Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Супер..значи Серпико јас си чекам на твојата анализа:back:
А за другите на кои сум им ветила,не се грижете..работиме на случајот:)

С

Сатори

Гостин
SCORPIO__20 напиша:
Прекрасно правило со ова ми се овозможува и мене да барам анализа ..после неколку те анализи што ги имам направено на нашите кајгана членови но..Ке отстапам простор на другите, заинтереисрани:vozbud:
Ју чу тебе:zlo:...само да дојдам до време...утре вечер најкасно...:smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Fantom_oh напиша:
Ај некој мене?()
Ајде јас ќе пробам..иако не ме бива многу:nesum:

Е па вака според,тоа што сум го забележала досега,поседуваш малку необична смисла за хумор,која што некогаш знае да премине и во сарказам...Мислам дека си човек кој ужива во животот кој прави шеги на туѓи сметки,но сепак прифаќа и шала на своја сметка...Исто така милсам дека си тип на човек кој што сака да пука сеир...Те привлекува спортот,особено фудбалот...Исто така според досега заклученото мислам дека си човек кој што малку е тврдоглав и секогаш си го искажува својот став...Честопати како аватари ти биле анимирани ликови,што покажува дека во себе се уште се чувстуваш како дете...

хм..па толку ми се способностите..:jaj: :toe:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ууууу ду ми плиизз,па после ветувам и јас една анализа..
само да биде земено во обзир дека аватарот иако е тужен ставен е од естетски причини а не дека нешо има врска со how i feel :smir:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па бидејќи немам некој попаметна работа,ај јас би пробала...

Е па вака..според тоа што сум го забележала по постовите ти си весела личност,заљубена моментално и имаш големи надежи во врска со љубовта,пасија ти е музиката,чинам рок(да не грешам душа не сум сигурна),а омилени инструменти и се тапаните...личност која знае да се пошегува кога е време,а знае и да сослуша кога треба...Мислам дека во тебе лежи романтична,нежна душа,која што сака да дава и прима љубов...Мислам дека и други аватари ти биле девојки,па можеби сакаш да ја истакнуваш својата убавина,но на ненаметлив и многу природен начин...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
mary_jane напиша:
ууууу ду ми плиизз,па после ветувам и јас една анализа..
само да биде земено во обзир дека аватарот иако е тужен ставен е од естетски причини а не дека нешо има врска со how i feel :smir:
Meри, жолт картон :) Правилата се за да се почитуваат. Ајт, фрлај се на работа, анализирај за се оправдаш колку толку.

На кратко за аватарот - остај естетски причини, потсвеста те натерала да го ставиш од некоја посебна причина. Имаме добри аналитичари, па ќе дознаеш и зошто си го ставила, без гајле :smir:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
M@wEcK0 напиша:
Мене,мене,менееееееееееее!:)Moже?
еве една интересна личност што би сакала да ја анализирам :smir:
Ми делуваш на многу позитивна особа, малечка (it refferes on the age) сепак доста мудра за свои години и сигурна во себе и своите квалитети. Имам моменти кога си детинеста и веселка,уживаш во секој момент и знаеш да се пошегуваш меѓутоа има моменти кога знаеш дека е време да им се посветиш на поважни прашања во животот и тоа го правиш без страв и со многу самодоверба :wink:
Од друга страна очигледно е дека си во цутот на љубовта и дека секој момент од тоа го цениш и уживаш во него, посветена си комплетно на љубената особа и би направила се за него, сепак семејството ти е на прво место, свесна си дека се е пролазно освен тоа :smir:

...јас се обидов,првпат ми е, ако сум утнала sorry, i was a virgin !

edit @Serpcio- можеби си во право, девојката на мојот аватар држи четки во рацете место drummsticks и тоа ми остави впечаток,јас сум сликар а дечкоми бубњар, аватаров ми изгледаше на убава мешавина од нас двајца :back:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Serpico напиша:
Момци и девојки, воведуваме ново правило....

Анализа не смее да бара најочајниот, туку оној кој се потрудил макар еднаш да анализира некој колега форумџија.

Нормално дека ако некој сака своеволно да анализира форумџија, нема да му биде забележано :)

Фер, нели?
Па имам даено 4 пати негде и пак никој не ме гледат :place:Ајт сега, ак не ме сакате пишете една анализа за мене :) :vozbud: :icon_lol:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
мене може преку ред? јас моментално не можам да анализирам, пошто сите работи ги анализирам кога сум на wc-шолја, а неам лап-топ...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Нормално дека не може :)

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Martin$ напиша:
Па имам даено 4 пати негде и пак никој не ме гледат :place:Ајт сега, ак не ме сакате пишете една анализа за мене :) :vozbud: :icon_lol:
Ајде јас ќе пробам...

Мартин,според тоа што го имам забележано до сега кај тебе на форумов е ..ти си човек кој што е многу упорен во работите кои што ги прави и сака да го постигне максимумот во сето она што го работи...Ги сака животните и многу мрази кога глада животните како страдаат...Бидејќи има и доста постови во играчница,можам да заклучам дека е човек кој што не го сфаќа животот сериозно,него сака да се шегува,да се смее и да не размислува многу многу за иднината...

:helou:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Crazy in Love напиша:
Ајде јас ќе пробам...

Мартин,според тоа што го имам забележано до сега кај тебе на форумов е ..ти си човек кој што е многу упорен во работите кои што ги прави и сака да го постигне максимумот во сето она што го работи...Ги сака животните и многу мрази кога глада животните како страдаат...Бидејќи има и доста постови во играчница,можам да заклучам дека е човек кој што не го сфаќа животот сериозно,него сака да се шегува,да се смее и да не размислува многу многу за иднината...

:helou:
ехехеееее Фала ти погоди :) Ќе те бацам за ова :):) :back: :icon_lol:

p.s. па бегам од играчницааа :kesa: ко дрога е :icon_razz

R

Razorblade Kiss

Гостин
Nephthys

Мистериозност,убавина,елеганција.Способноста да ги преточуваш зборовите во уметност,секој е исполнет со вистина и со болка,просто се ежам кога те читам и овде на форумов и на мсн.Ги кажуваш вистинските зборови во вистинските моменти.Уште од првиот момент знаев дека си имам работа со уникатна личност.
Животот те става на искушенија,искушенија кои на некои од нас им е тешко и да ги замислат.Ти си борец кој се бори за својата среќа,за твојот живот да биде исполнет со хармонија,љубов.Многу љубов,иако таа љубов бара жртви.Вреди да поминеш низ дождови и калливи патишта за на крај да те огрее сонце и гордо да чекориш.Немав шанса да те запознаам поубаво(знаеш ти зошто),но не знам,пред да те видам те замислував како фатална појава,бесчувствителна,од оние кои ги воздигнуваат луѓето и наеднаш ќе исчезнат без трага и глас,ќе те срамнат со земја.Ти си толку мила,неспособна да повредиш некој,ги обожаваш животните и се грижиш за нив како твои деца.Освен што зрачиш со надворешната убавина,не може а да не се каже дека си солидарна личност,буквално можеш да направиш разговор и со најинтелегентниот и не толку паметниот човек.Не ги делиш луѓето во класи.
Една си од среќните личности кои бајката која ја живееле во детството станала реалност.Успехот е пред тебе,а тие замисли што си ги зацртала,почнуваат да се исполнуваат.Многу среќа понатаму-навистина ја заслужуваш.Да беше некој друг,не би сакал да се најде во твојата кожа и на момент да го живее твојот живот-затоа што само ти се справуваш со него,ти се восхитувам на духот кој го поседуваш.Совршена слика на хероина во реалниот свет.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Мрно

Кога ќе помислам Мрно,прво нешто што ме асоцира е мајмун со розе газ,некоја независна партија која чека 3 фотељи во парламентот и дудлач.Одовде мојот предизвик да сфатам што е тоа дудлач првиот пат кога дојдов на форумов.
Не те знам многу,или пак не сум налетала на твоите постови,од тоа што го читав си тип што ја сака музиката и се разбира во неа колку толку.Девојките ти се приоритет...или не?Типичен мачо тип кој сака да шармира со зборовите од типот убава си,прекрасна си и сл.Но прашањето е-дали ти тоа навистина го мислиш?Или пак сакаш само мала разонода и сите да велат you got me on my knees.Добив впечаток дека си малку самобендисан тип,од оние кои по улица си ја пеат I’m too sexy for your party.
Но,имаш и доста доблести.Како на пр.не трпиш глупави и неиздржани коментари,префрлање на примарната тема во друга насока или т.н.забегување од темата на разговор.Те интересираат спортовите,верувам дека си активен и во нив иако не би морало да значи.И јас гледам фудбал ама не играм.Ставот кој го прикажуваш овде ти е ок,и знаеш да се шегуваш на своја сметка,тоа ти е за поздрав.Кога ќе се издвоиш од толпата и коа ќе доминираш со својот поглед на нештата и своето однесување,кое ќе си дојде со текот на времето и процесот на созревање,ќе сфатиш дека си се издигнал над многу работи кои во моментов ти изгледаат важни,тогаш ќе се сеќаваш на нив како на искуство.Учиш на грешките,тоа забележав.Се на се,солиден впечаток ми остави.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Чоече,секоја ти чест...немам зборови

Kajgana Shop

На врв Bottom