¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
ada ко ке имаш време do me
Да за некои работи имаш право. Убаво кажа дека сеуште се немам издефинирано како личност, тоа го знам затоа што секој нов ден мислам дека она што сум го направила вчера не било добро.. Но има време сеуште за мене . Во врска со потписот, го имам ставено затоа што така и тоа го имам сватено. Не дека се справувам лесно со непријателите, туку од се лошо што било или ќе биде упатено за мене, станувам посилна и се навикнувам да не потклекнувам лесно на тие работи. Имаш право дека потребна ми е подршка од некого, за да направам нешто поинаку.Скулгрл напиша:ПинкГрл...Самиот ник кажува дека ти сеуште живееш во својот мал свет на совршенство.Како да не сакаш да ја согледаш реалноста,бидејќи и онака не ти одговара.Ама ако,рано е за тоа.
Веројатно така се поставуваш и спрема проблемите.Очекуваш другите да ти помогнат,и потребна ти е морална поддршка за да успееш во нешто.Ми имаш оставено впечаток дека се колебаш во некои твои ставови,особено оние кои малку се поразлични од нормалното.
Аватар.Пеперутка на лице.Како што јас можам да забележам,девојката на аватарот има индиферентен израз на лицето.Бледа е,невпечатлива.Тоа малку ме наведува дека твоето сопство,твоето ЈАС не ти е целосно дефинирано.Сеуште се бараш себеси,некаде далеку.
Пеперутката е симбол на промената.На твојот аватар таа е целосно оформена,созреана и прекрасна.Ти се стремиш да бидеш како неа.Потполно окарактеризирана во индивидуа.
Тајтл.Среќна си,весела,веројатно ја обожаваш пролетта и нејзините плодови,уживаш во животот.Затоа си убава во розево.
Потписот ти е претенденциозен за твоето ниво на зрелост.Не ми делуваш на девојка која лесно се справува со непријателите.Напротив-тебе дури тешко ти паѓа кога некој не те сака (како другарка,од љубовен аспект,сеедно).Смајлито кое се плази и мавта со рацете само повеќе ме упатува на горенапишаното.
Ова е малку повеќе погодено . Со оглед на тоа што ти имаш разговарано со мене, и нормално е. Имате право дека несакам да пораснам, но не гледам на работите толку детинесто.... Ги разбирам работите, но не ги прифакам толку лесно...Гледајќи ги проблемите кои секојдневно им се случувааат на возрасните, посакувам да сум дете засекогаш...walker_girl напиша:Да пробам јас може ? :smir:
Весела девојка, опкружена со оптимизам, задоволство. Во сите нешта ја гледа позитивната страна. Ја сакаш природата, зеленилото, морските длабочини, заљубена си во розевата боја што означува дека го сакаш наивниот, детски живот. Деновите кога уживаше без грижи, сеуште ти е тешко да се соочиш со проблемите на возрасните. Не сакаш да пораснеш.
Комуникативна си, знаеш да ги натераш луѓето да уживаат додека разговараат со тебе и да ги опуштиш па дури и да ти кажат работи кои никој не ги знае. Знаеш да го сочуваш она што ти било кажано. Не сакаш да се наметнуваш и да му досадуваш некому. Природна си, зборлива, интересна девојка што сака динамичен живот.
Девојката на аватарот со плава пеперутка како да се плаши да се впушти во реалниот свет туку сеуште живее во своето совршенство.
Толку од мене.
П.С гледам и Скул те анализирала, се надевам не е на одмет ова.
:bravo: :bravo: lee: абе ти да не ме пратиш од негде а?SCORPIO__20 напиша:zemzela : da te resham tebe :
prvo neshto sto ke ti padne vo ocive.. na ovoj avatar potpis.. profile ke vidish deka stanuva zbor za tipce sto.. znae da isklurira znae da se izurka i sekogas e so moto kako da se nasmeeme poveke.
kako Prvo Zemzela : te ascoira na neshto nepoznato... neidentifikuvano.. obid na avtorot da se skrie pod maskata na misterioznosta i sekogas da ostava mali parcinja prav i traga od nego... covek koj sigurno gazi po ovaa zemja cenejki gi svojte vrednosti i manipulirajki so opstestvoto koe go ima vo svojte dlanki...iako i licno se poznavam so zemzela.. mozam da garantiram deka tipot ima pozitivna energija +10 deluvashe opusteno ..decko koj saka da se druzi i da uziva vo ubavinite na zivotot
Ako ne se lazam spored nekoj negovi postovi mn.raboti u zivotot gi sfatil gi gleda i mn.realno navleguva i gi reshava ...
saka da uziva vo.. ubavinite i zadovolstvoto sto go nudat nokniot zivot preplaven vo alhoholnoto dejstvo voden od notite na nekoja..hey muzika i da ima seansi na chillout time ..
Potpisot mu e malce zastrashuvacki ako dlaboko navlezeme vo nego sirime zaraza dijarea i smrdea.. deluva neozbilno.. a naprotiv kazuva deka ima golema samodoverba da se spotistavi na iljadnici za nego nepoznati neprijateli koj go narushuvaat negovit dusheven mir.
Vo ljubovta ne sum siguren ali mozam da kazam deka go mamat devojki koj znaat da provociraat devojki so stil.. sexipilnost. i ubava stava.
Mozebi e malku sramezliv.. ali ispolnet so dovolno iskustvo.. koe redovno go podeluva na ovoj kajgana forum..vo minatoto imal zenski osobi sega veke bivshki koj sakajki ili nesakajki go imaat povredeno.. no.. za nego vazi motot life goes on..
Mislam deka e decko koj sekogas ima vreme za drugarite prijatelite vreme za druzenje .. decko koj saka i moze da pomogne vo mn.neshta da site raboti okolu nego se podobrat od ubavo na poubavo..
da ne tupam mnogu
covekot e super i milo mi e sto go upoznav
Dark Angel.. интересен ник Ги сплотува мрачното и темнината со симболот за добрина, светлина и обид за совршенство. Ти си пред се реалист кој ги согледува работите онака како што навистина се, не се залажуваш но сепак сакаш да живееш во некој свој свет. Свет на уметноста, поезијата и убавото а сепак таинствено, неотркриено, недопрено... Уште кога дојде на форумов ги активираше темите за уметноста и убавиот пишан збор. Ми остави впечаток по секогаш темните аватари со девојки што најчесто го кријат својот лик. Тоа би требало да значи дека ги криеш чувствата пред останатите луѓе, ретко кој знае каков ти е карактерот навистина.Dark Angel напиша:Moze i mene analiza, po mo9znost Bada Bing! , Walker girl ili ada. Plsssss
SCORPIO__20 напиша:sleden.. na listata
Ме заборајвте:nesum:deXterche напиша:Закон била темава, сега ја гледам...ај и за мене ако има некој/а време