Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па си ги оставија таму што сакаат да прават. Како бе нас до дома не бркаат а кај нив реагираат само ако они ги нападнат :eek:

Има ли уапсено некој шпон до сега. Гледам демолирани полициски возила. Или ќе им дадат уште некое министерско место сега откако покажаа дека се дивјачко гадно племе.

Сега за награда оти биле денес многу ’’мирни‘‘ гарант ќе добијат и министерско место на полиција(МВР) ...
- Артан Груби(:гомце:) за министер на МВР ... :tapp::facepalm:

Sm
После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!
Помирисајте малку! СМРДИ НА ОМРАЗА! СМРДИ НА НАЦИЗАМ!
Смрди на овчо залоено.

Пандуриве ми се најсмешни. Абе како по јајца да газат мајчините! Им фуфка максимално а кога треба да те стопира некаде тогаш се големи мажетини. Ништо не направија во врска со нередиве. И еве уште по колку време дивјаците сеуште беснеат и палат. Па нека ги пушти бркалијата сите гомнари што ги има на лагер и нека стават ред со тоа пендреците......... несватлива работа

Мислев дека никогаш нема да го кажам ова ама сериозно - нема соживот. Нека ги праќат накај Ѓорче малце дивјаците, да видат ќотек.
така е ке ги пречекам Ѓорче рулс

После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!

Јас ќе бидам тој, најверојатно.....
И ова ќе го поминеме, сигурен сум....

Соживотот е на НИВО, Грција е проблем...едно име имаме МАКЕДОНИЈА

Пак да ве лажат со тоа лесни во умо едни....Албанците се тие ни овај ни онај.....треба нивни жртви, да даде господ денес некој да загине нивни, смрт треба не соживот....

Искрено единствено што го мислам сега е животот на македонците во чаир бутел ченто и сл. Мора полицијава порадикално да настапи, во спротивно ми мириса на најлошото нешто што може човекот да го снајде. Дај боже да грешам.

Бит Пазар.
541571_617227484961200_1137300934_n.jpg

--- надополнето: 2 март 2013 во 16:40 ---
Бит Пазар.

Хммм.....браво,браво.....нас ни ставаат министер поранешен командант.....интернет јачање.

Се собираат 20 Македонци пред влада(вчера) за да прикажат протест....апсење.

Другиот ден(денес) 300 албанци го демолираат Скопје,палат автобуси,кршење на возила,претепување на жени,мажи,деца(листата ќе се ажурира сеуште е рано).....слобода на говор.

(y)(y)(y)

Kaков бе соживот, настрана од такви помисли. Дистанцирај се од секого што ти глуми соживот, не ти мисли добро.
Нормално човечки е да постои омраза спрема убијци. Сами си ја натрупуваат омразата спрема нив. Долни човечки битија.
Должни се на секој Македонец. Тоа денеска што го направија, се оди во нивна штета. Ако имаат министер љочка, и 100 министри да имаат нивни, пак ке останат тоа што се. Мета за одмазда на секој Македонец. Сме ги мразеле и ке ги мразиме, не е од сега ова.

Криви се само шипците, тие се злото во државата и пречка што не уназадува со години.

Сега на шител ке кажат дека ова автобусот сам се запалил поради техничка неисправност, ..зезнало цревото со нафта..... Абре има ли новинари во оваа држава..... штама на медиумите.....

Јас ќе бидам тој, најверојатно.....
И ова ќе го поминеме, сигурен сум....
Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.
Ама после денов, јас неможам да верувам во такви демагогии. Денес нешто умре во секој македонец. Не заборавај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom