Баш сега мајка ми и сестра ми си дојдоа, истово ова ми го кажаа.Мајками сега ми се јави, ми ја раскажа голготата што ја поминала се изнервирав.
Кај чаир свртел автобусот и кај пластичарска улица по автопатот накај континентал зошто блокиран бил чаир. И кај мостот пред битпазар од горе се симнале љочкиве со шалови завиткани со шипки и ги стопирале колите и автобусот И СИТЕ ГИ ТЕПАЛЕ. Автобусот ги отворил вратите овие почнале да го кршат автобусот И ДА ГИ ТЕПААТ ДЕЦАТА ВО НЕГО. Сите се разбегале мајками со уште неколку жени не знаеле кај да се скријат. Тоа било ужасно да гледаш како тепаат деца и да не можеш ништо да сториш околу тоа. Мајками вика ко во војна да се наоѓала.
До сега ми раскажуваше на телефон и плачеше :S
матер ќе им ебам ќе тепам се живо и полиција нема да ме спречи се да им ебам и држава и се. сега сител не спомна ништо крв да серат, опозицијата ги правела протестите викаат мамето да им го ебам.
Автобуси и коли се сопрени на Бит пазар и се тепа све што ќе помине, поготово помлади луѓе во автобусите, излози наоколу искршено е се...
а одеднаш порталиви престанаа со известување, немат пишано никаква новост.