Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Za Crazy in Love:)

Вака бидејќи не те познавам во приватен живот ќе се обидам преку аватарот,потписот и се што поврзано со тебе на форумов.

Ти си нежна личност која гори од љубов кон некого,знаеш да сакаш многу,да љубиш но секако таа љубов да ти биде возвратена во исти размери.Слободна си сакаш да примаш и даваш совети,ставаш аватари со нежни девојки,кои сепак покажуваат дека всушност тоа си ти.Сакаш да другаруваш да се дружиш со луѓето,едноставно ти си комуникативна личност која јас би ја сакал а и секој друг да му биде пријателка.И секој би бил среќник ако си ти таа која би го сакала.Едноставно неможеш да издржиш без љубовта.:smir:

Сеа за сеа толку од мене ако се спријателиме повеќе сигурно ќе знам друго да ти кажам. Важно е дека се потрудив дај плс сеа некој за мене:smir:

С

Сатори

Гостин
Скорпио_20

Тоа Скорпио го разбирам и навистина ценам Скорпии, луѓето кои најмногу ги сакам се родени во тој знак, но што ти требало тоа 20 не знам, па не си на мирц.
Но сепак нема врска кога некој малку подетално ќе те анализира ,првиот впечаток дека си некој нема блага врска од светот, ќе сфати дека е многу погрешен.:smir: Всушност твоите аватари се најубави...
Страсен и шармантен, толку силно уверен во својата сексуалност и потреба да освојува.Неодолива желба за задоволување на сопствените потреби, понекогаш и на останатите, зависи од тоа колку ти се важни.
Фураш некој твој филм, што е добро на денешно време кога сите се фураат во туѓи филмови.
Знаеш добро да се изразиш...забележлив си, тешко човек да те промаши.
Најважно за тебе, според мене, (освен сексот и љубовта) е убавината...се да биде уметност во твоите раце. ;)

Б.т.в. Може ли конечно една анализа од тебе...се изнамачив јас тука. :kesa::back:

Член од
28 март 2007
Мислења
81
Поени од реакции
6
Ако може некој збор-два за мене.:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Penelopa напиша:
Ако може некој збор-два за мене.:se_ molam:se_ molam:se_ molam
Со 31 мислење? Не би рекол.

Читај ги правилата:
1) Мора да имаш над 100 мислења;
2) Мора да имаш анализирано ТИ некого прво.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Pozdrav4e,

moze li edna analizi4ka za m3n3?

kiss4e! mwaaah.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Misticen src.... se gleda deka uzivas da drzis misteriozna aura okolu sebe, avatarot go kazuva istoto, maska zatskriena figura zad lap top. Potpisceto kazuva kolku sakas masinerii i jajca, instinktivno vikajki e neee, simbol na nepokorlivosta i neskrotlivosta na duhot..... Titulata administrator kazuva deka sakas da bides vo kontrola no tvojata ljubov kon pravdata te pravi dobar covek... vo kontrola..... Uzivas da fotografiras i kafeto go pies so edna lazicka seker. :kesa:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Falaaaaa

Marinka напиша:
Хех, ме насмеа со пар постови кои ги прочитав. Очигледно е некое бунтовно дете кое е далеку од задоволен од тоа што му го пружа нашава државичка. Се приврзуваа за работите и луѓето кои ги сака. Ужива да сака, а уште повеќе кога е сакан. Знае максимално да ужива во љубовта и никогаш не му е доста. Уште ужива во вниманието од мамичка. :cheeky1:Сеирџија е ама знае за доста, не претерува. Моментално му недостига нешто кое би му го свртело умот(девојка, настан:toe:). Мислам дека е од оние што мислат дека се секогаш во право :pos2:. Ми личи на човек со широки гледишта на светот:kesa:, секогаш отворен за новости, човек кои се обидува да ги разбере другите и... мислим да је доста
:smir:
фалала, се ми е погодено.

R

Razorblade Kiss

Гостин
PSYtisfaction

Девојката која за кратко време ми стана доста добра пријателка,комуникативна,дружељубива личност со која лесно можеш да се опуштиш и да разговараш со неа на било која тема.
По природа бунтовна,го бара своето место во оваа фарса што ја водиме наречена живот,и добро и оди.За нејзина возраст има изградено и свој имиџ,се пронашла себе во поглед на став,карактер-што значи дека кај неа процесот на растење и созревање си ја завршил работата,што не е случај кај сите,некои и на 50тина години сеуште не знаат која е нивната улога во овој свет.
Имаш слатка појава,кој би рекол дека тоа девојче со насмевка која не можеш а да не ја забележиш,знае да возврати удар,и тоа издржан удар.Убиваш со зборови и со уникатното мислење што го имаш за одредена тема.Сето тоа помешано и со доза на,како што сама велиш,чуден смисол за хумор,те прави од оние личности кои не можеш да ги игнорираш и секогаш се полни со изненадувања,покрај тебе е грев да се рече-ми е здодевно.Сакаш и цениш искреност и лојалност кај луѓето,и од тој тип си-ако изгубиш доверба и некој те разочара,не би рекла дека ќе простиш.Ова го споредувам затоа што на некои им е доволно да преспијат и потоа како ништо да не се случило. Ако некој се осмели да го предизвика твојот мир,твојата гордост,ароганција-тешко него.
Девојка која на чуден начин ја сака слободата со доза на одредена граница што ја прави тоа што е,девојка на која не и треба тон шминка,мини сукна и деколте за да се`издвои`(лоша компарација од моја страна,но споредена со денешното менталитетно движење и што се прават тинејџерките за да бидат забележани...)ти си над тоа и мило ми е што запознав таков симпатичен ендемик како тебе.Би било интересно да ги поделам пуканките и килото кока кола на партија фолозофија и трач муабет со тебе.:)Продолжи така.

