Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пс ако е Грујо причината,кундак у чело и пријатно. Денеска беше у Шител,таман пропуштена шанса,као не отидовте таму а не пред Собрание. Доста со изговор и лага е веќе измислена ... Диктатура. Будали кои лажете.
човек грујо неможе да е директна причина... поред грујо има и ред други што ја оплескале па неможат да се извадат од гомната.. толку длабоко пливаат во нив што веќе се дават.... народот е незадоволен од целокупното владеење на оваа власт - осим барокни фасади и споменици што релано видовме и што ке ни остане? највеќе ми е мака само што ги гледам одредени луѓе што се вработени директно од вмро како несмеад да искочат на протест и несмеат да зуцнат а не им одговара и нив ситуацијата заота што ги држат со договор на дело па уцената е - ако не гласаш за нас договорот ке ти прекине ...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сакам да прашам ,дали сметате дека семејството Нешковски е најголемиот виновник за сето ова што се случува поледниве денови ? Зошто дозволуваат да се прави циркус од смртта на детето ? Зошто и понатаму продолжуваат да се уништува сето ?

Наместо вчера протестот да биде како протест за истрагата и сторителите на смртта на дететето се дозволи од страна на мајката и братот да премине во тепање кое полека започна од протестантите со фрлање , мавање и рчкања . Сетата слика падна во вода дека треба да се они добрата страна ,дека народот треба да застане зад нив и семејството но се случи тотално друг настан каде што остави негативен впечаток за семејството а и за протестантите . Ако беа доволно паметни денеска брат му и семејството немаше да учествуваат на денешниве протести како револт за однесувањето на протестот и ќе бараа да не се случи тепање. Рабирам гнев но мора и воздржаност и неискористување .
2 пати го читам мислењево и уште не ми е јасно што сакаш да кажеш.
Родителите т.е мајка му и брат му на Мартин излегоа да протестираат зашто овие од горе пробаа да го заташкаат убиството на нивниот син и брат. Не трескај глупости, иди глеј австралиска лига и скаутирај потенцијални репрезентативци.

И да, ја као што знам протестанти се религиска заедница.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мешаш баби и жаби. Постот беше заради бавната процедура на полицијата и инспекторите после несреќата , кога веќе се беше готово. Никој не убил никој ако алудираш на тоа.
Ти е гајле бавна бива полицијата. Земја закопува све. Сега такси во влада ли си? Ајде што има врска битно си се снашол машала без кур да испушиш.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.072
Ти е гајле бавна бива полицијата. Земја закопува све. Сега такси во влада ли си? Ајде што има врска битно си се снашол машала без кур да испушиш.
Моментално кај што сум , ти ни во најубавиот твој сон нема да бидеш. И замисли среднист сум , тоа уште повеќе ве боли вас "интелектуалците" растурени по светот поради неправдата која ви ја прават овде. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Моментално кај што сум , ти ни во најубавиот твој сон нема да бидеш. И замисли среднист сум , тоа уште повеќе ве боли вас "интелектуалците" растурени по светот поради неправдата која ви ја прават овде. :)
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Од авион се глеа дека си СРЕДНИСТ :pos::pos::pos::pos:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Каде си? Во штаб, полн со пенкала, сендвич во рака и пар тренерки?

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
не е тој делбој 100%, постар чоек беше мислам :)
Hehehe znaci ti si ja igral shom ti se jasni rabotive :)

Zato rekov da prasam, ne mi izgledashe tolku zabegan choekot na vremeto :)

Vo sekoj slucaj, sega dobiv informacii od stranskite sluzbi deka ovaj denesniov del boy... e sosema druga licnost. Nekoj taksista nafuran na Zaev ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Секако ти верувам, од арново никогаш да не куртулиш:
Del Boy напиша:
ТОА БРЕ !!!

Јас работам само недела дена , и веќе буквално ми се испосраа врз главата. Али денес не , утре не , веќе никојпат не. Ај да оставам шефот на страна , али и другите вработени ме третираат како подреден да сум под нив бидејки сум нов и неискусен. Е*ем ти тоа племето гнасно од народ шо сме , денес само чекам да ме закачат и ќе пукам со цел арсенал.

Кафе да ви варам? Јадење да ви купувам? Сметки да ви плаќам во пошта? - Пу*ете к**ац бе гниди гнасни , ниту една од тие обврски не спаѓа во работното место. Со душа чекам да одам на работа денес , има да им се ....

Морам да почнам да размислувам да најдам некоја работа или да започнам нешто да работам сам. Јасно ми е уште од многу оддамна дека во бизнисот или работата неможам со луѓе да функционирам. Буквално го мразам народот и размислувањето во Македонија , цел без исклучоци.

http://forum.kajgana.com/threads/Драга-Кајгана.36778/page-2653#post-6712358

Del Boy напиша:
Господ да ми прости , гласав за вмро. Nevermore.
Тоа оти ти љубоморам оти си со средно де. Знаеш ти си од оние примероци класичен вмро-ец. Ем шуто ем боде.
Намести си ја сега вилицата те чекаат редица курови додека кренеш глава на рамена. На кого колку му одредиле пријателе. Тебе толку од Господа.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
[DOUBLEPOST=1430939098][/DOUBLEPOST]
Сити Бојс фрлале бакљи накај собрание. Џабе се повикуваше на мирни протести.
Уште не ви е јасно дека едноставно протестите веќе не можат да се мирни?!
Браво за браќата навивачи!

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.072
@leandra Па види дата на постовите , far away од моменталната ситуација. Заеби вилицата , моментално половиот орган ми е у поголема опасност да ми го откинат оти мене ми го пушат факултетџии за плата од 20К. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom