Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.644
Па си ги оставија таму што сакаат да прават. Како бе нас до дома не бркаат а кај нив реагираат само ако они ги нападнат :eek:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Има ли уапсено некој шпон до сега. Гледам демолирани полициски возила. Или ќе им дадат уште некое министерско место сега откако покажаа дека се дивјачко гадно племе.
Сега за награда оти биле денес многу ’’мирни‘‘ гарант ќе добијат и министерско место на полиција(МВР) ...
- Артан Груби:)гомце:) за министер на МВР ... :tapp::facepalm:

E

emission

Гостин
Sm
После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!
Помирисајте малку! СМРДИ НА ОМРАЗА! СМРДИ НА НАЦИЗАМ!
Смрди на овчо залоено.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.416
Поени од реакции
4.323
Пандуриве ми се најсмешни. Абе како по јајца да газат мајчините! Им фуфка максимално а кога треба да те стопира некаде тогаш се големи мажетини. Ништо не направија во врска со нередиве. И еве уште по колку време дивјаците сеуште беснеат и палат. Па нека ги пушти бркалијата сите гомнари што ги има на лагер и нека стават ред со тоа пендреците......... несватлива работа

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Мислев дека никогаш нема да го кажам ова ама сериозно - нема соживот. Нека ги праќат накај Ѓорче малце дивјаците, да видат ќотек.
така е ке ги пречекам Ѓорче рулс

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
После денес, ако некој ми спомне соживот има да му треснам таква тупаница за да знае дека е грев да се изговори тоа.
Нема соживот, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ. ДЕНЕС УМРЕ СЕКОЈА ЖЕЛБА НА МАКЕДОНЕЦОТ ЗА ТАКВИ ГЛУПОСТИ.
Се чувствувам гнасно и нечисто што вакви ОРКИ живеат во нашиот ГЛАВЕН БАРОК ГРАД!
Јас ќе бидам тој, најверојатно.....
И ова ќе го поминеме, сигурен сум....

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Соживотот е на НИВО, Грција е проблем...едно име имаме МАКЕДОНИЈА

Пак да ве лажат со тоа лесни во умо едни....Албанците се тие ни овај ни онај.....треба нивни жртви, да даде господ денес некој да загине нивни, смрт треба не соживот....

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Искрено единствено што го мислам сега е животот на македонците во чаир бутел ченто и сл. Мора полицијава порадикално да настапи, во спротивно ми мириса на најлошото нешто што може човекот да го снајде. Дај боже да грешам.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Бит Пазар.

--- надополнето: 2 март 2013 во 16:40 ---
Бит Пазар.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Хммм.....браво,браво.....нас ни ставаат министер поранешен командант.....интернет јачање.

Се собираат 20 Македонци пред влада(вчера) за да прикажат протест....апсење.

Другиот ден(денес) 300 албанци го демолираат Скопје,палат автобуси,кршење на возила,претепување на жени,мажи,деца(листата ќе се ажурира сеуште е рано).....слобода на говор.

(y)(y)(y)

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Kaков бе соживот, настрана од такви помисли. Дистанцирај се од секого што ти глуми соживот, не ти мисли добро.
Нормално човечки е да постои омраза спрема убијци. Сами си ја натрупуваат омразата спрема нив. Долни човечки битија.
Должни се на секој Македонец. Тоа денеска што го направија, се оди во нивна штета. Ако имаат министер љочка, и 100 министри да имаат нивни, пак ке останат тоа што се. Мета за одмазда на секој Македонец. Сме ги мразеле и ке ги мразиме, не е од сега ова.

Криви се само шипците, тие се злото во државата и пречка што не уназадува со години.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.416
Поени од реакции
4.323
Сега на шител ке кажат дека ова автобусот сам се запалил поради техничка неисправност, ..зезнало цревото со нафта..... Абре има ли новинари во оваа држава..... штама на медиумите.....

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.372
Поени од реакции
30.788
Јас ќе бидам тој, најверојатно.....
И ова ќе го поминеме, сигурен сум....
Пуно извини, те почитувам за твоето извинување во име на цел твој народ и сакам да верувам дека е искрено. Знам дека длабоко во себе и ти ги осудуваш овие луѓе... Или барем таква слика покажа на форумов.
Ама после денов, јас неможам да верувам во такви демагогии. Денес нешто умре во секој македонец. Не заборавај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom