eeeee pred nekoe vreme propustiv golema sansa za dobra vrska i se kaam poradi toa....no sepak mozno e da mi se povtori taa sansa i se razbira deka ke ja iskoristam!
До пред некое време за секоја пропуштена шанса жалев,нерви кинев и се мразев себе си што бев таков.
Сега со самото време увидов дека се се случува со некоја причина и дека секој има пат што треба да го помини и нема бегање од тоа.
Жалам за една шанса,а можеби и не. Некогаш размислувам дека требав да постапам малку поинаку,ама сепак не би го знаел резултатот и ако постапев поинаку,бидејќи и не ја знам причината зошто така ми направи
I kaenjeto i taguvanjeto se samo minliva faza od zivotot. Sto porano go svatime toa - mnogu podobro i polesno ke ni bide. Pozadi "agolot" ne ceka pogolema sreka, bidejki veke sme naucile nesto od predhodnoto. Zatoa glavata gore i samo NAPRED !
eheeee! Da e edno! Eve primer deneska zalam shto ne uspeav da ja stignam preubavata devojka od tetovskite ulici! Dodeka zastanavme so kola, pa dodeka izlegov mi kidna nekade! Ah.....!
Da.
Zalam navistina...za povekje moi `resenija` vo minatoto.
Sepak...ne dozvoluvam melanholijata da mi ja obzeme dusata i znam deka zivotot e toa sto se slucuva od sega pa natamu...i deka u toj del moze mnogu da napravam, popravam,dokompletiram...
zasnovajki gi svoite segasni i idni resenija...megjudrugoto i na greshkite od minatoto!
ako ispustam sansa potoa mozebi ke mi bide krivo zatoa sto se bi mozelo da bide poinaku ako ne sum ja ispustila sansata, na po4etokot mi e zal sto sum ja ispustila no potoa se trudam da bidam zadovolna so toa sto go imam bidejki nekoi ni toa go nemaat, a ispustenata sansa ako trebala da bide mojata vistinska sansa ke se vrati po mene
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.