Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
imam ispusteno ljubovna sansa...i za toa zalam NAJVEKE NA SVEEEET:( "eh da mozam da go vratam vremetoooooo...."

Z

ZeroStyle

Гостин
Ееех шо шанси сум пропуштил,па никому ништо! Живот иде даље.Ако жалиме за се што сме пропуштиле во тоа ќе ни помине животот...Затоа најубаво да си го живееме животот најубаво што можземе,или барем да се обидеме ! :lol:

С

Сатори

Гостин
Не жалам за работите што сум ги пропуштила затоа што сум направила нешто друго на тоа место.Всушност тоа доаѓа како избор, а мислам дека секој треба да се носи со изборите кои ги носи без да жали за нив, тоа носи само поголемо разочарување.
Така да...НЕ, не жалам за пропуштени можности. :toe:

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
ау... имам прилично многу шанси пропуштено, највеќе ми е криво за последнава :'( .. ама јбг, животот иде даље,ако требало нешто да се деси, ке се деси..

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Имало, ама најверојатно сега сум ги прежалила оти не ми прави логика да тажам по минатото, а по можност не ги повторувам грешките од извлечените поики, ама по можност, оти ни лугето сме непоправливи кога е во прашање повторвање на поситни или покрупни грешки, такви сме грешиме...можеби е малку чудно и глупаво ама јас или верувам или си се тешам со помислата дека работите трбало да бидат онака како што во тоа време или момент испаднале баш од икс причини..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.426
Некоја? Ги имав мал милион шанси но..... Во моментот кога сватив дека е пропуштена шансата се нервирав но што вреди да се нервирам, кога со тоа ништо не менувам така да го проголтав тоа и.... Life goes on

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Не жалам за работите кои сум ги испуштила сакајќи или несакајќи.Сепак сигурно сум имала тогаш некоја причина која ме натерала да се подзамислам и да и да ја пропуштам таа шанса.Не викам дека не се каам за тоа али па сега што можам, неможам да го вратам времето назад.Било што било поминало ќе гледам да не пропуштам некоја друга таква шанса во иднина...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Зависи за кави работи се работи! Ако сум пропуштила серија да гледам сеа не ќе жалам!
Не, шала на страна! Не сум жалала мноогу за пропуштени шанси, бидејки сум се тешела можеби дека со тоа што ќе дојде ќе биде подобро! А да извадам поука? Не, бидејќи шансата е веќе пропуштена, сум немала можност да ја проучам за да изнесам заклучок!

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
pa zavisi za kakva sansa se zboruva .... ako e za rabota( kariera) mislam ne, a za ljubovna sansa sum ispustil nekolku i mnogu mi e maka ....eh da moze da se vrati toa vreme ..... ali jebiga luge sme, gresime, od greskite si ucime

Член од
26 мај 2007
Мислења
45
Поени од реакции
0
Лејди Сатори напиша:
Не жалам за работите што сум ги пропуштила затоа што сум направила нешто друго на тоа место.Всушност тоа доаѓа како избор, а мислам дека секој треба да се носи со изборите кои ги носи без да жали за нив, тоа носи само поголемо разочарување.
Така да...НЕ, не жалам за пропуштени можности. :toe:

NE zalis toa najdobro go znae frojd na koj mnogupati mu se imas pravdano na makedonski.
Jas najiskreno moze da zalam za nekoi raboti ama toa ke bide minliva faza posto znam deka podocna ke doje podobra sansa :)

Член од
6 јули 2006
Мислења
117
Поени од реакции
8
и јас имам многу шанси пропуштено и стварно жалам за тоа во љубов, кариера, за некое патување што и да е друго и секојдневно пропуштам шанси ама проблемот е што повторно ги правам истите грешки ц ц ц не сум се опаметила:toe:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Imam propusteno edna sansa.Bev malecka i ne mozev sama da odlucam za se.Najgolem teret za odlukata bese na moite roditeli,koi odlucija da ostanam ovde pokraj niv barem do sredno obrazovanie.
Imase momenti koga zalev za toa,no sepak ako razmilsam podobro,dlaboko vo sebe znam sega a znaev i togas deka nema da se snajdam.A bev zaslepena od edna vrska,koja nemase idnina.
Zatoa pak sega sum im blagodarna za taa odluka, i sto me nasocija na toj pat na koj ja sretnav ljubovta moja za koja vecno ke bidam blagodarna.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Во животот кога ни се пружа некоја шанса имаме 2 решенија. Да или не(Ја искористувам шансата што ми е пружена или не).
Се одлучува што ќе се прави и се продолжува понатаму со животот, со надеж дека сме одбрале правилно. Нема жалење за пропуштената шанса, бидејки за минатото не се жали. :smir:

Пропушив јас оддамна 2-3 шанси за поубав (можеби, никој не ми гарантира ништо) живот ... Ама не се каам бидејки да не ја прошуштев таа шанса сега немаше да седам тука и да пишувам на форум и да бидам опкружена со овие луѓе со кои ми е супер ...
А да не ја пропуштев другата шанса сега ... сега незнам кај ќе бев и што ќе правев, незнам дали би била истата ... :bil:

Нема каење ... Се е само минато, а животот оди, брзо си оди ... :brj:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Не жалам за ништо... а и да жалам џабе ми е, нема враќање назад :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom