Ау Јоки,не знам ни јас колку века поминаа од тогаш кога ти ветив анализа.Како и да е,турското ропство помина,јас најдов време да профилозофирам малку...еве ти една дарлинг,се надевам дека барем нешто ќе доловам од тебе.
Од моја гледна точка,ти си многу слична со мене.Имаш добро развиена смисла за хумор(тоа баш на сите не им одело викаат).Живееш за моментот,не тупиш време попусто за некои`животни`прашања,се ќе дојде во вистинско време.Уште кога се зачленив на форумов,тоа беше ноември минатата година,ми привлече внимание со оние контра постови на подфорум музика-мразиш етикети и слично,и што е најважно-ги цениш луѓето по тоа што навистина се,а не дали биле турбофолкери,даркери,металци,рокери,бла бла.Физички изглед не ти е важен,повеќе цениш интелегенција и разбирање,убавината избледува.
Не знам колку години имаш,само знам дека детето во тебе сеуште е присутно.Не го губи тој дух што го имаш,тоа те прави поразлична од другите.
Не се замараш да убедуваш за нешто на некој што не знае колку се 2 и 2...кулираш во некој свој свет,кој те разбира супер.кој не-уште посупер.И сама велиш-што фајде од замарање,секој си има сопствен живот и може што сака да прави со него.За ова имаш 5 од мене
.
Ова ме наведува да помислам дека си претерано искрена.Тоа може да биде доблест да,сепак,понекогаш треба малку да се замачка онака слатко,незабележливо.Вистината боли да,ама претераната искреност може да премине во сарказам(дежаву?)
Ама јас сепак мислам дека ти си доста емоционална,само се криеш во некоја сопствена школка(плукната јас дарлинг
)Силни емоции се во прашање,и тешко на некој ако те повреди*тепам*.
Се на се си весела личност и добар другар,секој би сакал тебе да те има за другар,зошто си многу лојална личност.