Шпон у земјата на чудата,класикаkoja ti e ovaa bajka covece
Вака сега...Во САД праевте планови за напад на амбасадори и сите бе мислат за терористички кучиња (што сте) и ве мразат.....во швицарска исто....во Италија исто ве мрзат од дното на душата така иде и поговорката италијанска :pa sto kur pravite koga nemate sila za nisto ne ve biva.
gleas deka dojde vremete koga nasi komandanti vi prevzemaat cela vojska.
pogolem dokaz deka ste gomni nema.
--- надополнето: 2 март 2013 во 14:36 ---
hahaha albanci sekgde vo svetot ima, kade i da pobaras. zal mi e sto vie za vas ne e takva situacijata.
ednostavno nikoj ne ve saka.
Нашата сила ја покажавме во 2001 година кога АРМ ги гореше терористите во Тетовско, Кумановско, Арачиново. Ама тогаш ни ги врза рацете НАТО. И ден денес ни се врзани рацете... за твоја среќа.pa sto kur pravite koga nemate sila za nisto ne ve biva.
hahaha albanci sekgde vo svetot ima, kade i da pobaras. zal mi e sto vie za vas ne e takva situacijata.
pa sto kur pravite koga nemate sila za nisto ne ve biva.
Не ни сакаме да не сакај некој, ама не се тртиме како вас на АМерите ,како курвичиња ве ебат по газот не за џабе се миете и се драпате со гола рука по шупакот ве чеша многу ...хахахаpa sto kur pravite koga nemate sila za nisto ne ve biva.
Ми се гади од полицијава, вчера тепа, денес им вика на овие „абе дај ако можете не не мавајте добри ќе бидеме нема да ве пипаме...“
има еден расказ ве собираа со автобуси од што ви беше страв, да не ви беше ке останевте до крај , а не да одите кај америте и да се плескате заедноnemoj sega da otvoris novi temi.. Za 2001-va, vie imate drug raskaz, nie drug, i 1 vek da zboruvame..taka ke bide
Ој нонен, каков расказ бе џаљо. Факти се факти. Јас се помирив со фактот дека САД и ЕУ стојат зад вас, треба и ти да се помириш со фактот дека доколку не беа тие, терористите за 2 дена ќе беа исчистени, а денес на караулите во Косово ќе имаше српска армија. Ајт.nemoj sega da otvoris novi temi.. Za 2001-va, vie imate drug raskaz, nie drug, i 1 vek da zboruvame..taka ke bide