Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
SCORPIO__20 напиша:
јас ке те анализирам бе пуфло што ми се секираш
Само во кратки црти да не се палиш додека читаш:helou:
Океј си ти ги читам постовите некад врска ти немаат некад ти имаат
добра си душа се гледа дека имаш некоја откачена точка во главата..
во љубовта си неверник...и сакаш неверства
ти си добра другарка имаш мн. пријатели и другари/ки
Уживаш во животот и алхохолот ..а се тешиш со песни од дино мерлин ГАРАНТ !:pos2: шала на страна продолжи во такво темпо
\
koj be dino merlin....... aj da recese bjelo dgme ke sfatev.. djordze balashevic da...
ama DINO MERLIN?
ne deka ne go slusam ama ne dotolku za da se tesam so niv...u globala sum optimist taka da nema potreba od tesenje... ama ajde... FALA u sekoj slucaj ...

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
he interesna tema:)) ajt nekoj da me analizira i mene:)) mislam ako saka. mislam... hm.. aaa..:raz: :smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Eдно време имаше редовни анализатори :) Ама, со крајот на школската/ факултетската година, и со почетокот на летото поинтересни за анализа се некои други работи изгледа.

Еден совет - не испаѓајте очајни, не повторувајте ги барањата во стил - поминаа два месеца откако побарав анализа; или се бара јунак да ме анализира.... Ма даааај молимте, каков јунак се барал?!

Не кукајте, не плачете, не се пувајте.... оној кој би сакал да ве анализира ќе ве сними на други места во форумов.

Ова знае да биде и забавно. Затоа, опуштено :)

С

Сатори

Гостин
Serpico напиша:
Eдно време имаше редовни анализатори :) Ама, со крајот на школската/ факултетската година, и со почетокот на летото поинтересни за анализа се некои други работи изгледа.

Еден совет - не испаѓајте очајни, не повторувајте ги барањата во стил - поминаа два месеца откако побарав анализа; или се бара јунак да ме анализира.... Ма даааај молимте, каков јунак се барал?!

Не кукајте, не плачете, не се пувајте.... оној кој би сакал да ве анализира ќе ве сними на други места во форумов.

Ова знае да биде и забавно. Затоа, опуштено :)
И јас која се најдов без работа конечно на крајот на учебната година се решив со Серпико да го поделам моето мислење за него :smir: (нема лутење, ова за ти кажам дека сум те снимила и на други места на Форумов):

Сликата од профилот мене лично ми е поинтересна од таа на аватарот.Дали сакаш да и се вратиш на природата или баш ти бил убав цветотот не знам, ама ако е тоа второто тогаш најверојатно имаш чувство за убавина и естетика.

Типот што ти е на сликата од профилот се крие зад маска, можеби за тебе ни би кажала дека се криеш, не ми делуваш така ама насмевката е можеби лажна.

Не ме заборавај-па кој би те заборавил ако вреди да бидеш запамтен?

Широк спектар на интереси, претежно во архитектура, тоа ми се допадна, ете пак се потврдува мојата предходна претпоставка.
Перфекционост ли си? (тоа ќе ми каже мн.)
Пријателски делуваш, малку чудно на моменти, ама добро е тоа.

Б.т.в. Аватарот со Леонид ти беше најубав.:smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Лејди Сатори напиша:
И јас која се најдов без работа конечно на крајот на учебната година се решив со Серпико да го поделам моето мислење за него :smir: (нема лутење, ова за ти кажам дека сум те снимила и на други места на Форумов):

1.Сликата од профилот мене лично ми е поинтересна од таа на аватарот.Дали сакаш да и се вратиш на природата или баш ти бил убав цветотот не знам, ама ако е тоа второто тогаш најверојатно имаш чувство за убавина и естетика.

Типот што ти е на сликата од профилот се крие зад маска, можеби за тебе ни би кажала дека се криеш, не ми делуваш така ама насмевката е можеби лажна.

