Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Сакам анализа!:(

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
ке се потруди ли некој да каже нешто за мене? плис,плис

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
SCORPIO__20 напиша:
:) ke se obidam da te deshifriram :)
vaka :
Crazy in love : sretnuvajki gi tvojte postovi... sakajki ili ne sakajki ..ke si dadam za pravo iako ne te znam da te ocenam kako dosta dobra pozitivna licnost so svoj tvrdoglav stav za mnogu raboti vo zivotot i ljubovta.Mozebi sekogas deluvas samouvereno no ne sekogas go pravish vistinskiot izbor i ponekogas se navrakash na tie momenti koj bolat i koj go socinuvaat tvoeto minato. Samiot zbor Crazy .. pa mislam deka si edna otkacena zenska osoba koja sekogas postuva zabava rem a i ne i se na odmet nekolku ubavi nasmevki Love pretpostavuvam deka sakas da te sakaat. toa e neshto najubavo sekogas se boris da ljubovta ja napravish poubavo posrekna porealna...sakas da si ispolneta so ljubov sreka da te oblivaat baknezi so neznost i strast
Crazy in love : edna prekrasna licnost koja sigurno e mnogu emotivna i custvitelna edna dobra strana na bikot a malkumina ja pocituvaat. Se obiduvas da si sekogas pozitivna i nasmeana ali golemata tvrdoglavost i inaet sto vo tebe go predvodi bikot. ne te ostavaat ramnodushna na mn.pravdini i nepravdini. Sakas da imas svoj svet kade sve e najubavo na svet ali znaes taa dobra fantazija da ja napravish tvoja realnost socinuvana od mashki i zenski pol koj ja imaat tvojata doverba
Crazy in love : a spored avatarot... mmmmmm interesno osoba na so visok stil kade sto ima pasija ima i strast.. sekogas vo tekot so modata..sakas da izgledash ubavo i privlecno .sakas da mamis so tvojot pogled ..
Crazy in love : osoba koja saka da dava i prima ljubov.. no nesekogas vredi da se obiduvash za nekoj neshta koj veke go izgubile svojot sjaj...bidi pogoredeliva i zastite se sebe od tvojata emocionalnost eden den.. nekoj ke ja iskoristi na neubav nacin ..

Se Obidov :)
ej алал да ти е...хммм..немам зборови..

R

Razorblade Kiss

Гостин
ada напиша:
Сакам анализа!:(
Ајде да се обидам...велат ми одела психологијава...:)
Ада...едноставно,софистицирано,чиста класика.Ми оставаш впечаток на доста мудра и приземјена девојка,која знае секојзбор да го употреби на вистинско место и во вистинско време.Секој пост ти има идеја и порака,тоа ми се допадна најмногу кај тебе.Лавче си во хороскоп,дури и дупло...па остај тоа дури и на ист ден сме родени...:)По секоја цена не даваш да газат по твојата гордост,ако некој го направи тоа,скапо ќе плати.Во поглед на љубовта..па некако си резервирана,не искажуваш емоции пред било кој се додека не си сигурна дека срцето ти се наоѓа во безбедни раце.Знаеш што сакаш од животот,му пркосиш со своите постапки...тука се гледа бунтовникот во тебе.Бунтовник кој знае до каде му е границата,што се вели-со мера,да не се забегува.Делуваш мистериозно,таа мистериозност ја гледам и во твојата поезија...двосмислена,со доза на некоја скриена порака што сакаш да ја пренесеш...а тој што ќе ја протолкува е цар,стварно!:)
Аватарот... црни чизми,нозе кренати нагоре,црна чорапа...слободоумна,немаш некои стереотипи што те мачат,мото-слободна земја,секој може да работи што сака.Кој не го прифаќа светот во кој живееш-може слободно да си оди:)
Потписот под аватарот....хипи стајл,како што реков,openminded...хехе:)самоубиствен нагон или црн хумор...:raz:
А за другиот потпис...па веројатно и ти и другите знаат колку вредиш штом си член на округлото биро:)Таму секој не може да влезе:)И ти,како и нив,си посебна личност.
Мир во светот,решавање веќе конечно со проблемот за гладта во светот...охохо,и сочувствуваме со туѓа болка....знаеш да бидеш пријател што не бара ништо за возврат...безусловно даваш,под услов да не те изневерат.

За пожалба...молам по пп...public humiliation не фала:pos2: поздрав.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
ЦРВЕНОКОСА напиша:
ке се потруди ли некој да каже нешто за мене? плис,плис
Јас мило ќе се потрудам:pipi: Уживаш у сопствената женственост и си многу сигурна дека твојата заводливост и шарм се заслепувачки(и премногу сигурна, можеби).Веруваш дека рушењето на сексуалните предрасуди и отвореноста на таа тема те прават многу прогресивна и современа девојка( сеа не знам колку современа, пошо сексуалната револуција у 60-те и 70-те беше ин ), но да не заборавиме дека преку нив сакаш пред се ментално да побегнеш од провинцијата у која се наоѓаш и да покажеш дека си нешто повеќе од твоите сограѓани(или соселани,сеедно).Но, сепак не си.Тоа најасно може да се согледа од фактот дека телесните атрибути ги сметаш за свој најголем адут(што не значи и дека ги поседуваш, можиби само сакаш да веруваш дека е така) и целата своја самодоверба(која ја имаш очигледно и премногу,па не знам дали треба да се нарече самодоверба) ја градиш врз нив, со убедување дека само преку нив ќе можеш да постигнеш успех и да напредуваш на социјалните скалила.А, таквиот став е учебникарски пример за провинцијално и малициозно размислување.Современите и прогресивни девојки и жени, не играат на карта добро тело, него на карта мозок.Тоа кај тебе не е така, што се гледа од немањето на потпис.Сметаш дека мислите се иррелевантни и дека доволно е телото.
Во секој случај, да ти се заблагодарам за тоа што воопшто пројави желба за анализа(иако не од мене лично, но сепак...).Отсекогаш ми било интересно да зборам за особи од твојот калибар.
:helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
a mene koj ke analizira :) ? ima li dobra dusha da se obide

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Bada Bing! напиша:
Прво тука никој не психоанализира туку се опишуваат према постовите и сликите и се обидуваат да нагаѓаат кој каков е. За длабочината на истите кажав погоре, а и за вашата кажав пред малку.

Второ, не мислиш дека малцеееее премногу се обидува да те испофали кога ти вика дека си најстрастната девојка која ЌЕ ПОСТОИ? Не знам, можеби тоа што имате некоја (квази)лезбејска врска помага, но дефинитвно не е здраво некој толку да ти го храни егото.

Трето, валидноста на анализата на Дарк Ејнџл е толку јака колку и мојата. Кажав погоре, ти кажува тоа што ти мислиш дека си, па дури и надодава толку што почнува да смрди на тешки-лаги-од-прва-класа (попознато во вашите кругови, како љубов и вистинско пријателство)

Четврто, тоа за страста е ваша приватна работа? Епа не кажувајте на форум. Јасно како ден. Уживајте во страста во комфорот на вашите домови.
Ustvari bratce, toa e moj pogled na Green eye, moze ja sakam poveke od cel svet, moze sum lezbejka, moze ona mi e najubavoto nesto na svetov.
Taa sakase samo da znae kako e zacrtana vo mojot um. Ok ti e toa?
A jas dali ke kazuvam za mojata provatnost ili ne, tebe ic *** da ne te boli. Nikoj na forumov ne e stucnjak psihijatar, site se zafrkavame probuvame nesto. I daj ziti se' oladi malce i uzivaj be brat. So se potresuvas tolku.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Кој ќе ме анализира, ќе добие анализа од мене.
Бујрум, сите сте поканети :wink:

Бада, со нетрпение го очекувам твојот пост. :bilokojzbo1r:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Acid, ANAL(iza) ili analiza?

Mene koj ke mi pise mnenieto si ke bide ANAL-iziran od mene takugjere!

С

Сатори

Гостин
Не се потресува Бада, си кажува отворено човекот, али зависи кој како ќе го сфати.:salut:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Acid напиша:
Кој ќе ме анализира, ќе добие анализа од мене.
Бујрум, сите сте поканети :wink:

Бада, со нетрпение го очекувам твојот пост. :bilokojzbo1r:

О, хо...одлично! - си помисли младиот дечко седејќи пред компјутерот. Чакрите му се рамрдаа, дамарите му затреперија и одлучно, брзо и лесно како што жежок нож поминува низ путер или човек со смрдени мишки низ полна 22-ка започна да пишува.. Беше одлучил да ја смени историјата...

Acid… твојов ник ми зборува дека кога си се регистрирал на/основал форумов си бил на убава хемија. Сепак, добро е што си престанал и од старите навики ти останала само таа да си поминуваш добро по забави. Ако би анализирал аватар веројатно би рекол дека си монтажер на радарски ситеми по аеродроми, па дека сакаш авиони и најповеќе го паметиш осмиот роденден кога на поклон си добил Трансформер робот кој се претварал во авион и во тенк.

Според титлот би рекол дека не си креативен. Долго време, т.е. откако сум на форум го читам тоа Администратор, а се респрашав наоколу и дознав дека од самите почетоци на форумов не си го менал. Ако не си креативен, сигурно не сакаш уметност. Да, да...мора да е така... Се кладам дека Микеланџело за тебе не е ништо повеќе од нинџа желка, Леонардо Да Винчи е резервен лев бек на Кајзерслаутерн а Ван Гог се рокери од Србија кои треба да се пензионираат.

Потписите често ги менуваш, во зависност од тековните дејанија и потреби на форумот/џиите па би рекол дека си доста променлива личност која сака да помага. Моментално немаш потпис па можеби не знаеш ништо паметно да кажеш на останатиот свет и не осеќаш потреба од ставање печат на твоите зборови. Заради ова се нервираш (бидејќи сакаш да помагаш на луѓето) и размислуваш да ги баталиш сеансите со миризливи свеќи и филмови од раниот опус на Леонардо Ди Каприо после што повторно би се префрлил на алкохол и лесни дроги. Немој бидејќи...немој.

За крај, од твоите постови...ништо не можев да сватам. Не дека јас не знаам да анализирам. Јас сум ѕвер аналитичар и знам да навлезам во психолошката страна на луѓето. Само ти пишуваш насекаде што се совпаѓа со мојата констатација дека сакаш да помагаш.... или пак можда се правиш сезнајко... Шознам... Можда и несакаш да помагаш? Да, дефинитивно несакаш да помагаш и ги мразиш луѓето. Сигурно си и насилник и ги тепаш сите кои не мислат како тебе. Да, да, мислам дека те провалив... Или не.... А, сеа се збуниф....

Дасдадсвгпфајчјпсадк,цццццццццццц................

*Во тој момент младичот направи неколку круга од 240 степени со очите... Падна на под. Се вртеше, врескаше неколку мигови. Права агонија...Фацата му изгледаше како да бил гризнат од диво прасе за левиот тестис... Животот како да му помина пред очи...Во сета таа агонија, одеднаш одлучно викна: Го молам Духот на лошиот Буда Бонг да си оди од мене..и го повикувам часовникот на Своч да застане!

И тогаш, одеднаш се се смири. Птиците застанаа во воздух. Децата во дворот беа укочени во својата игра...ете едното од нив лебдеше во воздухот останато таму горе после лизгачкиот старт на дебелиот и пегаф голман на противничката екипа. Аналитичарот кој изгледаше како да се вратил од кај мртвите помисли: Кој го ебе детето... Дај јас да не се шалам и да кажам збор два шо стварно мислам...

Acid момак, сосема на кратко... Администратор и основач на форумов- функција која ја извршуваш по твои правила. И тоа е добро. Функционира одлично. Имаш одговорна работа пред самиот себе и никој друг али тоа ти значи и ако еден ден си го сакаш синчето како портокаловата слика која ја глеаш секој ден по повеќе саати, ќе имаш мудро, паметно, искулирано дете кое ќе знае да се зеза кога треба, да биде максимално сериозно и најважно да биде свое. Од мали ноѕе.

Што повеќе... Секоја чест. Задоволство е да те чита човек. Имаш топ-листа во животот на вредни работи и си ја почитуваш. Продолжи да се држиш до неа! Биди и понатаму искрен, по малку брутален и киселкав*(види ник), секогаш забавен, издржан, мудар и со мадиња. Понекогаш сеирџија, почесто перфекционист и тврдоглав, секогаш и најмногу со верба во себе, но и разбирање за другите.

Добар фудбалер си, али многу подобар другар. Отворен за добра партија Кантер, но поотворен за алкох... дружење!:smir:

Јеботе, лидеру наш... Драго ми е шо те познавам.

п.с. Знам дека на крајов затупив, али ете....
J

п.п.с. Бада, извини за убацување во редот
J Знам дека не се лутиш.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ми удрија една анализа Викторгг и Твити,па да речеме дека сакам уште една од луѓе кои барем малце ме познаваат,да видам што имаат да кажат!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Серпико ај испеј една за мене... анализа де

S

Sith_Lord

Гостин
Ај чим Бада не сака да се нафати, барам друг кандидат/ка за да ми направи психо-профил. Благодарам однапред.

Sith

Kajgana Shop

На врв Bottom