Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Zalam mnogu za taa propustena sansa ama za zal vremeto nemozeme da go vratime nazad ..

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Еми не..Едноставно се помирувам со факто оти така требало да биде...Со жалене не постигам ништо, само повеќе ќе ми е мака...

Член од
13 јули 2007
Мислења
45
Поени од реакции
1
да,нели шансите многу поубаво се гледаат кога заминуваат,отколку кога доаѓаат

Член од
20 јули 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
eeeee pred nekoe vreme propustiv golema sansa za dobra vrska i se kaam poradi toa....no sepak mozno e da mi se povtori taa sansa i se razbira deka ke ja iskoristam!:pipi:

D

drle

Гостин
До пред некое време за секоја пропуштена шанса жалев,нерви кинев и се мразев себе си што бев таков.
Сега со самото време увидов дека се се случува со некоја причина и дека секој има пат што треба да го помини и нема бегање од тоа.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Жалам за една шанса,а можеби и не. Некогаш размислувам дека требав да постапам малку поинаку,ама сепак не би го знаел резултатот и ако постапев поинаку,бидејќи и не ја знам причината зошто така ми направи

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Да жалам за една шанса, ама се прават грешки така да веке сум помирена со тоа!

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
I kaenjeto i taguvanjeto se samo minliva faza od zivotot. Sto porano go svatime toa - mnogu podobro i polesno ke ni bide. Pozadi "agolot" ne ceka pogolema sreka, bidejki veke sme naucile nesto od predhodnoto. Zatoa glavata gore i samo NAPRED !

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
eheeee! Da e edno! Eve primer deneska zalam shto ne uspeav da ja stignam preubavata devojka od tetovskite ulici! Dodeka zastanavme so kola, pa dodeka izlegov mi kidna nekade! Ah.....!

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...sto si e moe ke si dojde sekako...ne zalam nikad za nishto, taka trebalo da bide i tachka.

N

n/a

Гостин
Da.
Zalam navistina...za povekje moi `resenija` vo minatoto.

Sepak...ne dozvoluvam melanholijata da mi ja obzeme dusata i znam deka zivotot e toa sto se slucuva od sega pa natamu...i deka u toj del moze mnogu da napravam, popravam,dokompletiram...
zasnovajki gi svoite segasni i idni resenija...megjudrugoto i na greshkite od minatoto!

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ako ispustam sansa potoa mozebi ke mi bide krivo zatoa sto se bi mozelo da bide poinaku ako ne sum ja ispustila sansata, na po4etokot mi e zal sto sum ja ispustila no potoa se trudam da bidam zadovolna so toa sto go imam bidejki nekoi ni toa go nemaat, a ispustenata sansa ako trebala da bide mojata vistinska sansa ke se vrati po mene :toe:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
За една ама не е битна... Се може и без тоа :wink:

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења