Ај вил трај??!!! според постовиве ќе видам што можам`TENK` напиша:ako moze analiza od bilo koj cekammm :angry2: :sport2: :zid:
haha pa recisi se pogodi samo za patuvanjeto I like to Traveljove_bt напиша:Ај вил трај??!!! според постовиве ќе видам што можам
Па доста интересен член, во последно време се почесто е на форумот. Зависник од компјутерски игри, сака да си го крева адреналинот возејки трки, омилени игри му се ф1 и NFS, освен за игри и кајгана форум незнае за ништо друго да го користи компјутерот(верувајте знам ), доста е темпераментет сака да гледа било каков спорт особено фудбал. Навива за Челзи, а исто така следи и кошарка омилен ти му е ЛА. Највеќе ужива кога слуша олдскул рап, има повеќе омилени изведувачи. Доста е отворен сака да комуницира со луѓе, несака многу да патува, сигурен е во своите ставови, доста е тврдоглав, но сепак сума сумарум фаца чоече...
Јас ги анализирам луѓето кои ми се драги на Форум...burn84 напиша:Cekaj ne svakam treba da pobaram analiza. Okej koj i da analizira ako moze i mene bas me ineresira dodusa ne znam dali vaka ide ama da probam.
Blagodaram odnapred
fala fala ama i ja glup pa sea pred nedela dena go smeniv potpisot i avatarot moze drugo ke pisese. :smir: A toa so igracnica ne pominuvam tolku vreme tamu i vo pravo si voopsto ne sum detinest iako bi sakal da bidamЛејди Сатори напиша:Јас ги анализирам луѓето кои ми се драги на Форум......така да се одлучив да те анализирам тебе...:smir:
Еве интересен тип, тоа прво го помислив кога ти го видов никот...можеби поради фактот дека многу се допаднал аватарот некое твое мислење, не знам, не се ни сеќавам, важно сум те запомнала по нешто.
Според аватарот делуваш како борец за правда...некој кој би ги штител слабите и не толку среќните, но се разбира...тоа не значи дека нема да бидеш горд и обожаван после тоа.Мислам дека сепак го сакаш фокусот.:helou:
Мислам дека имаш големи претензии кон тоа да станеш нешто посебно еден ден, да се истакнеш.Можеби дури и да бидеш славен.
Иако дел од времето на Форумов го трошиш во Играчница и на игри...сепак не си толку детинест.
:salut:
Со задоволство.LaTiTeA напиша:Ајде и за мене една psychoанализа, plsssss. :se_ molam
Планетарната хорманија претставена преку Венера (која е симбол на физичкото задоволство) во центарот на оваа комплексна анализа на љубовта (двојазична) кажуваат дека и во најсложените случаи на дефинирање на чувството љубов ти можеш да се снајдеш.Big L for лежење.
Big O for oral.
Big V for Venus.
Big E for ебење.
Уживаш да одржуваш ред и дисцпилина. Дури и оргијата би ти била во распоред ФФФ(М)ФФФ. Симетрија пред се'.I am going to spank you, very very hard, my love.
За бебето Исус збориш. Боженце, но не баш! Симбол на воздржаноста и посветеноста. Тоа си ти. Дисциплиниран 'војник' на љубовта (лежење-орал-венера-ебење).Не никогаш не сум се молела и не верувам дека некогаш ќе се молам. Ама па затоа пред спиење мислам само на едно нешто кое ме задоволува комплетно.