Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Искрено единствено што го мислам сега е животот на македонците во чаир бутел ченто и сл. Мора полицијава порадикално да настапи, во спротивно ми мириса на најлошото нешто што може човекот да го снајде. Дај боже да грешам.
:( Се надевам дека грешиш, но не е далеку од вистината чим автобус потпалија ова е само почеток.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Добро бе ова држава ли е што ли е ...
Пушти таму полиција нека скостат се нека испотепаат ... а не ова полицајциве(на видеата и сликите кои беа презентирани на темава пред некоја страна) ко на јајца да газат ... кој не е способен да биде полицаец нека оди нека работи нешто друго(чистач, продавач, амал...), за полицајци требаат мажи со муда, а не клатај-врата-зимај-плата персони ...
На времето во деведесетите ваквите настани се решаваа на сосема поинаков и ефективен начин ... ама пројде тоа време ...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Орелот онде на излезон стварно е поставен? :eek::facepalm:
Свети навечер орелот иначе :)

Иначе, мило е гледам дека се повеќе и повеќе „пацифисти“. полека почнуваат да не разбираат нас затуцаните како што љубеа да не нарекуваат, кои одамна не веруваме во соживот. Едноставно со стока не се живее, кој пробал знае.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.643
Искрено единствено што го мислам сега е животот на македонците во чаир бутел ченто и сл. Мора полицијава порадикално да настапи, во спротивно ми мириса на најлошото нешто што може човекот да го снајде. Дај боже да грешам.
Тие што си живеат таму немаат проблеми се знаат од деца.
Треба да ги жалиш оние што врска немаат кај одат и сред нивен протест шетаат низ Бит пазар.
Патиме од неинформираност, како кец на десетка им дошле.
А икај оделе автобусите на ЈСП жити се? :facepalm:
Или сакале да прикажат дека стварно ништо не се случува во градов :facepalm:

Бтв следна недела има Вардар-Шкендија, е тука незнам што ќе се случува.
Исто утре има Пелистер-Вардар, па да имаа утре овие протест како ќ псотигнеше полицијата дфа ги обзбеди двата настани? Каква е таа полиција што неможе 300 м,очковци да ги избрка не ми е јасно.
Абе навлези им со возилата гази ги ако треба. Што треба да направат за да ги збркаат?
Или Бит пазар е границата, понатаму немаат ингеренции?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.
Ама после денов, јас неможам да верувам во такви демагогии. Денес нешто умре во секој македонец. Не заборавај.
А јас чувстував дека вчера нешто живнеа кај македонецот...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.
Ама после денов, јас неможам да верувам во такви демагогии. Денес нешто умре во секој македонец. Не заборавај.
Да си знаеш, не сме само јас и ти, многу од тие што бевме на некое ниво пацифисти и гледавме малце понеутрално, веќе се откажаа од тоа. Па и мајко му стара, веќе ова е претерано. Да тепаш жени и деца, да палиш автобус, да мразиш држава во која живееш, да браниш убијци - стварно мислеа дека ќе трпиме цел живот?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Наместо сега да берите сила седејќи пред компјутери за утре против Чкембарите, апел до Комитите, одделете од вашето скапоцено време и соберетесе, спасете си ја вашата половина од градот, маме ви ебаа во Скопје, полека изгледа и стварно Битола ке биде главен град, Скопје ке биде дел од Косово.......реално сценарио кое се остварува....

Вие треба да земите во ваши раце, Полицијата и војската се од УЧК...т.е. ваши непријатели.....вас ве тепаат, нив ги оставаат....па видете после......

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ова сигурно е масло на Бранко. Сака да ги запали сите автобуси за на изборите Коце да нема со што да се чалами. Бранко е крив!
Бранко е крив да, ама кога беше на власт Бранко во деведесетите години Албанците го пиеја пендракот и чизмата за многу помали нивни дела, за разлика од ова денешново нивно дело...
Немој да мешаш политика на темава друже, никој МК политичар не е крив што во државава имаме едно смрдено небањато племе кое е 20 нивоа подоле на цивилизациската скала !

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Orkite pak u napad...do koga be ve vaka....???
PS: Ne procitav nieden post od nashive pedercinja "novinarcinja" da gi narece orkive huligani....a go drvaat od textovi od vcersniot protest...

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075

Ај некој нека го симне видеово пред да го избришат. Мене нешто не ми работи јутуб даунлоадер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom