Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Скулгрл напиша:
Мрљим,мојот најдраг колега...
Бидејќи сегашниот аватар ти е скоро ставен,би сакала да ти удрам една анализа на претходните аватари,во кои мајмунот имаше главно место.
Тоа веднаш ме асоцира на она See no evil,hear no evil,speak no evil (така некако :pos:).Можеби тоа значи дека на некој начин се оградуваш од проблемите кои не те засегаат тебе директно,туку оние во твојата околина.
Се „замешуваш“ само кога навистина мислиш дека си во право,во спротивно не,бидејќи не сакаш да испаднеш будала.
Од друга страна пак-твојот карактер е весел,секогаш ги засмеваш луѓето,позитивно влијаеш врз нив.Тешењето е твој голем плус.
Потписот ти е интересен.Ја карикираш глупавоста како својство на слабите.Самата порака на потписот си противречи.Сакаш да знаеш на што си-мразиш дволичност.Искреноста е твоја јака особина.И многумина те сметаат за подобар другар само поради тоа.:)
Постови.Одговорен си во својата работа,сакаш да го заслужиш успехот,а не на лесен начин да го постигнеш.Ги упатуваш другите кон вистинската дискусија,и уживаш кога имаш улога на „редар“.
Иако сакаш да создадеш привид дека не те засега мислењето на другите,сепак тоа ти е важно.
Сакаш да си омилен,а ако не е така-остро знаеш да вратиш на секаква провокација.
Мој единствен совет-не се замарај толку со луѓе кои не го заслужуваат тоа.Ти си супер,и тоа е најбитно.
Ооо бравос моја најдрага колешке,знаев дека 99% од тоа што ке го напишеш ке го погодиш,бидејки си една од ретките која ме знае во вистинско светло,за разлика од многу други.Благодарам многу

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Tikvi4ka напиша:
nema gajle .. teraj

Simpatichno stvorenje koe e gladno za mnogu seksualni prezivelici, dozivelici i avanturi so akcent na orgazmiranje so vristenje, urlanje i strast, kako i podlozno i pohotno za ANALiza.

PogodiFF

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Гарфилд, без забегување. :)
Назад на темата (за психоанализа). За анален секс имаш тема во соодветниот форум.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Хм, гледам дека Фројд страшно влијае врз твоите анализи Гарфилде? А и самиот збор Тиквичка асоцира на секс не?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A be nikoj ne sponma analen sex, samo analiza i psihoanaliza, nego tikvi4ka asocira na sok od IMB Bitola, ama na onoj od praska.
Nego, vreme mi e da oladam, zabegaf cel den na rabota, pocnav da se Frojdisuvam.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Garfield напиша:
Simpatichno stvorenje koe e gladno za mnogu seksualni prezivelici, dozivelici i avanturi so akcent na orgazmiranje so vristenje, urlanje i strast, kako i podlozno i pohotno za ANALiza.

PogodiFF
ccc Frojd Junior.. kade se kries pa ti... ccc...
abe sto da ti kazuvam ANAlizava ti e extra:pos2:

dajte pa stvarno..... iako sum malo i zeleno... LI$AM NA SOK? daj ne zezajccc BITOLSKI? neeeee toa sigurno ne

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Tikvi4ka напиша:
A za mene? ne e fer.... sakam i jas.. sakam i jas.... SAKAM I JAS ... bas me interesira... mnogu sum :vozbud:... prviot nekoj sto ke se najde bez rabota... pa i da ima rabota .. vredam tolku :)

