S
Sith_Lord
Гостин
Ќе биде. Денес, утре, кога ќе најдам време за форум.Јас сеуште ја чекам мојата од Сит Лорд.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Sith
Ќе биде. Денес, утре, кога ќе најдам време за форум.Јас сеуште ја чекам мојата од Сит Лорд.
Аватарот првенствено те доловува како млада, весела, разиграна и интересна девојка. Изгледа исто така како да ја обожаваш и пратиш токму онаа мода која ти прилега на годините. Добра страна е тоа ако е така ... го живееш секој период како што треба, без брзање да пораснеш или заостанување во минатото.MAR MAR напиша:јас трета, јас трета...![]()
Еве го моето кратко мислење и за тебе душо ...СпаЈдеР напиша:Четвртото место кај Дивајн,зафатено од Спајдер![]()
Благодарам , посветеното внимание и потрошениот труд ќе го сватам како комплимент....Дивајн напиша:Секако ... ете, имаш чест прво за тебе една анализа да пишам ... баш си ми инспирација, особено откако се истакна како анализатор и ти.:igra:
Само дечково имаше Гс да ме проучи. Штета што некој му ја наполнил главата со работи заради кои не му се допаѓам па анализата ја претвори во оцрнување, но за да докажам дека го почитувам ставот и размислувањето на другите луѓе, ќе бидам тивок и нема да се противам на кажаното. Спротивно на Долфин, јас отворено ќе кажам... не ми се допаѓаш! А ако сакаш моја анализа за твојот, аватар, и постовите ќе бидам среќен да напишам. :helou:Dolphin напиша:Иако има многу пациентки кои што ептен лесно и стручно ќе ги анализирам во иднина, сепак се решив да почнам со Викторгг.