Жалам и то многу што сам си се зафркнав.Требеше да си се фатам со една женска ама од што бев многу пијан неможев да јас чекам, па ко дојде ја отерав у П.М. па после некој ден ја молев да излезиме ама ми рече дека многу сум ја повредил и дека не сака да ме види повеќе.
Има само една работа.Не отидов на едно место во моментот кога требаше.А ме викна бе...Лееее,идиот.Али така требало да биде.Сепак.од тогаш правам се што мислам дека треба,без ронка гордост.Кога се работи за нешто што го сакам,воопшто не мислам дали јас ќе изгубам дел од себе.Затоа што кога не правиш ништо губиш дел од себе.
Нема зошто да се каам. Во тој даден момент сум мислела дека тоа е исправна одлука и толку. Сигурна сум дека се се случува со некоја причина во животот и затоа...
Site imame propusteni sansi u zivotot e sega, dali zalam, kratko i jasno
NE ) Ne ni razmisluvam za toa, taka da ne ni zalam. Bilo i pominalo, ali sekoj go odbira podobriot pat, ako taa sansa bila podobra nea ja ja odberete neli? Vo moite slicai taka e. Se si zavisi kakva sansa e , dali e za rabota ili opsto za zvotot, ne zalam togas taka sum mislela.
koncertot na metallica u belgrad 2003 mislam bese ... uste se kaam poradi toa i po nekad mi doagja da si pukam u glava ! toa bese mozda i posledna shansa da gi vidam !
Sekoj zali za nesto, a pogotovo za propusteni sansi. Jas mn pati sum se zaebal debelo taka. No ne zalam tolku i probuavam da sum optimist. Always look on the bright site.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.