2.Не ме заборавај-па кој би те заборавил ако вреди да бидеш запамтен?

3.Широк спектар на интереси, претежно во архитектура, тоа ми се допадна, ете пак се потврдува мојата предходна претпоставка.
Перфекционост ли си? (тоа ќе ми каже мн.)
Пријателски делуваш, малку чудно на моменти, ама добро е тоа.

4.Б.т.в. Аватарот со Леонид ти беше најубав.:smir:
За мене сеуште трае школската година, ама морав да направам еден исклучок, т.н. анализа на анализа.

1. Сликата на аватарот стои од две причини. Првата е следната, а да - втората е од естетски побуди :smir: Сликата на профилот потекнува од тука. Ако си го гледала филмот, ќе ти стане јасно. Да кажеме дека поддржувам револуционерни идеи. Се криеме понекогаш сите. И тогаш имаме и лажни насмевки - во мојот случај, за среќа, многу ретко.
2. Не ме заборавај, или Forget-Me-Not е всушност името на цветот кое нормално, не залутало во потписот :) Тоа е можеби повод, а не и причина.
3. Перфекционист - не секогаш. Пријателски настроен - да.

4. Сега би направил една кратка анализа на твојата последна реченица. Ќе заклучам дека сакаш цврст карактер, луѓе кои храбро излегуваат на мегдан со судбината, силни и одлучни. Во секој поглед. Луѓе со цели и идеали за кои се борат секогаш. Мислам дека сакаш - народски речено - цврста машка рака. Ако е така, еве ти еден мал поклон.

Има што уште да се каже бидејќи и јас сум те снимил на повеќе места низ форумов, али ајде нека е доволно за сега.Воедно, ти благодарам :smir:

С

Сатори

Гостин
Serpico напиша:
За мене сеуште трае школската година, ама морав да направам еден исклучок, т.н. анализа на анализа.

1. Сликата на аватарот стои од две причини. Првата е следната, а да - втората е од естетски побуди :smir: Сликата на профилот потекнува од тука. Ако си го гледала филмот, ќе ти стане јасно. Да кажеме дека поддржувам револуционерни идеи. Се криеме понекогаш сите. И тогаш имаме и лажни насмевки - во мојот случај, за среќа, многу ретко.
2. Не ме заборавај, или Forget-Me-Not е всушност името на цветот кое нормално, не залутало во потписот :) Тоа е можеби повод, а не и причина.
3. Перфекционист - не секогаш. Пријателски настроен - да.

4. Сега би направил една кратка анализа на твојата последна реченица. Ќе заклучам дека сакаш цврст карактер, луѓе кои храбро излегуваат на мегдан со судбината, силни и одлучни. Во секој поглед. Луѓе со цели и идеали за кои се борат секогаш. Мислам дека сакаш - народски речено - цврста машка рака. Ако е така, еве ти еден мал поклон.

Има што уште да се каже бидејќи и јас сум те снимил на повеќе места низ форумов, али ајде нека е доволно за сега.Воедно, ти благодарам :smir:
Задоволството е мое.:smir:
Благодарам за сликата...:salut:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ја сум подновена и со аватар и со потпис, може е себично да барам, пошо веќе еднаш Лејди ми направи ептен детална анализа, ама ај.... ако има некој време :smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Јас сакам неаватарска и непотписна анализа од Серпико:salut: :smir:

S

Stef Bachatero

Гостин
Za razzorblade kiss:
Misticna devojka sto koga ja zapoznav mi ostavi ubav vpecatok,taa eden okean koj go miluva bregot so nejzinata neznost,dobrina,arogancija,pozitivnost.Toa se vrednosti za edna devojka i sekoe devojce treba da se drzi za toa spored mene.Ostava i pisuva super poezija kako sto e ona unikat,go miluva asfaltot so nejziniot od,ja krasi prirodata so nejzinata misticnost i ubavina,i za toa prirodata i ljubomori.Devojka sto mi znaci mnogu vo zivotot devojka sto i pokazav nesto sto na drugite ne sum i go otrkil,devojka sto za site drugi e bleda slika a za mene sovrsenstvo.:smir::back:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Чекам анализа од Серпик.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Чекам анализа!!!! Ајде кој ќе сака?

