Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Emma...

Ми остави впечаток на доста приземјена девојка,амбициозна,и точно знае што понатаму со нејзиниот живот и понатамошна кариера.Секоја задача ја извршуваш навреме и беспрекорно,затоа си и омилена во твојата околина.
Не кажуваш многу низ постовите,делуваш некако воздржано што од една страна е и добро.Што има сега сите да знаат како ми е?
Во последно време забележав по постовите дека си изгубила глава по неекооој...:)И навистина те облагородува љубовта.Тоа чувство дека лебдиш,дека сите ѕвезди ти се на дофат...го забележав и кај тебеЉубовта е исполнета и со блажина и со болка,но со неколку разговори и компромис може доста да се постигне.:smir:
Сметаш дека си премногу посебна за да бараш нечие внимание.Тераш некоја твоја шема,ако некој е со тебе,со тебе е засекогаш-тоа значи дека си и добра другарка,склопуваш нови пријателства,можеби не често,но таквите вечно траат.Што се вели-новите пријатели се сребро,но старите се злато.Не забораваш никој и со секого успеваш да одржиш контакт.
Имаш некоја невообичаена појава,едноставно кога ќе поминеш покрај некој,не може а да не те забележи.Овде не зборувам само за онаа физичка убавина,штознам...зрачиш со некоја таква енергија што не би можела да поминеш незабележано. Јака си,цврста,не покажуваш емоции пред било кој,искреноста на тој начин ја чуваш за себе и само за оние кои им веруваш,овде спаѓаат семејството и најтесниот круг на пријатели.
Ја сакаш музиката...таа те оплеменува и смирува.Понекогаш знаеш да се изгубиш на момент,да бидеш сама со себе некое време,уживаш во себе и своето присуство.Добра музика,полутемна соба,некоја добра книга...сакаш да го поминеш слободното време со другарите,но повеќе сакаш кога ќе си посветиш неколку часа само за себе..ти и романтиката сами...а зошто да не се приклучи и некој друг?:smir: поздрав,за сега толку.

[Едитирано од Fortune: те молам во иднина пишувај со нормална големина на букви.]

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
разорблејд МЕНЕ!!!
СКОРПИО МЕНЕ!
ФАК....

P

Princ

Гостин
Мене нешто никој не сака... Дека сум црн или што е проблемот?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Crazy P0Y0L напиша:
дека си албанец :vozbud::vozbud::vozbud::zver:
Крејзи Појол е баниран од темава.
Може да продолжите со дискусиите и анализите.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Macedalien напиша:
Еве Пси секретарицата нека ме анализира плиииз! :cuc:
Секретарицата по се изгледа ме игнорира :cry:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ако некој би сакал мене? којбило?:smir:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
kpbKENGUR напиша:
ако некој би сакал мене? којбило?:smir:
Човек забеган по кантер. Толку. :bilokojzbo1r:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Една за мене ако може од Razorblade Kiss :eek:dlicno::smir:

South park

Relax...take it easy...
Член од
31 јануари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
0
i jas sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

P

Princ

Гостин
Според она ааааааааааааааааааа можам да заклучам дека си врло досадна личност или разгалено детиште кое очекува секогаш со цимолење односно ааааааааааа да го добие тоа што го сака. Може и ти функционира чим доби бесплатна психоанализа од мене. Претпоставувам дека немаш повеќе од 15 години.

С

Сатори

Гостин
Јас сеуште ја чекам мојата од Сит Лорд.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
NIppI напиша:
ај и мене??да не останам покусо?знам дека еднаш ми правеа,али пак сакам...некој од новите претскажувачи или психоаналитичари или како и да ги викате..
ај да се цитирам,белким ќе ми се смилувате..

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Еmma...може една анализа за мене,те молам? :icon_bigg

Kajgana Shop

На врв Bottom