Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Луѓе, свети Петар да се симне и да направи трета опција, на следните избори пак ќе тепаат овие. Дури и следната снимка да покаже дека Смилковско било режирано oд коалицијата на власт... пак ќе победат. Па и во едно надреално сценарио, да решат да се повлечат.... кој ќе ги замени? Кој ќе ја реши таа администрација која е вечно неодржлива? Толку сме во лајна што на врвот има фатено дебела кора што не може ништо да ја пробие.
Затоа насилно уривање влада. Кога ќе се соберат 400 К луѓе ни свети Петар не ги спасува.
Па тие што ќе ги заменат да помислат два пати кога ќе носат важни одлуки за судбината на државата.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.812
Поени од реакции
25.273
Затоа насилно уривање влада. Кога ќе се соберат 400 К луѓе ни свети Петар не ги спасува.
Па тие што ќе ги заменат да помислат два пати кога ќе носат важни одлуки за судбината на државата.
Знаеш ти што е 400К луѓе па уште македонци? Сега за сега ни 10% од таа цифра не е реална.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.449
Поени од реакции
30.958
Грујевица да не испадна на тераса, да не фрли вода?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.536
Поени од реакции
9.429
400 К ? ти знаеш што збориш, за кого да се соберат 400 К, за аболицираниот шарлатан да глуми премиер, дај не заебавај, за него е успех, 40 К, абе овие другиве ти вадат за еден сат 150К на улица, а за повеке време може и дупло.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Грујевица да не испадна на тераса, да не фрли вода?
Абе стварно народија ти се дере под тераса грујче диктаторче, а ти премиер :D

