Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
ДА дефинитивно имам неколку такви за кој ми иде да се убијам зашо не сум ги искористил!!! ама сварно онака!!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
За една работа!
Не се каам,само жалам што можеше да биде поинаку!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Жалам и то многу што сам си се зафркнав.Требеше да си се фатам со една женска ама од што бев многу пијан неможев да јас чекам, па ко дојде ја отерав у П.М. па после некој ден ја молев да излезиме ама ми рече дека многу сум ја повредил и дека не сака да ме види повеќе.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Има само една работа.Не отидов на едно место во моментот кога требаше.А ме викна бе...Лееее,идиот.Али така требало да биде.Сепак.од тогаш правам се што мислам дека треба,без ронка гордост.Кога се работи за нешто што го сакам,воопшто не мислам дали јас ќе изгубам дел од себе.Затоа што кога не правиш ништо губиш дел од себе.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
se kaam za edna rabota i toa mnogu
ama nema vrakane nazad:nesum:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
normalno
kako i sekoj pred mene sto ima napisano i jas se kaam

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Нема зошто да се каам. Во тој даден момент сум мислела дека тоа е исправна одлука и толку. Сигурна сум дека се се случува со некоја причина во животот и затоа...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Site imame propusteni sansi u zivotot e sega, dali zalam, kratko i jasno
NE :)) Ne ni razmisluvam za toa, taka da ne ni zalam. Bilo i pominalo, ali sekoj go odbira podobriot pat, ako taa sansa bila podobra nea ja ja odberete neli? Vo moite slicai taka e. Se si zavisi kakva sansa e , dali e za rabota ili opsto za zvotot, ne zalam togas taka sum mislela.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
koncertot na metallica u belgrad 2003 mislam bese ... uste se kaam poradi toa i po nekad mi doagja da si pukam u glava ! toa bese mozda i posledna shansa da gi vidam !

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
Sekoj zali za nesto, a pogotovo za propusteni sansi. Jas mn pati sum se zaebal debelo taka. No ne zalam tolku i probuavam da sum optimist. Always look on the bright site. :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Жалам за денов вчерашен шо помина пред 19 минути :(

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Жалам најмногу за една работа.. Имав шанса а не ја искористив. Ама тоа беше пред околу 3-4 години.. Ништо не разбирав на 14 години.

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
јас за една шанца шо сум ја пропустил пред една година и за то ке се каам цел живот

Kajgana Shop

На врв Bottom