Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Сакам ада и мене да ме ду'ува.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Moze i mene analiza, po mo9znost Bada Bing! , Walker girl ili ada. Plsssss

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И ја сакам ако некој има време за анализа :smir:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Скулгрл напиша:
ПинкГрл...Самиот ник кажува дека ти сеуште живееш во својот мал свет на совршенство.Како да не сакаш да ја согледаш реалноста,бидејќи и онака не ти одговара.Ама ако,рано е за тоа.:)
Веројатно така се поставуваш и спрема проблемите.Очекуваш другите да ти помогнат,и потребна ти е морална поддршка за да успееш во нешто.Ми имаш оставено впечаток дека се колебаш во некои твои ставови,особено оние кои малку се поразлични од нормалното.
Аватар.Пеперутка на лице.Како што јас можам да забележам,девојката на аватарот има индиферентен израз на лицето.Бледа е,невпечатлива.Тоа малку ме наведува дека твоето сопство,твоето ЈАС не ти е целосно дефинирано.Сеуште се бараш себеси,некаде далеку.
Пеперутката е симбол на промената.На твојот аватар таа е целосно оформена,созреана и прекрасна.Ти се стремиш да бидеш како неа.Потполно окарактеризирана во индивидуа.
Тајтл.Среќна си,весела,веројатно ја обожаваш пролетта и нејзините плодови,уживаш во животот.Затоа си убава во розево.
Потписот ти е претенденциозен за твоето ниво на зрелост.Не ми делуваш на девојка која лесно се справува со непријателите.Напротив-тебе дури тешко ти паѓа кога некој не те сака (како другарка,од љубовен аспект,сеедно).Смајлито кое се плази и мавта со рацете само повеќе ме упатува на горенапишаното.:)
Да за некои работи имаш право. Убаво кажа дека сеуште се немам издефинирано како личност, тоа го знам затоа што секој нов ден мислам дека она што сум го направила вчера не било добро.. Но има време сеуште за мене :). Во врска со потписот, го имам ставено затоа што така и тоа го имам сватено. Не дека се справувам лесно со непријателите, туку од се лошо што било или ќе биде упатено за мене, станувам посилна и се навикнувам да не потклекнувам лесно на тие работи. Имаш право дека потребна ми е подршка од некого, за да направам нешто поинаку.

Фала Скул што одвои време и за мојата психоанализа :)

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
walker_girl напиша:
Да пробам јас може ? :smir:

Весела девојка, опкружена со оптимизам, задоволство. Во сите нешта ја гледа позитивната страна. Ја сакаш природата, зеленилото, морските длабочини, заљубена си во розевата боја што означува дека го сакаш наивниот, детски живот. Деновите кога уживаше без грижи, сеуште ти е тешко да се соочиш со проблемите на возрасните. Не сакаш да пораснеш.
Комуникативна си, знаеш да ги натераш луѓето да уживаат додека разговараат со тебе и да ги опуштиш па дури и да ти кажат работи кои никој не ги знае. Знаеш да го сочуваш она што ти било кажано. Не сакаш да се наметнуваш и да му досадуваш некому. Природна си, зборлива, интересна девојка што сака динамичен живот.
Девојката на аватарот со плава пеперутка како да се плаши да се впушти во реалниот свет туку сеуште живее во своето совршенство.

Толку од мене.
П.С гледам и Скул те анализирала, се надевам не е на одмет ова. :)
Ова е малку повеќе погодено :). Со оглед на тоа што ти имаш разговарано со мене, и нормално е. Имате право дека несакам да пораснам, но не гледам на работите толку детинесто.... Ги разбирам работите, но не ги прифакам толку лесно...Гледајќи ги проблемите кои секојдневно им се случувааат на возрасните, посакувам да сум дете засекогаш...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
zemzela : da te resham tebe :
prvo neshto sto ke ti padne vo ocive.. na ovoj avatar potpis.. profile ke vidish deka stanuva zbor za tipce sto.. znae da isklurira znae da se izurka i sekogas e so moto kako da se nasmeeme poveke.
kako Prvo Zemzela : te ascoira na neshto nepoznato... neidentifikuvano.. obid na avtorot da se skrie pod maskata na misterioznosta i sekogas da ostava mali parcinja prav i traga od nego... covek koj sigurno gazi po ovaa zemja cenejki gi svojte vrednosti i manipulirajki so opstestvoto koe go ima vo svojte dlanki...iako i licno se poznavam so zemzela.. mozam da garantiram deka tipot ima pozitivna energija +10 deluvashe opusteno ..decko koj saka da se druzi i da uziva vo ubavinite na zivotot :)
Ako ne se lazam spored nekoj negovi postovi mn.raboti u zivotot gi sfatil gi gleda i mn.realno navleguva i gi reshava ...
saka da uziva vo.. ubavinite i zadovolstvoto sto go nudat nokniot zivot preplaven vo alhoholnoto dejstvo voden od notite na nekoja..hey muzika i da ima seansi na chillout time :)..
Potpisot mu e malce zastrashuvacki ako dlaboko navlezeme vo nego sirime zaraza dijarea i smrdea.. deluva neozbilno.. a naprotiv kazuva deka ima golema samodoverba da se spotistavi na iljadnici za nego nepoznati neprijateli koj go narushuvaat negovit dusheven mir.
Vo ljubovta ne sum siguren ali mozam da kazam deka go mamat devojki koj znaat da provociraat devojki so stil.. sexipilnost. i ubava stava.
Mozebi e malku sramezliv.. ali ispolnet so dovolno iskustvo.. koe redovno go podeluva na ovoj kajgana forum..vo minatoto imal zenski osobi sega veke bivshki koj sakajki ili nesakajki go imaat povredeno.. no.. za nego vazi motot life goes on.. :)
Mislam deka e decko koj sekogas ima vreme za drugarite prijatelite vreme za druzenje .. decko koj saka i moze da pomogne vo mn.neshta da site raboti okolu nego se podobrat od ubavo na poubavo..
da ne tupam mnogu :)
covekot e super :) i milo mi e sto go upoznav :)

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
SCORPIO__20 напиша:
zemzela : da te resham tebe :
prvo neshto sto ke ti padne vo ocive.. na ovoj avatar potpis.. profile ke vidish deka stanuva zbor za tipce sto.. znae da isklurira znae da se izurka i sekogas e so moto kako da se nasmeeme poveke.
kako Prvo Zemzela : te ascoira na neshto nepoznato... neidentifikuvano.. obid na avtorot da se skrie pod maskata na misterioznosta i sekogas da ostava mali parcinja prav i traga od nego... covek koj sigurno gazi po ovaa zemja cenejki gi svojte vrednosti i manipulirajki so opstestvoto koe go ima vo svojte dlanki...iako i licno se poznavam so zemzela.. mozam da garantiram deka tipot ima pozitivna energija +10 deluvashe opusteno ..decko koj saka da se druzi i da uziva vo ubavinite na zivotot :)
Ako ne se lazam spored nekoj negovi postovi mn.raboti u zivotot gi sfatil gi gleda i mn.realno navleguva i gi reshava ...
saka da uziva vo.. ubavinite i zadovolstvoto sto go nudat nokniot zivot preplaven vo alhoholnoto dejstvo voden od notite na nekoja..hey muzika i da ima seansi na chillout time :)..
Potpisot mu e malce zastrashuvacki ako dlaboko navlezeme vo nego sirime zaraza dijarea i smrdea.. deluva neozbilno.. a naprotiv kazuva deka ima golema samodoverba da se spotistavi na iljadnici za nego nepoznati neprijateli koj go narushuvaat negovit dusheven mir.
Vo ljubovta ne sum siguren ali mozam da kazam deka go mamat devojki koj znaat da provociraat devojki so stil.. sexipilnost. i ubava stava.
Mozebi e malku sramezliv.. ali ispolnet so dovolno iskustvo.. koe redovno go podeluva na ovoj kajgana forum..vo minatoto imal zenski osobi sega veke bivshki koj sakajki ili nesakajki go imaat povredeno.. no.. za nego vazi motot life goes on.. :)
Mislam deka e decko koj sekogas ima vreme za drugarite prijatelite vreme za druzenje .. decko koj saka i moze da pomogne vo mn.neshta da site raboti okolu nego se podobrat od ubavo na poubavo..
da ne tupam mnogu :)
covekot e super :) i milo mi e sto go upoznav :)
:bravo: :bravo: :zver: :eek:lee: абе ти да не ме пратиш од негде а? :pos:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Aј Скорпио мене...баш ме интересира што ќе кажеш за мене...можит?:smir:

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Чекај сега ја тебе ќе те решам...Скорпио 20 како ни кажува и самиот ник е дваесет годишна машка шкорпија кој незнаејќи кој ник да го одбери го одбрал токму овај незнаејќи дека кога ќе наполни 21 година нема да е веќе во мода :) ...машкото им пркоси на своите телесни атрибути и се обидува да придонесе за што поквалитетна утакмица и дружба на фудбалерита кајганџии...бидејќи само еднаш сум го видел ќе ви кажам дека тој е една отворена личност,комуникативна и најважно забавна кој знае да неправи и скеч на негова сметка,нешто што најмногу го почитувам...со здравјето е ок само ќе го земам на кеј кога ќе правам кондициони тренинзи за да не заостанува многу во споредба со другите :) во доменот на љубовта ќе кажам дека Јупитер го напаѓа Плутон или со свои зборови со неговата харизма и пристапност е еден од поомилените кај женските дружини...може грешам али неговиот стил е малку раперски па јас како клабер не би го коментирал...
Завршен цитат...Скорпио 20 е личност што секоја мајка би го посакала за својата ќерка :) поздрав

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
MmMmmmmMMmmMMMm
Razorblade Kiss : ke pisuvam so crveno bidejki gledam i kaj tebe e zastapena taa boja... a moze i da pogoduvam deka ti e edna od omilenite. Mnogu provokativna osoba se krie pod ovoj profil.. osoba koja saka da iznenadi da pleni da ostava vpecatok za toa sto ke go stori ili napravi. Koga mnogumina bi se prashale kako da te opisat vo 5 zbora ja bi rekol :
misterija.elegancija.strast.romatika.muzika.....
zosto gi kazaf ovie 5 zbora : pa kako prvo mn.misteriozno davash postovi na forumov.. dali gi opisuvash tvojte isukstva vo treto nekoe'' za nas nepoznato lice''' se obiduvash da dolovish i dopres do mn. nashi umovi so toa kako ti go kazuvas i pisuvas i samata dobro znaes deka ti toa dobro go pravish.
Elegancija : mmmmm sakas da imas dvizenja na devojka koja ke pripredi..stava cekor ..pogled so oci ..provokatnivo dvizenje na tie ubavi usni..devojka koja ke zapleni mnogu pogledi devojka koja mnogumina ostava bez zdiv sakajki ili nesakajki..pristustvoto vo tvojot ''realen'' svet e od golema vrednost.
Spomnav strast... kolku i da ne veruvash ili veruvash vo imeto na ljubovta deka taa e surova deka taa e samo edna bolest od koja samo malku mina se izlecile so trajni posledici..ljubov koja ima svoj kraj na samiot pocetok..veruvam deka vo tebe se krie edna mala strast vrednost koja veshto ja kriesh.. barash i se obiduvash da dopres do odredeni srca na svoj nacin..mislish deka si nesfatliva za mnogumina.. se prasuvash baram premnogu ili sakam da dadam premalku...Ne se obiduvaj da veruvash vo ljubovta obidi se da ja degustiras i konzumirash..bavno i postepeno ..togash ke bides ispolneta na nacinot na koj i za samata sebe ke ti bide neobjasniv.
Romantika..MmMmMmM zvezdi.. sveka.. svetlina tivka muzika ..noti koj proizleguvaat od edna i taka rastrafena gitara.. moliv so zatupen pocetok.. parce hartija iskinata izogrena od vosokot na svekata.. ja pisuvaat tvojata istorija minato segashnost i idnina.. utre za koe ti se raduvash utre za koe mnogu sakaat da te vidat nasmeana vesela srekna.. utre za koe mectash vo nokite a go zivees vo denot i realnosta :)..tvojte fantazii se knigi so psihicka sodrzina kade srekniot kraj e izbrisan od pocetokot do samiot kraj :)...
Uzivavsh vo notite na muzikata.. te ispolnuva za toa sum siguren.. pravecot na muzika koj dopira do tebe i tvoeto srce kazuva mnogu neshta.. muzika za koja ziveesh i dishis...mnogu pesni koj te opisuvaat tebe toa sto e vo tebe ... :) i misterioznata slika na edna tolku..emocionalna osamena osoba vo ovoj svet na bajki. Muzikata ti dava krilja za zabava zabava i samo zabava.. da ja spodelish taa energija koja neiscprno izleguva od tebe..energija od koja mnogu stanuvaat zavisni.. energija koja mnogu dragoceni osobi neophodno ja degustiraat :)

prodolzi vo takvo svetlo i prijatno iznenaduvajne :):smir:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Dark Angel напиша:
Moze i mene analiza, po mo9znost Bada Bing! , Walker girl ili ada. Plsssss
Dark Angel.. интересен ник :) Ги сплотува мрачното и темнината со симболот за добрина, светлина и обид за совршенство. Ти си пред се реалист кој ги согледува работите онака како што навистина се, не се залажуваш но сепак сакаш да живееш во некој свој свет. Свет на уметноста, поезијата и убавото а сепак таинствено, неотркриено, недопрено... Уште кога дојде на форумов ги активираше темите за уметноста и убавиот пишан збор. Ми остави впечаток по секогаш темните аватари со девојки што најчесто го кријат својот лик. Тоа би требало да значи дека ги криеш чувствата пред останатите луѓе, ретко кој знае каков ти е карактерот навистина.
Во потписот нагласуваш за некакви промени, јасно ти е дека се е минливо и се трудиш да уживаш во секој миг од животот најдобро што можеш и потоа тоа да го преточиш во убава поезија :)
Според постовите имам забележано дека го бараш момчето од твоите сништа, сакаш да живееш на некое мирно, тивко место за да можеш да си посветиш внимание себеси и да уживаш со саканата личност.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ja opisav razorblade kiss :) sea odmor pa sleden :)

Kajgana Shop

На врв Bottom