Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Ајде ако можи и за мене ако не му претставува некаква тешкотија

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Луѓеее...дајте анализа бе..pozz

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Пак правам исклучок, но неможам против себе. Сакам анализа од Бада ...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Значи, за да изанализираш некого, најубаво е тоа да го правиш преку анализите кои тој им ги прави на другите. Се изначитав постови од членови кои навистина се остроумни, имаат голема перцепција, им работи логиката и ја поврзуваат со пихологијата, и кога сето тоа ќе го сумираат, даваат навистина добри анализи. Ама и какви дудлачски аналајзери се изначитав... :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
И јас сакам анализа. Може???:vozbud:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Со задоволство Дивајн.

Имаш аватар што многу зрачи со сексуалност, секогаш си имала слични слики, но овојпат имаме девојка во чин на кревање/раширување на нозете, но знаејќи те тебе... најверојатно е прекрстување. Значи сакаш да емитираш женственост, сексапил но секогаш прикриено, воздржано. Дури и во постовите, ми звучиш поженствена од сите оние девојки што описно зборат за своите оргазми по колумните или СЕ ЕБЕВ:).
Кога се зачленив твојот ник ми изгледаше до некаде претенциозно, мислев дека можеби си крајно самобендисана и кога видов дека си администратор мислев дека треба да се плашам од тебе. :pos: Но не испадна така, ти си сосема поинаква личност иако понекогаш градиш слика на недостижност и мистериозност, аура која не се чувствува така позитивно преку форум како во живо. :)
Исто како и Fortune, ada, leandra, mary_jane знаеш личносто искуство да го сврзеш со тоа реалносто, природното и да напишеш опширен пост што набљудува нешто(проблем) од повеќе можни страни, без многу да го тупиш. Последно време си ми пасивна во тој дел на форумишењето не знам зошто е тоа така. :pos:
Дружељубива си, љубопитна, а од неодамна открив дека имаш добра смисла за хумор, но не го бркаш стравот криејќи се меѓу толпите народ или зад шегите, туку се соочуваш кажувајќи го своето искрено мислење. Работата ја сфаќаш сериозно, но не толку за да те обземе целосно и знаеш дека мораш уживање да најдеш во тоа што го правиш инаку мислиш дека за џабе одделуваш толку време. Од потписот гледам дека сакаш независност но сакаш и да пружаш слобода на партнерот, доблест која ја немаат сите девојки во денешно време. :wink:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Јао Бада ај и мене едно, пошо мислам дека си најкритични настроено суштество на земјава...:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
а мене бе, шо сите ме игнорираат?:cry:

Премногу ли сум тежок за анализа ли? Барем кажете зашто не ме анализирате.

п.с. треба да идам на анализа:pos2::pos2:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
SCORPIO__20 напиша:
Дама или веке Госпоѓа која влезе во големото друштво на кајгана и брзо и ефикасно се здоби со голема почит од страна на помладите членови на кајгана.
Пред се како особа знае што сака како да дојде до тоа и дека еден ден се тоа што го посакува и ја исполнува ке ја направи срекна.
Можеби наликува на тврдоглава особа со лабилен карактер но и многу попуствливост. Во животот ја има пронајдена својата вистинска љубов, партнерот со кого ке го продолжи животот понатака. Факт е дека станува збор за една успешна жена. Во живтото стекнува многу пријатели..доагаат нови на кој им посветува внимание си одат старите.
Особа која цени искреност доверба разбирање и договор.Сака да доминира на одредени полиња и да го има последниот збор но понекогаш креативноста и доминацијата не и одат во сгладност.
Особа која во себе има акумулирано мн. искуство , секогаш се наога таму каде што е најпотребно со својот добар глас , совет или понекое размислување.
Наога време за пријателите за себе , за бракот , време да ја посвети својата мајчинска љубов кон децата, време за својте виртуелни познаници и сл.
Сака да е срекна насмеана и задоволна секој ден, се труди и го постигнува тоа, Сака да се забавува , да гледа филмови да чита книги и често пати останува будна длабоко во нокта.
Особа на која многумина и веруваат и се зависни од нејзиното постоење и движење. Знае дека убавиот збор железни врати отвара и секогаш знае кога и како да го искористи.
Можеби понекогаш е брзоплета во некој работи. неодлучна и збунета, Но секогаш го знае најдоброто за неа..
според аватарот...би се нафатила на многу работи кој би ги направила со посебен сјај и шмек и никогаш не би се каела за нив, тоа за неа би било искуство +
а потписот вели нешто друго..со срека ...ја посакува на себе. на тие околу себе. на тие што ја исполнуваат посакува срека на сите лица кој се дел , една коцка од големиот мозаик со срека понатаму :)
Во секој случај прекрасна особа која мн. работи во животот ги има поднесено сама и на своја рака..да да еден ден ..можеби и веке почнал да се исплака тој труд:helou:
секое добро..рамада:smir:
Благодарам Скорпио...
Ме остави без зборови,стварно сум изненадена,и морам да признаам дека вредеше што чекав!Ценам што си одвоил време да го напишеш сето ова но уште повеќе ценам што си прочитал добар дел од моите постови и врз нивна основа си размислувал за Рамада-како човек,а не само по моите аватари кои ги менувам во зависност од моето расположение, па сето ова вкупно ме прави исклучително среќна...Само потписот богами никако не си го менувам...тоа си е моето мото...
Психо анализа добив и од Џингс,кој исто така ме погоди во срце и многу од напишаниве работи се подудараат ..имаме прекрасна младина која знае да ме расположи и еве јас сум среќна!!!:eek:lee:
...А, за ова сама да морав да се дефинирам ,не ќе знаев како да го напишам, а некој да не помисли дека претерувам...-Особа на која многумина и веруваат и се зависни од нејзиното постоење и движење. Знае дека убавиот збор железни врати отвара и секогаш знае кога и како да го искористи.
Можеби понекогаш е брзоплета во некој работи. неодлучна и збунета, Но секогаш го знае најдоброто за неа.
.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Zdr. Edna analiza za mene ako moze, ama najvise na svet ve molam, pls pls pls? Koj ke me anal-izira, go castam zelenko. Ki$$4e
Pozzzzzzzz
:vozbud:
едит: Специјално за Бада, свечено ветувам дека шамар нема да пијат за дадената анализа.:pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
не знам..ако некој сака би можел и на мене една анализа..ама не мора..само ако некој има желба или време

Kajgana Shop

На врв Bottom