Прво смири се...Ќе те мавне срценцето од толку возбуда.
Иначе дали вредиш толку??..Не сум баш сигурна.Anyway, самиот nick кажува многу за тебе...Tikvi4ka...Да повторам..ТИКВИЧКА!Значи или си страшна ко тиквичкине за Halloween, или си само едноставна(т.е проста) македонска тиква.Најверојатно си комбинација од двете.
Според постовите јасно е дека си пубертетлика со хормонален дисбаланс( или си заглавила психички на таа возраст) и си посебна исто колку сите адолесценти. Сексот те фасцинира како и секој од нив, најповеќе зашо не знаат како изгледа у пракса.Твоето парадирање дека си kinky покажува дека си различна и бунтовна и сакаш промени...Али само зошто мислиш дека тоа е cool...A у пракса си бунтовна и kinky ко средовечна домаќинка.Тоа е веројатно затоа што си добро уклопена у провицијалниот глобален резон, па само преку монитор добиваш сила. Твојата духовна припадност на македонското село,се гледа и во твојот потпис,како и некои од постовите.Така во љубовта на пример,го сакаш "забранетото овошје" но се додека не дознаат комшиите.Пред нив повеќе сакаш да си ставиш појас на невиност околу колковите. Но тоа не те прави љубител на ризик ко што сакаш да веруваш, туку си особа со двоен морал.
Па тоа би било доволно..Во секој случај ќе го следам твојот напредок преку постовите, и затоа што верувам дека ќе сакаш повторно да те анализирам, со задоволство ќе направам update на постоечкава.:helou:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ada напиша:
Прво смири се...Ќе те мавне срценцето од толку возбуда.
Иначе дали вредиш толку??..Не сум баш сигурна.Anyway, самиот nick кажува многу за тебе...Tikvi4ka...Да повторам..ТИКВИЧКА!Значи или си страшна ко тиквичкине за Halloween, или си само едноставна(т.е проста) македонска тиква.Најверојатно си комбинација од двете.
Според постовите јасно е дека си пубертетлика со хормонален дисбаланс( или си заглавила психички на таа возраст) и си посебна исто колку сите адолесценти. Сексот те фасцинира како и секој од нив, најповеќе зашо не знаат како изгледа у пракса.Твоето парадирање дека си kinky покажува дека си различна и бунтовна и сакаш промени...Али само зошто мислиш дека тоа е cool...A у пракса си бунтовна и kinky ко средовечна домаќинка.Тоа е веројатно затоа што си добро уклопена у провицијалниот глобален резон, па само преку монитор добиваш сила. Твојата духовна припадност на македонското село,се гледа и во твојот потпис,како и некои од постовите.Така во љубовта на пример,го сакаш "забранетото овошје" но се додека не дознаат комшиите.Пред нив повеќе сакаш да си ставиш појас на невиност околу колковите. Но тоа не те прави љубител на ризик ко што сакаш да веруваш, туку си особа со двоен морал.
Па тоа би било доволно..Во секој случај ќе го следам твојот напредок преку постовите, и затоа што верувам дека ќе сакаш повторно да те анализирам, со задоволство ќе направам update на постоечкава.:helou:
pa i sigruna sum deka vredam.. barem za sebe da... inaku ne bas.... za zabranetoto ovosje ... hmmm ne dodeka ne doznaat komsiite tuku poradi toa sto nemozam slobodno da si go beram... definitivno ke i treba dobar update na analizava...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Сакам анализа од Скул или од Ада.

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Edna analiza od nekoj sto saka da ja napravi :) ?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
sinook напиша:
Edna analiza od nekoj sto saka da ja napravi :) ?
Ај напрај нов јузер и првиот пост тука нека ти биде,на темава,па да видиме што анализа ќе падне:pos2::pos2:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Sakam analiza od ada. :)

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
*P|nK_G|rL* напиша:
Ај ако сака вака некој мене :). Ама од девојчињава, ај ќе речам девојкиве :). По можност од Лејди или Скул... Ако не ги мрзи..
:smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
ПинкГрл...Самиот ник кажува дека ти сеуште живееш во својот мал свет на совршенство.Како да не сакаш да ја согледаш реалноста,бидејќи и онака не ти одговара.Ама ако,рано е за тоа.:)
Веројатно така се поставуваш и спрема проблемите.Очекуваш другите да ти помогнат,и потребна ти е морална поддршка за да успееш во нешто.Ми имаш оставено впечаток дека се колебаш во некои твои ставови,особено оние кои малку се поразлични од нормалното.
Аватар.Пеперутка на лице.Како што јас можам да забележам,девојката на аватарот има индиферентен израз на лицето.Бледа е,невпечатлива.Тоа малку ме наведува дека твоето сопство,твоето ЈАС не ти е целосно дефинирано.Сеуште се бараш себеси,некаде далеку.
Пеперутката е симбол на промената.На твојот аватар таа е целосно оформена,созреана и прекрасна.Ти се стремиш да бидеш како неа.Потполно окарактеризирана во индивидуа.
Тајтл.Среќна си,весела,веројатно ја обожаваш пролетта и нејзините плодови,уживаш во животот.Затоа си убава во розево.
Потписот ти е претенденциозен за твоето ниво на зрелост.Не ми делуваш на девојка која лесно се справува со непријателите.Напротив-тебе дури тешко ти паѓа кога некој не те сака (како другарка,од љубовен аспект,сеедно).Смајлито кое се плази и мавта со рацете само повеќе ме упатува на горенапишаното.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom