При убод од оса или пчела

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Па се ме каснувале , али одма ставам кал држам одредено време и јБг поминува :pipi: за здравје:pos2:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Имам незамислива фобија од оси и пчели.Коа ке ги видам право почнуе да ме фака паника и бегам коо ретардиран.
А инаку ме каснала оса,немам алергија.Поопасни се филмовите шо си ги правам за тоа шо може да ми се случи,а одело на пример и до тоа дека ја ке измутирам и ке станам човек-оса или слично...:kesa:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
ДА,ме има каснато оса,прстот ми отече ужасно и знам дека ме мачкаа со БОСИЛЕК и ми го триеја местото па ме намачкаа кал ама ме болеше многу...
Инаку мислам дека е најпаметно правец на лекар и добиваш инекција и спиеш...:toe:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Последен пат кога ме касна оса знам кал ми ставија,не дека нешто ми помогна ама ај така демек ми рекоа тоа се ставало,го држев некои си 5 мин и толку,избегнував да го чепкам местото и наредниот ден немаше ништо :icon_lol:

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
me ima kasnato na balkon si izlegov bos a pcelava pusta nemozese da poleta kuznae so i bese valjda bila prestara:D i stapnav nad nea ali ipak mi go zabi osiloto :) me zdopece malce posle toa odma so eden kamen mi rekoja da go trijam mestoto i si iscezna se za edno 20,30 min a pcelata si go dobi :D

Член од
18 јули 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Pred 2 nedeli me kasna edna pcela na stapalo :) Nosev 2 broja pogolema patika....Pomaga Sinopen mast protiv otoci samo prajte so prajte nemoj da pocnete da se cesate....zs ako pocnete....nema kraj :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ау мајке му нивна, нека тоа шо душа неам од нив па и цел потекувам од убод, одма ме фаќа паника кога ми летаат околу мене.
Ко помал на чело ме касна една лоша оса и потеков како Шар Планина :)

Не, озбилно, ваљда некоја алергија е ама одма потекувам и тоа обилно... пу бе цел се наежив само шо мислам на тие жолто-црните створења. :Ѕ

Член од
2 ноември 2005
Мислења
42
Поени од реакции
0
Пред 3 дена ме касна оса, го истрив местото со златен прстен и ми помина.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
На еден комшија на маде го касна :)

Ко жаба одеше една недела

Мене ме имаат неколку пати каснато ама по раце и нозе а тоа со триење со златен прстен е за да се извади осилото

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Како мал многу ме касаа ама признавам си заслужив. Кој ми е крив што ги закачам сеа. Ама ова дека веќе искуство беше и совет одма после убод да се стави нешто ладно или пак користете го старскион совет кал ставете на местото на убодот ама колку е тоа здраво неам појма. Да не се закачи некоја болест.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Како мал многу ме касаа ама признавам си заслужив. Кој ми е крив што ги закачам сеа. Ама ова дека веќе искуство беше и совет одма после убод да се стави нешто ладно или пак користете го старскион совет кал ставете на местото на убодот ама колку е тоа здраво неам појма. Да не се закачи некоја болест.
Епа богами ако опнеш градска кал, три болести минимум и од каде кал во град ќе најдеш и плус на лето?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Епа богами ако опнеш градска кал, три болести минимум и од каде кал во град ќе најдеш и плус на лето?
Абе добро де ја не пишав додека пчелите го извршуваачинот на убод врз мене бев во викендицата во Соње. Е тоа веќе може да се квалификува како село па и село е. И пак бев против со кал да ме мачкаат викам ќе фатам некоја болест мамицата ќе ми ја ебе. и зато си се држам до мраз

S

SSS-Stolica

Гостин
пред едно пола саат ме касна оса
отидов да купам лубеница ама немаше и место лубеница купив грозје и додека се враќав дома во лифт додека се возев ме касна оса и одма кога дојдов дома прстот одма во оцет го ставив и малце по малце поминува
п.с пишувам само со 1 рака

Kajgana Shop

На врв Bottom