Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ке може ли некој да ми каже дали се случува нешто на Бит Пазар. Ми кажаа дека имало пукање. Ако имате инфо споделете. Може се и дезинформации
bear.jpg

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ми се гади од полицијава, вчера тепа, денес им вика на овие „абе дај ако можете не не мавајте добри ќе бидеме нема да ве пипаме...“

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Борбени коли!? Абе не зае*авајте! Шо им требало оваа работа? Мирни си беа.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
pa sto kur pravite koga nemate sila za nisto ne ve biva.
gleas deka dojde vremete koga nasi komandanti vi prevzemaat cela vojska.
pogolem dokaz deka ste gomni nema.
--- надополнето: 2 март 2013 во 14:36 ---

hahaha albanci sekgde vo svetot ima, kade i da pobaras. zal mi e sto vie za vas ne e takva situacijata.
ednostavno nikoj ne ve saka.
Вака сега...Во САД праевте планови за напад на амбасадори и сите бе мислат за терористички кучиња (што сте) и ве мразат.....во швицарска исто....во Италија исто ве мрзат од дното на душата така иде и поговорката италијанска :
"Ако наидеш на волк и шип.тар прво убиј го шиптарот"

После Србите крвно ве мразат....ние Македонците исто крвно ве мразиме....Грците исто....Бугарите ве мразат....

Тоа ќе му биде една мала ретроспектива на државите кај што вашиот шлајм е најзастапен

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

hahaha albanci sekgde vo svetot ima, kade i da pobaras. zal mi e sto vie za vas ne e takva situacijata.
Нашата сила ја покажавме во 2001 година кога АРМ ги гореше терористите во Тетовско, Кумановско, Арачиново. Ама тогаш ни ги врза рацете НАТО. И ден денес ни се врзани рацете... за твоја среќа.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ovi siptarive ko na daljinsko se :)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203

Нас ако не не сакаат, вас па ич! Малформирано племе од вештачки создадена држава,кое краде и уништува работи кои не се негови - никаде не ве собира, сите ве знаат какви сте!

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305

Не ни сакаме да не сакај некој, ама не се тртиме како вас на АМерите ,како курвичиња ве ебат по газот не за џабе се миете и се драпате со гола рука по шупакот ве чеша многу ...хахаха

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Ми се гади од полицијава, вчера тепа, денес им вика на овие „абе дај ако можете не не мавајте добри ќе бидеме нема да ве пипаме...“

На снимката од А1, племево поминува, полицијата си стои мирно, смешка, а овие орливе извикуваат УЧК!
Незнам како само со каква гордост ја носат полициската униформа! Ми се гади од нив!

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
nemoj sega da otvoris novi temi..:D Za 2001-va, vie imate drug raskaz, nie drug, i 1 vek da zboruvame..taka ke bide :D
има еден расказ ве собираа со автобуси од што ви беше страв, да не ви беше ке останевте до крај , а не да одите кај америте и да се плескате заедно

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Каде може да се изнајмајат неколку албанци? Ми требаат за метал свирка, за у шутките. Ќе им кажам дека другите се каури против Талат шо зборат.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Еве ги гомнарите рамковни се јавија !
„Разбуди се“ ги осуди вчерашните инциденти, бара итни санкции за учесниците

„Самата причина за овие протести е дегенерирана затоа што овие инструментализирани луѓе сé уште не ја разбрале реалноста по 2001 година и ставањето на чело на одбраната на еден поранешен командант на УЧК е чекор кон помирувањето и градењето на заедничко општество. Претепувањето на деца и случајни минувачи заслужува најостра осуда и апелираме до властите да преземат итни мерки за откривање и осудување на авторите како и да се погрижат вакви настани да не се повторат“, стои во соопштението од невладината организација.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
nemoj sega da otvoris novi temi..:D Za 2001-va, vie imate drug raskaz, nie drug, i 1 vek da zboruvame..taka ke bide :D
Ој нонен, каков расказ бе џаљо. Факти се факти. Јас се помирив со фактот дека САД и ЕУ стојат зад вас, треба и ти да се помириш со фактот дека доколку не беа тие, терористите за 2 дена ќе беа исчистени, а денес на караулите во Косово ќе имаше српска армија. Ајт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom