искрено, само ја чека онаа вистинскатаКомуникативен е доста и има добар вкус за музика, едвај чекав да пушта музика на Кајгана Радио
Др не знам што да кажам, не е срамежлив и да да не заборавам страстен навивач е за Челзи, се секавам колку се нервираше кога изгубија од Ливерпул :baeh: хехехе..тоа од мене.. се надевам дека нешто погодив
![]()
Многу работа вечерва... Доктор Викмунд Фројд, вака го оцени субјектот Мистичен...Виктор, ај лошиот админ распукај го!![]()
А ги заврши ли тестовите што ти ги дадов? Анализа без индиго текстот не може да биде...Crazy in Love напиша:Викоторгг може ли и мене една анализа?
Лејди е... комплицирана. Впрочем ги помина пубертетските болести одамна за да биде едноставна. А ми текна сеа, како беше она...жена пред 15, ја легнувате во кревет и и кажувате приказна, жена до 25 и кажувате приказна за да ја легнувате во кревет, имаше уште... ама поентата ми е , после тоа со отворени карти се игра. Лејди има цел во животот гарант, само колку може да стигне до него...lady напиша:bi bila pocestena da dobijam edna analiza
Фантом, тебе не ти треба анализа, тебе ти треба третиот камен од кај мене од кајсијата на запад кога гледаш. И силно по глава.Fantom_oh напиша:дај бе една анализа за мене
Ресенчанче. Мало и слатко. Оваа девојка колку јас знам сака да се забавува по цена на живот. Нема за неа не може, пие и пуши а... добро барем станала полнолетна во меѓу време. Еве што јас мислам за тоа.zafrknata напиша:Aj naprai mi analiza
Се е погодено,освен болдираното.Не ќе да е првото,затоа што немам дечкоА ги заврши ли тестовите што ти ги дадов? Анализа без индиго текстот не може да биде...
Девојкава не сум ја шпионирал навечер и не знам многу за неа. Ако има момче набргу многу ќе се разочара, ако нема ќе запознае некого, ќе се заљуби и ќе има 8 деца. Тешка иднинаАма мислам дека е првото. Многу ми е жал што цело време истото го вртам на форумов и за други членови. Деца, на тие години нема љубов. Има уствари, ама таа се крши. Доаѓаат обврски, потешкотии, детската љубов веќе треба да прерасне во сериозна врска која бара многу откажувања, жртвување, попуштање, и одерекување од себе. Дури и да успееме да најдеме двајца кои ќе успеат да се сакаат толку многу, нема да успеат да се изборат со своите демони. Ќе сакаат да живеат, да шетаат, да имаат други партнери, сешто има. Ако крејзи нема дечко секоја чест. Да се биде среќен сам со себе е најубавото нешто што може да се доживее во денешно време. Ако имаш дечко, спреми се за пекол. идејќи ќе го проживееш останале заедно или не... сеедно е. Мило ми е што си среќна сега, се надевам ќе останеш за секогаш. Ако не останеш среќна, јави му се на некрофилија, и тој е тажен.
![]()
Не е женет сеуште, ама исто како да еШтета што е женет, инаку ќе речев девојки, навалете.
Еве јас ќе те анализирам...може некој да ме анал-лизира, доколку има слободно време, баш би сакал да знам какво мислење има општеството за мене![]()
п.с. би ве замолил да не ме банирате од темава.
Ќе те додадам во листатаСакам да прочитам краток текст од Фортуната за мене...фортуна ќе сакаш ли?!