Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Тука и јавно ке постирам дека понатака нема да ви ја пружам можноста да ги читате мојте анализи бидејки се повлекувам од психоанализа на останатите членови на кајгана..
Па здравје некогаш ке навратам на темава

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
SCORPIO__20 напиша:
Тука и јавно ке постирам дека понатака нема да ви ја пружам можноста да ги читате мојте анализи бидејки се повлекувам од психоанализа на останатите членови на кајгана..
Па здравје некогаш ке навратам на темава
Леле Скорпио немој..:nesum::(Шо ќе правиме ако не оставиш у темава?Еве ја на пример само на анализа од тебе се надевав.Аман врати се побрзо и анализирај не!:icon_frow
:icon_lol::icon_razz:smir:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Bush(av) напиша:
Луѓеее...дајте анализа бе..pozz
Хех, ме насмеа со пар постови кои ги прочитав. Очигледно е некое бунтовно дете кое е далеку од задоволен од тоа што му го пружа нашава државичка. Се приврзуваа за работите и луѓето кои ги сака. Ужива да сака, а уште повеќе кога е сакан. Знае максимално да ужива во љубовта и никогаш не му е доста. Уште ужива во вниманието од мамичка. :cheeky1:Сеирџија е ама знае за доста, не претерува. Моментално му недостига нешто кое би му го свртело умот(девојка, настан:toe:). Мислам дека е од оние што мислат дека се секогаш во право :pos2:. Ми личи на човек со широки гледишта на светот:kesa:, секогаш отворен за новости, човек кои се обидува да ги разбере другите и... мислим да је доста
:smir:

Angelwings

I'm a super girl and super girls don't cry
Член од
27 мај 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
za mene edna analiza moze?

Angelwings

I'm a super girl and super girls don't cry
Член од
27 мај 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
zs be???? mnogu malce mislenja imam????? taka????

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
а мене ме заборавивте а...

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Saladin напиша:
а мене ме заборавивте а...
ЕВе ти ајде :zlo:
Значи, Саладин ти е едно мирно детенце коа формуот го гледа како место за тепање време во играчница :pos2: и уште ако се потрудиш анализа да правиш, лелее ти отиде денот у вртење страници :kesa: (мала шала). Делува како некое смирено човече, весело и друштвено. Сака да ужива во она што животот му го нуди. Сака работите да му се одвиваат полека и обожава кога нешто убаво ќе му се случи да го подели со било кој ама да е женски пол, макар и братучетка :pos2: Епа толку успеав ако може некој друг нека ја доврши ама мачно е хехе :helou:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Angelwings напиша:
zs be???? mnogu malce mislenja imam????? taka????
Ајде ајде не ссе љути :) Епа вака...Ко прво женско си :nesvest:, моме кое е многу отракано и шо е Од ОхриТ ко мене :) Моме кое ги крие своите години на кои ние сме мноху радознали :icon_razz Моме кое сака животни но мрази Македонски јазик (цитирам: imam edna nimfa. mnogu e diva, premnogu e sladok.. По се ми изгледа дека обожава акција филмови, и дека слушаТ Рок и т.н. Иако од една страна викаТ дека шоуто на Бојан 13 треба да се забрани, таа сепак не го гледа :nesvest: и и и то..незнам нешо друго, нова е :icon_roll :smeshko:

N

Nephthys

Гостин
Јас сакам анализа од Мартинчо и од Ада:back:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Znaci SCORPIO_20 nema vise a? ja se iznacekav za nisto znaci nema vrska ne se lutam ja:nenene:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Nephthys напиша:
Јас сакам анализа од Мартинчо и од Ада:back:
опаа Непти еве ја. За неа најважното е тоа што ги сака животните, друго од толку шо ги сака не дозволила, не дозволува ниту ќе дозволи некој да повреди некое животно. Има два мачки кои си ги сака најмногу на свет и е сега бргу верена :). Нејзин сон е да оди Дубаи, знаете море, риби..не не риби таа ќе гледат машки риби :wink:... Обожава да се закачуват на мсн, посебно рано рано ама рано на сабајле а исто така и касно касно касно на вечер баш ко ќе немаТ никој. Иако во последно време ич ‘‘ја немаТ‘‘. Иначе да, во последо време многу сака да слуша Кајгана радио...и и и то и за неа...:)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Сака некој да анализира еден искомплексиран и исфрустриран администратор? :malo:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Кога сме веќе кај искомплексираните..фрлете некоја трошка и за мене де:nesum: :)
Мартинчо...ениуан?:)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ako moze analiza od bilo koj cekammm:vozbud: :angry2: :sport2: :zid:

Kajgana Shop

На врв Bottom