Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Мајками сега ми се јави, ми ја раскажа голготата што ја поминала се изнервирав.

Кај чаир свртел автобусот и кај пластичарска улица по автопатот накај континентал зошто блокиран бил чаир. И кај мостот пред битпазар од горе се симнале љочкиве со шалови завиткани со шипки и ги стопирале колите и автобусот И СИТЕ ГИ ТЕПАЛЕ. Автобусот ги отворил вратите овие почнале да го кршат автобусот И ДА ГИ ТЕПААТ ДЕЦАТА ВО НЕГО. Сите се разбегале мајками со уште неколку жени не знаеле кај да се скријат. Тоа било ужасно да гледаш како тепаат деца и да не можеш ништо да сториш околу тоа. Мајками вика ко во војна да се наоѓала.

До сега ми раскажуваше на телефон и плачеше :S

матер ќе им ебам ќе тепам се живо и полиција нема да ме спречи се да им ебам и држава и се. сега сител не спомна ништо крв да серат, опозицијата ги правела протестите викаат мамето да им го ебам.
Баш сега мајка ми и сестра ми си дојдоа, истово ова ми го кажаа.
Автобуси и коли се сопрени на Бит пазар и се тепа све што ќе помине, поготово помлади луѓе во автобусите, излози наоколу искршено е се...
а одеднаш порталиви престанаа со известување, немат пишано никаква новост.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ајде уште некој нека се разнесе и да го комплетираме лудилово.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Иначе watermelon на форум.хр е нашиот мил и драг дарданија. Секој втор пост му е лага, вика немало полициска интерценција над македонците вчера а имаше онесвестен од претепување, вика немало претепани македонци од страна на албанци а веќе ги има неколку десетици и за крај Македонија ја споредува со Косово и вика дека државата мора да се подели. Тука глуми некоја неутралност а ако сакате да му го видите вистинското лице одете на форумот погоре.
еве еден кометар под дарди наш
Zanimljivo ovi albanci su uvijek nevininjih napadaju, a oni fini, pravi i posteni kao da srbe citam brate mili ne vole vas nigdje od grcke do italije i gledaju na vas ko na zohare ali naravno problem nije u vama

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Sami pocnavte!

ALBANCITE ne tepaat deca... (y)
и ти лажеш!

Вчера, околу 15 часот, К.Т. и неговиот другар, 10-годишниот Д.Б. од тетовското село Непроштено, биле нападнати од четри лица кои говореле на албански јазик додека играле фудбал на селското игралиште заедно со уште неколку деца, информираат од МВР.
и ќе го постирам ова секојпат кога ќе се правдате вака. Кога вие можете да бидете досадни со плачипиздрење, што па ја да не бидам со ова...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Значи време е да се регистрираме и да ја спречиме пропагандата на Дарданија.
Немам живци со бездушни лицемери како него да се тегавам, башка ни хрвати ни срби не го шмирглаат таму само со едно бугарче се у коалиција и серат за Македонија.
А низ Скопје почнаа да здивуваат, МВР нека го спроведе редот и вечерва избегнувајте места каде што ги има штрумфовиве.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Дај више да го решиме ова веќе еднаш, ако се гине нека се гине, преку кур више од тероризирање, едноставно не можеме да живееме заедно и тоа е тоа, не постои соживот и подобро и за нас и за нив, нит да се гледаме нит да се слушаме, а уште помалку комшии да бидеме.

E

emission

Гостин
Има ли уапсено некој шпон до сега. Гледам демолирани полициски возила. Или ќе им дадат уште некое министерско место сега откако покажаа дека се дивјачко гадно племе.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
спремајте се браќа јунаци да бидеме

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.343
Поени од реакции
30.700
После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!
Помирисајте малку! СМРДИ НА ОМРАЗА! СМРДИ НА НАЦИЗАМ!

S

Sheldon Cooper

Гостин
Значи вечер нема искачање :) Пу бре.. ќе морам да учам викендов

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Немам живци со бездушни лицемери како него да се тегавам, башка ни хрвати ни срби не го шмирглаат таму само со едно бугарче се у коалиција и серат за Македонија.
А низ Скопје почнаа да здивуваат, МВР нека го спроведе редот и вечерва избегнувајте места каде што ги има штрумфовиве.
МВР ... кое МВР ... па Гордан(а) и Грујо му седат во скутот на Аљи Амети ... која полиција кој бутур бе чоек ... :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom