Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Кај е мојот пост...побарав да ме ПСИХОанализираат!:)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
analiza za ~The VaMpIrE~ :

- kako pripadnicka na ponezniot pol ..vo zodijakot riba,prvo i osnovno mi paga na pamet deka ponekogas ribite se premnogu custvitelni poveke od sto treba.Nekoj raboti vo zivotot gi dozivuvaat mn.rano ili mn.kasno za niv prvata ljubov e nesto neopislivo nesto nebesno sovrseno custvo koe znae da gi ispolni nasmee i uskreki.Znaat da se prepustat na zadovolstvata sto gi nudi zivotot no nikogas ne razmisluvaat dovolno sto ako nekoj im go uskrati toa zadovolstvo..kako ke bide ponataka.
Ti si edna prekrasna mlada osoba koja e ispolneta so mn. mn. mn. ljubov sto e normalno vo tvoeto srce se akumuliraat custva.edinstveno nesto e treba da pravilno odberesh so kogo ke gi podelis tie custva..Pred tebe se godini koga ke zorevash emotivno i fizicki..obidi se na rabotite da pristapuvas so doza na rezerva sto BI i sto Ne BI..Ponekogas znaes da iznenadish so mnogu pozitivni raboti misli i planovi..no ne sekogas lugeto okolu tebe mozat da te vidat vo pravo svetlo.Energijata negativna sto se reflektira preku napnatosta i nervozata cesto pati ja isturas na onie luge sto premnogu im veruvash..luge vo koj imash celosna doverba i bi storila sve za niv, no nikogas ne bi ti rekle fala...
Po mnogu postovi ..uvidov deka si edna prekrasna mala osoba koja saka da pomaga da deli soveti da gi napravi lugeto okolu sebe srekni i nasmeani, na nekoj naci toa tebe te ispolnuva.No ne sekogas treba da go gledas toa sto go imash pred oci ...koga bi se obidela i mozela da poglednes malku podaleku od ona prvobitna figura pred tvojte ocinja bi videla kako pred tebe doagaat pominuvaat i zaminuvaat mnogu ubavi raboti koj bi go ispisuvale tvoeto minato.
Interesno e sto taa tvoja custvitelna strana ja povrzuvash so onoj temen svet na vampiri ..insekti krv..zelba za nesto arhonsko...zelba za ubivanje.nekoj skrien nagon.za prolevajne krv..nagon koj po nekad bi gi zadovolil tvojte potrebi. Siguren sum ili ke se osmelam da pretpostavam deka raspolozenieto ti varira mnogu cesto..nekogas si vesela i nasmeana ali momentite na taga .stradanje znaat da te skrsat i delumno da te oneraspolozat...Moram da ti kazam deka nadezta posledna umira vo prirodata sakame mnogu nesta i gi imame ama ima neshta koj gi sakame a nikogas nema da gi imame za zal..
Imas dobar oset na poleto muzika i sekogas slusas dobri pesni..Nikogas ne se obiduvaj greskite vo minatoto da gi popravash vo idninata prepusti se i bidi toa sto si...menuvaj gi tie okolu tebe ama ne i ti..nikogas ne posakuvaj da bide kako nekogas...
Uzivaj vo toa sto ti go nudi zivotot ...zapamti nemaat ubav vkus site ubavi ovosja...pa makar i tie zabraneti koj se cesto posakuvani nekogas ne sjajat vo pravo svetlo.Sakas da se druzis i da bides druzeljubiva so mn.luge no ponekogas stravot od nesto novo te koci vo tvojte iskreni nameri..planiraj spontano i nenadejno...taka e najubavo.
Uzivaj vo sonceto sto gree ljubovta sto te zraci i vo lugeto sto te sakaat

se obidov :):zlo:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мене бе скорпио!?!?!?!? *го бара калашот*

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
aj mene ? aj mene?:toe:
:smir:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Баш ме интересира психоанализа од Скорпио....

Досега ми имаат направено 3 личност кои многу ги ценам и ги знам во живо: Бада и Лејди Сатори, а исто и СкулГрл која не ја знам во живо (но да живее МСН) :)

Ајде некој кој не го знам :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Маце...иако не сум Секретарицата,се надевам дека добредојдена би била и една анализа од Школарицата.:)

Сум забележала дека два мотива преовладуваат на твоите аватари - вселената и секси момчиња.:)
Тоа значи дека ти си екстровертна личност,прилично комуникативен и сакаш да истражуваш нови простори (или познанства,сеедно,:))
Длабочината на вселената е всуштност онаа длабочина која ја бараш во нечиј карактер.Ако е површен-воопшто не го заслужува твоето внимание.
Од аватарите со дечки можам да заклучам дека ја цениш естетиката,пред се машката убавина (како да не знаевме веќе :pos:) и си голем хедонист.Едноставно уживаш да уживаш.
Секаде можеш да направиш да се чувствуваш убаво,но не како дома.Сепак- и твојот ник (macedonian alien,барем мене на ова ме асоцира) кажува дека си го сакаш родното место,но таа носталгија не е пречка за лесно да се прилагодиш на нова средина.
Потпис.Комбинација од смеење и мачкини очи.Можеби се доживуваш како мистериозен,но пред се хумористичен тип.:)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Ај за Скулгрл ќе напиеше нешо...

Верната мома на Acid (Есииид не ЕЈсид) која имено многу ја почитувам (намерно ова го кажувам можеби ќе и текне зошто), дежурната блондинка (не во негативна смисла) на форумов која има што да сподели на секоја тема. Вљубена во животинчињата, тип на човек „леле што слатко е ова” што значи добра по душа, склона кон убави работи, но истовремено и зрели размислувања и убави постови.
Како модератор гледам дека сака да воспостави некоја рамнотежа во нејзините коментари, често не застанува тврдо на своите ставови туку она „за општо добро”, но понекогаш и тоа го знае.
BTW доста провокативен nick ...плус во комбо со сликата... :) хехе
И то...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
walker_girl напиша:
OK нека бидам втора :)
Знам дека не си психолог и јас анализирав неколкумина, интересно е онака за забава и да видиме што мислат останатите за нас.
Фала. :smir:
Ете ме мене да седнам малку повеќе на компјутер, па ајде да кажам општо мислење за тебе како што ти ветив, според аватар, потпис и по некој пост ...:)

Според аватар, изгледаш како наивно и безгрижно мало девојче кое гледа позитивно на животот или барем се труди да го прави тоа. Ако е тоа така, најверојатно те радуваат мали и убави секојдневни нешта и моменти, кои не поминуваат незабележано покрај тебе, тоа ти е доволно, а и за нив живееш.

Според моменталниот потпис можам да забележам само дека си голем љубител на книгата, што неможе да не роди голем плод еден ден. Прошлите потписи на кои се сеќавам, само го потврдуваат тоа што го кажав како карактеристика за тебе, според аватарот.

А според постовите, имам изградено едно многу добро мислење за тебе. Ти си интелигентна девојка која мисли и точно знае што ќе каже, која сака да се изрази добро, со што помагаш на секој друг да те разбере и која сигурно еден ден ќе порасне во многу нормална и добра особа. Таквите како тебе, тешко избираат погрешен пат во животот.

Кратка бев да, ама тоа што го мислам не знам да го кружам и филувам ... :kiss:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100
Dajte edna "Gorska i za mene " ....."rasisti" :)

Dajte edna analiza navaka , cekam od lani

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Дивајн,се имавме наредено во претходните теми да ни правиш психоанализа ама не дојде ти тој ден..и сега постовите се далеку назад...можеш и на мене да направиш?Или ќе одиш по тоа како се пријавувавме тогаш...ако одиш по тоа јас сум четврти...се надевам дека ќе можам да го прочитам твоето мислење за мене денеска:vozbud:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Дивајн...чекам на тебе за една анализа:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
G e G o напиша:
Дивајн ..... ај ак не те мрзит мене :)
Не ме мрзит, ама немам многу да општам и за тебе.

Ти си бре дете милион пати поразличен на форум, отколку во живо. Во живо си најнормален дечко кој знае да направи муабет, да се нашали и се` друго по ред, а на форум делуваш како некое бесно детиште, кое нема врска од животов. Тоа ти го говорат и твојот аватар и твојот потпис, а и твоите постови. Лошо или не, јас тоа ти го мислам. Најверојатно не се трудиш доволно, за да го прикажеш вистинскиот Геџо и тука и баш ти одговара така. Секако не е тоа нешто толку лошо, бидејќи си тука само да истепаш некое време од денот, но многу поубаво би било, кога би променил некои работи кај себе, со што би оставал подобри впечатоци кај луѓето кои не те знаат, туку само те читаат.

Е сега, општо како за личност ... многу си добар, не ти е гајле за ништо, се` прифаќаш онака пролазно без многу размислување итн ... донекаде, специфично однесување за еден млад тинејџер, кое е нормално.
Имаш една позитивна страна што ти ја ценам ... не си мутав џаболебар, не си забегал по лоши патишта како повеќето од твојата околина, што значи дека имаш едно свое јас, а тоа секако ќе ти користи секогаш.

Можеби сакав уште нешто да искоментирам, ама никако да се сетам, мамата ... а да, печатот ми го врати неодговорен еден???:pos2:
Шала на страна ... светов би бил добар ако сите млади се како тебе, во глобала.
Ај така ...:helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Volkswagen напиша:
Дивајн...чекам на тебе за една анализа:)
Ќе си дадам свои мислења по ред, така како што ми беа побарани, ама тебе ќе те прескокнам. Не АНАЛ-И-ЗИРАМ некултурни барања.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom