Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
1 август 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
lele..propustena sansa,,retko da propustam jas nesto,a posle mnogu cesto se kaam sto ne sum ja propustila..:S

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
секогаш жалам за она што не сум го направил ,а не за она што сум го направил!
па имам доста шанси пропуштано на зезање!

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
секогаш жалам за она што не сум го направил ,а не за она што сум го направил!
па имам доста шанси пропуштано на зезање!
Treba da porabotis na samodoverbata:wink:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ако во животот секогаш правиме како што треба...каков живот би бил тоа?Зарем нема на некој на крај да му се смачи ако се му е така совршено,а на другите околу него и не баш толку...?Зарем само на туѓите грешки ли ќе се учи?Сите ќе стекнат некакво искуство со секоја направена грешка,колку и да е ситна,а тој...?
Никој не е толку совршен за секогаш да го одбира она "правото"...дури и кога ќе сфати подоцна дека згрешил,нека се потсети дека кога се одлучил на тој чекор-тоа го сакал!

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Досега нее...И знам дека ако жалам, нема да можам да уживам во шансите што ми се пружат..И така само повеќе пропуштени шанси ќе имам..Затоа што било, било..Така било пишано и готово..Нема враќање назад..

К

Кнез Мишкин

Гостин
и ако пропустам некоја шанса...голема работа..., часовникот отчукува и животот тече...тоа е..

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
mozebi zalam sto ne bev dovolno hrabra da prifatam edna rab koja osven pari,ke mi donese i zapoznavanje na mn interesni lugje,patuvanja i svetska kariera ali sto vika majkami toa sto treba da e tvoe pak ke si dojde kaj tebe taka da...se nadevam deka eden den ke dobijam i vtora sansa koja ovoj pat ke ja iskoristam na vistinskiot nacin

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
жалам за една шанса али не ми беше пропуштена туку избрзана, многу жалам за таа шанса и до ден денес иако таа беше пред година и половина, и докажав на некој начин на девојкава дека подобро ќе и биде со дечкото што сакаше да раскине одколку со мене, сеа сум среќен шо барем таа е среќна али знам дека никогаш нема да ми се повтори истата шанса :(

S

Sweet666

Гостин
Па иако жалам, позади таа шанса се крие нова, уште по предизвикувачка и подобра..Животот е полн со шанси

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не жалам за пропуштена шанса.Нема каење никогаш.Пропштената шанса за една работа,те насочува кон друга.Можеби поинтересна.Кога би се вратил,пак би ја пропуштил истата шанса...

Член од
18 август 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Еднаш пропуштив една шанса само зашто мн ми беше страв... Требаше у момент да реагирам и ја тука се укочив и...ништо. Уште една шанса не добив. Ми беше криво и уште ми е, особено коа ке помислам дека човекот никогаш веке нема да го видам. Тоа е, памет за другпат

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ima ima.Nekolku.Ne mnogu.Ama od zalenje nema fajde.Bolje terajte si zivot dalje i gledajte da ne pravite nesta za koi sto bi zalele pokasno.

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Се трудам да не пропуштам ништо, туку да набљудувам со широко отворени очи и да ја зграпчам секоја шанса која ми се нуди или ја добивам... Подобро да се каам дека сум направила нешто одколку да се каам што не сум се ни обидела- некогаш се исплати...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Хмм, жалам што се запишав на смер што не е по мој избор во средно

Kajgana Shop

На врв Bottom