- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.053
- Поени од реакции
- 74.645
Па си ги оставија таму што сакаат да прават. Како бе нас до дома не бркаат а кај нив реагираат само ако они ги нападнат
Сега за награда оти биле денес многу ’’мирни‘‘ гарант ќе добијат и министерско место на полиција(МВР) ...Има ли уапсено некој шпон до сега. Гледам демолирани полициски возила. Или ќе им дадат уште некое министерско место сега откако покажаа дека се дивјачко гадно племе.
Смрди на овчо залоено.После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!
Помирисајте малку! СМРДИ НА ОМРАЗА! СМРДИ НА НАЦИЗАМ!
така е ке ги пречекам Ѓорче рулсМислев дека никогаш нема да го кажам ова ама сериозно - нема соживот. Нека ги праќат накај Ѓорче малце дивјаците, да видат ќотек.
Јас ќе бидам тој, најверојатно.....После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!
Kaков бе соживот, настрана од такви помисли. Дистанцирај се од секого што ти глуми соживот, не ти мисли добро.После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Сега на шител ке кажат дека ова автобусот сам се запалил поради техничка неисправност, ..зезнало цревото со нафта..... Абре има ли новинари во оваа држава..... штама на медиумите.....
Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.Јас ќе бидам тој, најверојатно.....
И ова ќе го поминеме, сигурен сум....