400 К ? ти знаеш што збориш, за кого да се соберат 400 К, за аболицираниот шарлатан да глуми премиер, дај не заебавај, за него е успех, 40 К, абе овие другиве ти вадат за еден сат 150К на улица, а за повеке време може и дупло.
Нормално кога вие администрација цел ден на врата стоите. Да ви фрлат 5 денари пред врата има стампедо да ви се деси по ходници.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Потребни се нови дечки и нова партиjа, на пример ФПМ(фашистичка партиjа на македониjа).
Така ке добиеме и симпатии од многу западни земjи и моментално ке станеме членки на ЕУ и НАТО...
УПМ- Унија за подобра Македонија :pos:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.536
Поени од реакции
9.429
Нормално кога вие администрација цел ден на врата стоите. Да ви фрлат 5 денари пред врата има стампедо да ви се деси по ходници.
на погрешна врата тропаш,како човек кој потекнува од фамилија која претрпи удари од денешнава опзиција,( ни криви, ни должни, ни членови, ни активисти , само името не биеше) мене ми нудеа работа уште во времето на Љупчо ама јас културно им се заблагодарив и ги одбив, не сакав да работам за тие пари што ми се нудеа во тоа време.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
на погрешна врата тропаш,како човек кој потекнува од фамилија кој претрпи удари од денешнава опзиција,( ни криви должни, ни членови, ни активисти , само името не биеше) мене ми нудеа работа уште во времето на Љупчо ама јас културно им се заблагодарив и ги одбив, не сакав да работам за тие пари што ми се нудеа во тоа време.
Верувам. Само тебе ти се деси тоа, на нас цвеќиња пред врата ни оставаа во тоа време. Плус уште една тура добивме со овие. Планираме цвеќара да отвориме. Ќе те викнев и тебе али чим само едни те ударале, а другиве те поштедиле сигурно добро сте се покажале фамилијарно.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.536
Поени од реакции
9.429
Верувам. Само тебе ти се деси тоа, на нас цвеќиња пред врата ни оставаа во тоа време. Плус уште една тура добивме со овие. Планираме цвеќара да отвориме. Ќе те викнев и тебе али чим само едни те ударале, а другиве те поштедиле сигурно добро сте се покажале фамилијарно.
не се работи за тоа што ти имаш престава, се работи за сосема други работи за кој не сакам да дискутирам сега тука, се работи за лични напади, на фамилиарна основа со многу ниски удари и тоа во моменти кога тие што можеа/вме да направат нешто не беа присутни ,... навистина не сакм да продолжам пишам зашто ме фаќа горчина во душа и солзи ми се вракат после толку години...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не се работи за тоа што ти имаш престава, се работи за сосема други работи за кој не сакам да дискутирам сега тука, се работи за лични напади, на фамилиарна основа со многу ниски удари и тоа во моменти кога тие што можеа/вме да направат нешто не беа присутни ,... навистина не сакм да продолжам пишам зашто ме фаќа горчина во душа и солзи ми се вракат после толку години...
Ти го имаш целото право да ги мразиш сдс и никогаш во живот да не ги гласаш, но немаш право да ни кажуваш дека со овие нас ни е подобро од колку со сдс претходно. Разбираш ли што сакам да ти кажам? Ти си го изел од сдс ние го изедовме и од нив и од овие. Неможеш да не натераш да сакаме копилиња кои тебе не те ни чепнале овие години. Ако некој настрада најмногу во транзиција тоа беше Велес, затоа не ми кажувај дека денешниве копилиња се подобри или полоши од некого. Не ми споредувај влади оти нас и двете не ебаа, а ти си остана 9 години неебан, заштитен и успокоен. Дали ќе ти го бапнат бричен или небричен секако си ебан. Затоа те молам седи си од страна и терај си го сеирот додека следните не ти го бапнат пак. Оти на пауза си, а ние имаме работа оти не глочка у гз ни е!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.536
Поени од реакции
9.429
Ти го имаш целото право да ги мразиш сдс и никогаш во живот да не ги гласаш, но немаш право да ни кажуваш дека со овие нас ни е подобро од колку со сдс претходно. Разбираш ли што сакам да ти кажам? Ти си го изел од сдс ние го изедовме и од нив и од овие. Неможеш да не натераш да сакаме копилиња кои тебе не те ни чепнале овие години. Ако некој настрада најмногу во транзиција тоа беше Велес, затоа не ми кажувај дека денешниве копилиња се подобри или полоши од некого. Не ми споредувај влади оти нас и двете не ебаа, а ти си остана 9 години неебан, заштитен и успокоен. Дали ќе ти го бапнат бричен или небричен секако си ебан. Затоа те молам седи си од страна и терај си го сеирот додека следните не ти го бапнат пак. Оти на пауза си, а ние имаме работа оти не глочка у гз ни е!
никаде не ти/ви кажав дека со денешниве копилиња ти е подобро, ниту ти одмогнувам да ги рушиш од власт, за воља на вистината јас одамна веке не гласам, мојата последна да речам активност беа протестите и референдумот за новата ТО,значи не сум ни гласал ни за носење на власт на моменталнава гарнитура а не ви ни одмогнувам да ги рушите, така да терајте, ако можете, од мене имате зелен семафор.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
никаде не ти/ви кажав дека со денешниве копилиња ти е подобро, ниту ти одмогнувам да ги рушиш од власт, за воља на вистината јас одамна веке не гласам, мојата последна да речам активност беа протестите и референдумот за новата ТО,значи не сум ни гласал ни за носење на власт на моменталнава гарнитура а не ви ни одмогнувам да ги рушите, така да терајте, ако можете, од мене имате зелен семафор.
Благословен да си, ќе тераме и можеме.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.812
Поени од реакции
25.273
@leandra и @пунтер вие и двајцата сте надвор од МКД така?

Љацо колку и да не ги сакаш си ги добиваат изборите гладко последните неколку пати. Да имаше некоја асалана опозиција да сфатам ама ова ти е избор помеѓу две гомна. Не вреди, едноставно не вреди...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
Големи јунаци овие два-тројца патриоти од гдом чија фамилија е најмалку 50 км од најблиска џамија. Нека донесат фамилија кај што се пука па нека се прават патриоти и нека палат проста раја од забава. Антички лепотани. Сега кој е виновен за Мартин, за Смилковско, за Гошинце и Куманово. Сорос, народот?

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.449
...кој е виновен за Мартин, за Смилковско, за Гошинце и Куманово. Сорос, народот?
Вахабистите. Финасирани од истиот газда со истите пари, со кои се финасира вахабистичката телевизија АЛ Џезеира чија проганда ја одобруваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom