Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
MAR MAR напиша:
јас трета, јас трета... :vozbud:
Аватарот првенствено те доловува како млада, весела, разиграна и интересна девојка. Изгледа исто така како да ја обожаваш и пратиш токму онаа мода која ти прилега на годините. Добра страна е тоа ако е така ... го живееш секој период како што треба, без брзање да пораснеш или заостанување во минатото.

Потписите секогаш ти ја истакнуваат твојата душа која е доста нежна и секогаш заљубена. Оставаш впечаток дека љубовта ти е на прво место и како таква се трудиш да ја чуваш, негуваш и даваш се` за неа. Среќен би бил секој дечко со тебе.

Тоа што сум успеала да го видам кај тебе после запознавањето е тоа дека си девојка која знае да се носи со својата убавина, без да е тоа нападно, што посебно ми се допаѓа. Скромноста е многу ретка појава во последно време, па биди среќна што ја имаш.
Доста си срамежлива при прво запознавање, но ако се најдеш во добро друштво, знаеш да ја покажеш таа веселата девојка во тебе. Се` на се` и за тебе имам доста добро мислење ... златната таа.:kiss:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
дивајн ај и на мене плс :smir:

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Бада Бинг!...

Се разочарав ко укапирав дека на сите им викаш сонце, а јас мислев само јас сум била сонцето:), ама на мерак си ми :) и сакам да ти ја исполнам желбата за опис- не анализа, уште помалку психоанализа.

Значи...Имам мислење за тебе како за оупен мајндед дечко, оригинален, креативен дечко што шири хоризонти и отвара чакри во тоалет, и кој укапирал дека светот го вртат смешни контрадикции во вид на норми, вредности, авторитети, каде се’ што е ’’аут’’ и не мора да е, и се’ што е ’’ин’’ -и тоа е лага, привид...и се’ фино до моментот Сопрано.Што гледа во Сопрано? Од сите серии што ги извадија Американциве, таа е единствената што ни како успаванка не би ми послужила. Знам, ќе речеш, не сум ја сфатила поентата:)
Добро, можеби ќе и’ дадам предност во однос на Очајни Домаќинки:)

Moментот е во дабл лајф-от изгледа; да се прифати несмисливото, различното. Ликови ко Џејмс Бонд, или шпионски некој карактер, КГБ или ЦИА, сива еминенција, кајшто денски си фино момче од соседството, примерен ученик, и никој не капира дека уствари ’’ноќе светот го спасуваш, ќе ти светнат очите 4 банки, збориш 10 јазика, 5 боречки вештини, тајни кодови, бе харикири правиш’’.

Имам впечаток дека ти лежи оној период од времето на ’’Сабрина’’, американските 50ти, имаш таков некој дух. Кога џентлменството било популарно, фенси забави, уметноста од тој период, некој специфичен револуционерен сензибилитет имало тоа време, ама шармантен, романтичен, цвеќиња, ролс-ројс, итн. И ти се бендисуваат девојки од типот на Одри Хепберн... шо викаш, а ? Одре Тату можеби? :) Морам да те опишам со филмски јазик, ти си јак на тастатура, со пенкало, или ’’позади камерите’’.

[FONT=&quot]П. С. Ако се мислиш што да носиш за матурска, јас би ти рекла да се облечеш ко типов на аватар шо ти е. Ако се мислиш каде на факс, упиши нешто каде ќе ја оствариш креативноста и бунтовништвото. Не упишувај право, на пр:)

[/FONT]

R

Razorblade Kiss

Гостин
Goddess of Chaos...

:raz: Дете,ти всушност си многу тешка за анализа:)Или причината е тоа што не те знам доволно толку лично.Сепак,од тоа што,колку-толку се знаеме,можам да кажам дека си единствена,како во поглед на стил,начин на изразување,сите гестови што ги правиш,карактер...не се преоптоваруваш што мислат луѓето за тебе,оти,нели,знаеш,во нашиов Велес ќе те видат со искинати широки фармерки,маица од некоја рок група и веднаш ти лепат етикета на наркоман:icon_lol:
Ти си над сето тоа,го имаш сфатено штосот на уметноста наречена живот и го следиш,но по свои правила.Добро е што си разграничила некои работи уште од твоја возраст,што е за поздрав.Јас ако сум постара од тебе,понекогаш не си ги знам своите способности,па иако не толку доцна,сепак почнувам да ги разоткривам.
Талентирана си,за тоа немам збор.За тоа дека добро се изразуваш преку цртежите,без разлика дали е нацртан само со пенкалце:)или нешто трето,навистина им се восхитувам на таквите како тебе:smir:
Во поглед на музиката,па да,велиш дека сеуште го бараш своето јас во неа,но јас веќе сум сигурна дека си се нашла себе како во музички,така и во другите погледи.Знаеш,денеска тешко на кого му оди тоа.Можеби си посрамежлива во живо отколку вака кога те читам овде,не знам,но тоа не ти е некоја маана,напротив,може да си ја претвориш во доблест.Би прауд на твоите маани:)
Ако ми дојде уште нешто во меѓувреме,I'll spit it to you at school.:)поздрав

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
ae nekoja cura da me obraboti mene :) ako moze

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
СпаЈдеР напиша:
Четвртото место кај Дивајн,зафатено од Спајдер :vozbud:
Еве го моето кратко мислење и за тебе душо ...

По аватарот секој би те доживеал како некој итар човек кој не бира средства како да си ги постигне своите цели. Потписите, никогаш ништо посебно не ми кажуваат за тебе. Но постовите, тука е главниот муабет ... тие те отвараат повеќе од сликичките, и го тврдат спротивното. Итро дете си, но далеку од тоа дека си себичен и лош.
Во ниеден момент не сум помислила дека зад твојот јузер се крие малечко дете ... ти си над секој жив човек кој поминал 14 години живот.
Се кажуваш како осамен - но не се сожалуваш ... многу позитивна и јака страна кај тебе, што ќе те направи цврст човек еден ден.
Паметен си (и премногу за твоја возраст!) - но не се наметнуваш и истакнуваш пред сите ... исто нешто што кај мене доста оставило впечаток.
Знаеш да разговараш на едно солидно ниво, секогаш имаш интересни мислења и ставови што многу те дели од твоите врсници и те прави уникатен.
Покрај тоа што си доста паметен и напреден, ти си и доста храбар дечко. Со твојата животна приказна (која ја прочитав во општи), се носиш повеќе од добро и се надевам дека само така ќе продолжиш ... златен тој, немам зборови да ти го напишам цело убаво мислење што го имам за тебе.

И да, ти си исклучително храбар кавалер ... тоа си знаеш зошто е така ...:):kiss:

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
Leeeeeeee, po vtor pat molam nekoj za analiza, ali nemoze da mi dojde redot
(nema da bide tesko, samo nakratko. PK moze i podolgicko da bide) :)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Дивајн напиша:
Секако ... ете, имаш чест прво за тебе една анализа да пишам ... баш си ми инспирација, особено откако се истакна како анализатор и ти.:) :igra:
Благодарам , посветеното внимание и потрошениот труд ќе го сватам како комплимент....

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Ima li nekoj sposoben da me analizira spored avatarot..bas bi sakal da slusnam kako zvuci slikata,iako retko pisuvam tuka...Ima nekoj?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Иако има многу пациентки кои што ептен лесно и стручно ќе ги анализирам во иднина, сепак се решив да почнам со Викторгг.

Викторгг. Преставник на мнозинството машки во Македонија. Машки кои што се болни сите да имаат убаво мислење за нив, кои што секое утро се будат и секоја вечер заспиваат со самоубедување дека се супер и дека имаат супер живот... И пак не им успева.

Викторгг е затворен ум. Во смисла дека само во тоа што е убеден е правилно. Не си дава простор за промени. Не го почитува ставот и размислувањето на другите луѓе. Знаете зошто? Бидејќи ако и малку дозволи дека некој спротивен или размислување од неговото е правилно, ќе му пропадне квазисамодовербата што ја гради внимателно со години. Ќе му се сруши како кула од карти... Бидејќи толку е и стабилна.

Да. Викторгг е едно исплашено детенце. Го живее животот како такво детенце. Реагира како такво детенце кога нема да го добие саканото лижавче од полицата во супермаркетот. Не би го нарекол тоа себичен. Тоа е емоционално недоразвиен, или т.н. со слаба емоционална интелигенција.

Се гледа дека е начитан и интелигентен. Штета што тоа слабо ќе го искористи во животот. Настапува малку надмено на старт што е ок. меѓутоа недај боже малку да го чепнеш под површина. Лост ин спејс, ко ученичка што учи на памет лекции, и професорката и кажува да почне од сред лекција, не од почеток. Ќе се збуни ептен.

Ок, доста анализи. Викторгг совет малку. Излези од својот нереален свет. Ти машко не си спремен за реалниот свет. Нема да ти биде вака убаво во животот. Да, имаш моќ да си интересен од старт и малку шармантен, ама после кратко време или ќе примети девојката дека си тапа, или ако не примети она е тапа, а таква не ти треба...

Ништо на овој свет не е поздраво од спротиставени мислења и од конкуренција во се. Така иде светот напред. А не иде напред со исплашени човечиња како тебе. И то. Се најубаво.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Dolphin напиша:
Иако има многу пациентки кои што ептен лесно и стручно ќе ги анализирам во иднина, сепак се решив да почнам со Викторгг.
Само дечково имаше Гс да ме проучи. Штета што некој му ја наполнил главата со работи заради кои не му се допаѓам па анализата ја претвори во оцрнување, но за да докажам дека го почитувам ставот и размислувањето на другите луѓе, ќе бидам тивок и нема да се противам на кажаното. Спротивно на Долфин, јас отворено ќе кажам... не ми се допаѓаш! А ако сакаш моја анализа за твојот, аватар, и постовите ќе бидам среќен да напишам. :helou:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Ако има некој на форумов што е слободоумен, тврдоглав и не потпаѓа на туѓи влијанија и перење мозок - тоа е Долфин. Може само да бидеш среќен што ја доби нај непристрансната анализа (за разлика на оние дудлачките, од типот на SCORPIO_20) на форумов. :wink:

А тоа што не ти се допаѓа... Само ја потврдува вистината на анализата. :wink:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ќе има нерви некој да ми направи психоаЛаНиза мене?

Kajgana Shop

На врв Bottom