Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Повели Прити грл

ПрИтИ_гРл напиша:
лејди ај ако можиш една психоанализа за мене...
иам нов потпис и аватар сеа....:kesa:
Златце, овој пат за тебе ќе коментирам само според наведениот аватар.
На него доминира виолетовата боја, таа асоцира на несвесност, таинственост...има две варијанти и тоа виолетова со син тон, која е смрт или осаменост, или како кај тебе, виолетова со црвен тон, која е варијанта на небесна љубов.
Освен тоа, со аватарот ја откриваш твојата нежна, ранлива страна.Сакаш да се прикажеш како некоја која знае каде да ја повлече границата, како да комуницира и на друг начин, за тоа и служи ладалото на девојката.
На моменти ја крие од светот, на моменти ја поврзува.
Исто така, позицијата во која се наоѓа кажува многу, дека е дама, дека е со цврст карактер, продорниот поглед го открива проценливиот дел од тебе.Иако делуваш наивно, тоа не значи и дека си.:smir:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Лејди Сатори напиша:
Златце, овој пат за тебе ќе коментирам само според наведениот аватар.
На него доминира виолетовата боја, таа асоцира на несвесност, таинственост...има две варијанти и тоа виолетова со син тон, која е смрт или осаменост, или како кај тебе, виолетова со црвен тон, која е варијанта на небесна љубов.
Освен тоа, со аватарот ја откриваш твојата нежна, ранлива страна.Сакаш да се прикажеш како некоја која знае каде да ја повлече границата, како да комуницира и на друг начин, за тоа и служи ладалото на девојката.
На моменти ја крие од светот, на моменти ја поврзува.
Исто така, позицијата во која се наоѓа кажува многу, дека е дама, дека е со цврст карактер, продорниот поглед го открива проценливиот дел од тебе.Иако делуваш наивно, тоа не значи и дека си.:smir:
thank you! :kiss:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Сменив тренерки,сакам нова анализа!
Само пазете се,планирам да се шишам сега!

С

Сатори

Гостин
BusHav напиша:
Сменив тренерки,сакам нова анализа!
Само пазете се,планирам да се шишам сега!
Мислам дека за тебе секогаш анализата ќе се базира врз жени со големи гради...:tapp:

R

Razorblade Kiss

Гостин
GeGo...

Гего,Геџо ватевер...:)Според мене најзабавниот член на форумов.Знаеш да ми го разубавиш денот уште само кога ќе ја видам овцата што ти скока на аватар...:)Си имаш некоја смисла за хумор,знаеш кога е доста,си имаш лимит,тие заебанции не дозволуваш да прераснат во глупирање...не не,too cool for that:)
Тешко може некој да те онерасположи,ама кога си таков,подобро никој да не те задева.Не знам,и покрај тоа што по муабетите со тебе се прикажуваш како мачо:) сепак не сакаш да бидеш познат по тоа што си бил со многу женски,time for fun-ok,but just fun...кога си бизи,нема шанси да бараш нешто кога веќе го имаш сето тоа пред тебе.Ценам тоа,тешко има такви кои би издржале моногамност толку време...
По природа си ведра личност,кога би те опишала во 5 збора би рекла-скромност,дружељубивост,посветеност,самоконтрола(и тоа каква,знаеш на што мислам:))и харизма.
Скромност зошто никогаш не сум сретнала кај тебе да земеш да се фалиш,ова јас,она јас...некои се фалат без врска,само да си дигнат акции,но токму ова те прави многу приземјен,добро брм и многу шуш не прават тип...давај пример на другите!(бравос)
Дружељубивост,зошто лесно здобиваш пријателства,комуникативен си,не ти претставува проблем да направиш муабет дури и со тотален странец.
Посветеност-добив впечаток дека секаде стигнуваш,не дозволуваш нешто да остане за утре...слободното време потоа го користиш за бидеш мрзлив:) па фала богу ако ние не се разгалиме по малку,кој друг ќе не разгали?Сме израснале волкави сомишта...хехе:)
Самоконтролата си ја знаеш...не потпаѓаш под искушенија,не сакаш еден момент на слабост да те поведе и потоа кога ќе ставиш прст на глава,да се каеш за тоа.
Харизма-зошто и покрај оваа епидемија на девојкиве што ги зафатила во последно време,ти сеуште си интересна личност за многу од спротивниот пол...а зошто да не и од истиот?хехе...шала.Со својот став и размислување во врска со ова,донесов заклучок дека ова е твое мото...I’m too sexy for you,ако сакаш само забава,ок,но потоа од мене имаш место на листата со униформирани девојки...а јас не барам тоа.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Освен Скорпио, дали некој друг сака да ми напраи мене анализа? Ај ве молам нафатете се пред да закажам кај некој пси.

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Лејди Сатори напиша:
Мислам дека за тебе секогаш анализата ќе се базира врз жени со големи гради...:tapp:
Ваљда зошто само толку ме познавате сите:tapp:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да што би не навело да мислиме дека си опседнат со жени со големи гради? Хмммм...

*после еден саат*

Хммм....

*три дена потоа*

Хммммм....

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
ај и мене??да не останам покусо?знам дека еднаш ми правеа,али пак сакам...некој од новите претскажувачи или психоаналитичари или како и да ги викате..

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Van Pistolero напиша:
a mene be me zaboraifte!!!
Човече, имаш само 39 поста и чуден ник.
На база на што сакаш да те анализираат? cigara:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Еве Пси секретарицата нека ме анализира плиииз! :cuc:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Bada Bing! напиша:
Да што би не навело да мислиме дека си опседнат со жени со големи гради? Хмммм...

*после еден саат*

Хммм....

*три дена потоа*

Хммммм....
Реков очигледно толку МЕ ПОЗНАВАТЕ,што би имало врска познанство со аватар?
Едит:Има разлика да сакам големи гради и да сум опседнат со големи гради!

R

Razorblade Kiss

Гостин
PSYtisfaction напиша:
Човече, имаш само 39 поста и чуден ник.
На база на што сакаш да те анализираат? cigara:
Ме превари со постот...
можеби после откако добро ќе те запознаеме...сега за сега си во фаза на запознавање...знам дека побара анализа од мене,ама јас не анализирам по аватари потписи и сл.:smir:

П.С.Ема...тебе една детаљка ти мавам утре...:)Вери мач то дискас абаут:)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
E dobro, cim Dark Angel ne pisuva vekje na temava, togas sakam od Razorblade Kiss edna :)

Kajgana Shop

На врв Bottom