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Јас сакам анализа од SCORPIO__20, ако може мислам :) Ај направи ми го ќефот, пошто сакам момци со црна коса и зелени очи како тебе :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ramada напиша:
Site nesto se molat,ajde i jas!
Odnapred blagodarna!:)

Дама или веке Госпоѓа која влезе во големото друштво на кајгана и брзо и ефикасно се здоби со голема почит од страна на помладите членови на кајгана.
Пред се како особа знае што сака како да дојде до тоа и дека еден ден се тоа што го посакува и ја исполнува ке ја направи срекна.
Можеби наликува на тврдоглава особа со лабилен карактер но и многу попуствливост. Во животот ја има пронајдена својата вистинска љубов, партнерот со кого ке го продолжи животот понатака. Факт е дека станува збор за една успешна жена. Во живтото стекнува многу пријатели..доагаат нови на кој им посветува внимание си одат старите.
Особа која цени искреност доверба разбирање и договор.Сака да доминира на одредени полиња и да го има последниот збор но понекогаш креативноста и доминацијата не и одат во сгладност.
Особа која во себе има акумулирано мн. искуство , секогаш се наога таму каде што е најпотребно со својот добар глас , совет или понекое размислување.
Наога време за пријателите за себе , за бракот , време да ја посвети својата мајчинска љубов кон децата, време за својте виртуелни познаници и сл.
Сака да е срекна насмеана и задоволна секој ден, се труди и го постигнува тоа, Сака да се забавува , да гледа филмови да чита книги и често пати останува будна длабоко во нокта.
Особа на која многумина и веруваат и се зависни од нејзиното постоење и движење. Знае дека убавиот збор железни врати отвара и секогаш знае кога и како да го искористи.
Можеби понекогаш е брзоплета во некој работи. неодлучна и збунета, Но секогаш го знае најдоброто за неа..
според аватарот...би се нафатила на многу работи кој би ги направила со посебен сјај и шмек и никогаш не би се каела за нив, тоа за неа би било искуство +
а потписот вели нешто друго..со срека ...ја посакува на себе. на тие околу себе. на тие што ја исполнуваат посакува срека на сите лица кој се дел , една коцка од големиот мозаик со срека понатаму :)
Во секој случај прекрасна особа која мн. работи во животот ги има поднесено сама и на своја рака..да да еден ден ..можеби и веке почнал да се исплака тој труд:helou:
секое добро..рамада:smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
*SuNsHiNe* напиша:
Јас сакам анализа од SCORPIO__20, ако може мислам :) Ај направи ми го ќефот, пошто сакам момци со црна коса и зелени очи како тебе :)

Претпоставувам дека станува збор за член од понежниот пол
Искрено не сум се сретнал со мн. нејзини постови бидејки е релативно нова и штотуку почнала да шара по темиве низ кајганава но во кратки црти.
По никнејмот делува дека го обожава сонцето убаво време прошетките низ природа и слично. Можеби е една од ретките чуствителни девојки кој сеуште трагаат по идеалниот принц од нивните соништа кој ке и доловува романтика на секој можен начин.
Сака да се дружи и излегува со својте пријатели, да ужива во времето што го поминува со нив и да е секогаш насмеана и срекна.
Можеби верува во љубовта но секогаш е тврдоглава и голем инает и често пати се случува да делува како несрекна девојка.
Сака да сака и верува во себе, верува во лугето им помага и ја заслужува нивната почит
сака музика , сака да јаде чоколадо и има темпераментен карактер :)
aj доста ти е:helou::back:

Kajgana Shop

На врв Bottom