- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
ЖенЦка, комплетно се согласувам. И мене ми е исто гадно, ми се повраќа кога ќе сфатам дека сум со таква гнаса во иста група и заедно се движам ама па од друга страна, јас ќе протестирам, они ќе седат по кафани и на мој грб да добиваат поени? Не оди ни тоа...Ова! А не Рада на чело да биде. Мене ми е јасно дека опозицијата има гадно вмешано прсти во ова, али барем оние кои се неутрални треба да им дадат до знаење дека не се добредојдени. Јас не би стоела рамо до рамо со тие кретени. Јасно ќе им покажам дека не „работам“ за нив. Имбецили!
Ова е од првиот ден, пред влада. Фрлаа со јајца, лично гледав како луѓе се враќаат од некаде (веројатно до киоскот одма што е) со табла или две. После тоа фрлаа со патлиџани и компири мислам, за на крај да се фрли некој камен и грутка земја (што се наоѓа тука кај што се јарболите). Не можам да тврдам ама мислам дека ниту еден не беше фрлен до службено лице, освен ако можеби стварно не е погоден некој од луѓето што фрлаа а што беа далеку од први редови, па не можат да дофрлат.Треба![DOUBLEPOST=1431129498][/DOUBLEPOST]
овие позади што прават?
По полицијата мислам дека се фрлаше со пластичните шишиња.
Не можам да тврдам, зошто не знам тој што фрла во што цели.[DOUBLEPOST=1431162702][/DOUBLEPOST]Иначе, вчера помасовно и мирно се разбира. Под мирно подразбирам без инциденти. Тоа што имаше пцуење, свирење и дерење е друг муабет.