За поплаки и слични стФари-обрати се кај дежурниот секси секретар.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Razorblade Kiss напиша:
Девојката која за кратко време ми стана доста добра пријателка,комуникативна,дружељубива личност со која лесно можеш да се опуштиш и да разговараш со неа на било која тема.
По природа бунтовна,го бара своето место во оваа фарса што ја водиме наречена живот,и добро и оди.За нејзина возраст има изградено и свој имиџ,се пронашла себе во поглед на став,карактер-што значи дека кај неа процесот на растење и созревање си ја завршил работата,што не е случај кај сите,некои и на 50тина години сеуште не знаат која е нивната улога во овој свет.
Имаш слатка појава,кој би рекол дека тоа девојче со насмевка која не можеш а да не ја забележиш,знае да возврати удар,и тоа издржан удар.Убиваш со зборови и со уникатното мислење што го имаш за одредена тема.Сето тоа помешано и со доза на,како што сама велиш,чуден смисол за хумор,те прави од оние личности кои не можеш да ги игнорираш и секогаш се полни со изненадувања,покрај тебе е грев да се рече-ми е здодевно.Сакаш и цениш искреност и лојалност кај луѓето,и од тој тип си-ако изгубиш доверба и некој те разочара,не би рекла дека ќе простиш.Ова го споредувам затоа што на некои им е доволно да преспијат и потоа како ништо да не се случило. Ако некој се осмели да го предизвика твојот мир,твојата гордост,ароганција-тешко него.
Девојка која на чуден начин ја сака слободата со доза на одредена граница што ја прави тоа што е,девојка на која не и треба тон шминка,мини сукна и деколте за да се`издвои`(лоша компарација од моја страна,но споредена со денешното менталитетно движење и што се прават тинејџерките за да бидат забележани...)ти си над тоа и мило ми е што запознав таков симпатичен ендемик како тебе.Би било интересно да ги поделам пуканките и килото кока кола на партија фолозофија и трач муабет со тебе.:)Продолжи така.

За поплаки и слични стФари-обрати се кај дежурниот секси секретар.
Со задоволство! :vozbud: Само ти дојди накај Скопје.:)

Фала за анализата, делумно е погодена, иако си заборавила да спомнеш неколку нешта, ко на пример дека сум крајно неодговорна. :pos:
Фала. :back:

S

Stef Bachatero

Гостин
Nikoj nejke da mi napravi psyhoanaliza zasto sum imal nasmevka kako mona liza:(

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Стево сине, поезија се пишува на друго место.

ДА НЕ СЕ ПОВТОРУВАМ.....

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Нови правила? Супер. Ги исполнувам условите.

Сакам анализа од Серпико и Бада Бинг.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
:helou:

Форчун е момиче што е една од администраторките и ни ги менува титлињата. Гад блес хр.

Малце ти е женски потписот. но бидејќи си женско ти простуваме. Нешто си ми вљубена, во последно време доста замислена, некои работи на форумов знаеш да ги доживее прилично лично - иако не се. Аватаров би било лешперски да го анализирам 'дубоко' , све мислам од естетски причини ги ставаш, наоѓаш рендом женска фигура во некоја интересна поза. А тоа дека немаш девојка со расечени вени со престилизирана позадина не е лошо и е во поголема функција на убавината и нејзиното сфаќање. Така да ќе го баталам делот каде што ти кажувам дека тоа што типката гледа нагоре со косата преку очи симболизира желба за наоѓање на ќелав маж or something. (Fortune favors the bald :pos:)

Порано знаеше да пишуваш долги постови 'на тема', сега си во некоја фаза на контемплација која се манифестира на форумов во пишување банални (ме сфаќаш како) постови во музика, за врвење на времето и ништо повеќе... Никогаш немав чувство дека со тоа што го кажуваш ми гураш некое твое верување во грло нити дека се правиш паметна, само си го кажуваш (внимателно) мислењето. Ретко е ова, особено на форум, каде сите се праат авторитети на одредени проблематики, апсолутни познавачи на нешто.

Прилично си популарна меѓу членовите затоа што знаеш да толерираш, да не играш игра на памти-па-врати, да имаш трпение. Тоа очигледно кажува за твојата природа без да мора да серам и мафтам дополнително. Да не се лажеме, знаеш да сеирисуваш и шегуваш но во границите на вкусот и добриот дух :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Бада Бинг,може и на мене една анализа?:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom