Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
cyberlady напиша:
Анализа на потписот: Амбициозен љубовник :smir: кој лесно се вљубува во жена. Големо его по прашањето на твојата моќ на заведување. Најголема желба ти е да оствариш тројка со две жени кои ќе бидат лезбејки и ќе се сакаат една со друга исто колку што те сакаат тебе. Во пракса си разочаран и тешко ти е да ја реализираш својата желба која ти изгледа недостижна како виножито, иако на секој начин сакаш да и дадеш до знаење дека можеш да ја имаш само да посакаш.
Сајбер бе скроз си утнала:nesum:

NIKA е женско:hoho:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
и за мене една анализа ако може? Pls

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ako mozi i mene edna taka brza analiza, ako ima vreme nekoj :)

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Наташа напиша:
Сајбер бе скроз си утнала:nesum:

NIKA е женско:hoho:
Како бе женско? Не би рекла по потписот. Толку лош виц може само машко да напише.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Нејќам да барам анализи бидејќи не верувам дека може некој да ме протолкува преку неколку прочитани постови, аватари и потписи, ама cyberlady ме испровоцира ... девојко, ако не ти е тешко и сакаш да анализираш, дај ми некој ред за мене ... :kesa:

Бејко

unregistered user
Член од
14 ноември 2005
Мислења
222
Поени од реакции
1
Ако некој има слободно време на претек му се ставам на располагање: доброволно се пријавувам да бидам „бело глувче”.

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Дивајн напиша:
Нејќам да барам анализи бидејќи не верувам дека може некој да ме протолкува преку неколку прочитани постови, аватари и потписи, ама cyberlady ме испровоцира ... девојко, ако не ти е тешко и сакаш да анализираш, дај ми некој ред за мене ... :kesa:
:jaj:Ами ти немаш потпис ?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
аааа преку ред, со врски вие сакате. Е нема :)
anyone психоаналајз ме????

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Јас три страни веќе чекам за една анализа!

anyone?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
cyberlady напиша:
:jaj:Ами ти немаш потпис ?
Колите не се рачунаат? Хммм ...
Оукеј, ќе чкртнам и некој збор ... :helou:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Молам за една анализичка. Фала однапред.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Да се испробам и јас со анализите.
Лејди Сатори напиша:
Јас би сакала ако некој се нафати да го анализира мојот нов аватар, се заљубив и се пронајдов во него.:smir:
Лејди, ако ти е истиот аватар од 8ми мај, ја ке пробам да те изанализирам. Кип ин мајнд, почетник сум у тоа психологијата.
Според твојот аватар мислам дека си личност која умее да сака, но често има пречки во тоа. Ружата, според мене, означува романтична личност, која не се плаши да ги покаже своите чувства. Затворените очи на типкава укажуваат дека е хепи, и дека ужива во својата среќа. Исто така, насмевката покажува дека таа среќа е вистинска, а не илузија. Бај д уеј, ќе спомнам дека мислам дека си била срна некогаш, нежна, а силна, примамлива, а недостижна, мила, но со став.
Па според тебе и тие што те знаат, погодив нешто, или да се откажувам од психоанализи?

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Razorblade Kiss напиша:
Ау Јоки,не знам ни јас колку века поминаа од тогаш кога ти ветив анализа.Како и да е,турското ропство помина,јас најдов време да профилозофирам малку...еве ти една дарлинг,се надевам дека барем нешто ќе доловам од тебе.

Од моја гледна точка,ти си многу слична со мене.Имаш добро развиена смисла за хумор(тоа баш на сите не им одело викаат).Живееш за моментот,не тупиш време попусто за некои`животни`прашања,се ќе дојде во вистинско време.Уште кога се зачленив на форумов,тоа беше ноември минатата година,ми привлече внимание со оние контра постови на подфорум музика-мразиш етикети и слично,и што е најважно-ги цениш луѓето по тоа што навистина се,а не дали биле турбофолкери,даркери,металци,рокери,бла бла.Физички изглед не ти е важен,повеќе цениш интелегенција и разбирање,убавината избледува.
Не знам колку години имаш,само знам дека детето во тебе сеуште е присутно.Не го губи тој дух што го имаш,тоа те прави поразлична од другите.
Не се замараш да убедуваш за нешто на некој што не знае колку се 2 и 2...кулираш во некој свој свет,кој те разбира супер.кој не-уште посупер.И сама велиш-што фајде од замарање,секој си има сопствен живот и може што сака да прави со него.За ова имаш 5 од мене:).
Ова ме наведува да помислам дека си претерано искрена.Тоа може да биде доблест да,сепак,понекогаш треба малку да се замачка онака слатко,незабележливо.Вистината боли да,ама претераната искреност може да премине во сарказам(дежаву?):)
Ама јас сепак мислам дека ти си доста емоционална,само се криеш во некоја сопствена школка(плукната јас дарлинг:))Силни емоции се во прашање,и тешко на некој ако те повреди*тепам*.
Се на се си весела личност и добар другар,секој би сакал тебе да те има за другар,зошто си многу лојална личност.
:back: Фала паше:)
Ова звучи излитено, али као ме рзголи на психички план...ѕвер:)
:smir:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
сакам една анализа и од Димитар :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom